Glee

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzisiaj się pojawiły zdjęcia ::jezyk:: jak spacerują razem na plaży za rękę :P
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Byłam trochę zaskoczona obecnością Chord'a na gali Teen Choice Awards :shock: ::jezyk::
No bo skoro zdecydował się na odejście z serialu...

Chociaż może jego obecność na rozdaniu nagród wiązała się bardziej z "Glee: The Movie", który jutro trafi do amerykańskich kin, i który członkowie obsady reklamowali na TCA ::jezyk:: :wink:
Awatar użytkownika
Lizzy

kimberly1990 pisze:Byłam trochę zaskoczona obecnością Chord'a na gali Teen Choice Awards :shock: ::jezyk::
No bo skoro zdecydował się na odejście z serialu...

Chociaż może jego obecność na rozdaniu nagród wiązała się bardziej z "Glee: The Movie", który jutro trafi do amerykańskich kin, i który członkowie obsady reklamowali na TCA ::jezyk:: :wink:
A ja nie, bo w sumie jeszcze jest częścią zespołu ;) i bardzo się ucieszyłam, że się pojawił :serce:
W ogóle nieoficjalnie mówi się, że w Polsce ten film będzie 9 września :serce: oby, oby!

Nowe spoilery:
Quinn, Santana i Brittany wracają do cheerios.
Nowa postać grana przez Vanessę Lengies Info o tym
Nowy chłopak Mercedes info
Jak dla mnie to strasznie stereotypowe, że nowy chłopak Merc jest taki podobny do niej... :roll: w ogóle trochę martwię się o ten sezon...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

W ogóle nieoficjalnie mówi się, że w Polsce ten film będzie 9 września :serce:
Jeśli będzie, to na pewno się wybiorę :mrgreen: :serce:
Jakoś się przemęczę z 3D ::jezyk::
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Lizzy pisze:Nowy chłopak Mercedes info
Jak dla mnie to strasznie stereotypowe, że nowy chłopak Merc jest taki podobny do niej... :roll: w ogóle trochę martwię się o ten sezon...
A tak ładnie razem wyglądali w ostatnim odcinku, trzymali się za rękę, i mają to tak bez sensu skończyć, i to 'w tle' (pomiędzy sezonami)? Ciulowo.
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To będzie jakieś kinowe Glee? Ja chciałem z netu oglądać dalej po 4 odcinku bo mi się te 4 pierwsze spodobały, ale są jakieś czasowe limity i to mnie wkurza, ale chyba na torrentach są wszystkie odcinki do ściągnięcia?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:To będzie jakieś kinowe Glee? Ja chciałem z netu oglądać dalej po 4 odcinku bo mi się te 4 pierwsze spodobały, ale są jakieś czasowe limity i to mnie wkurza, ale chyba na torrentach są wszystkie odcinki do ściągnięcia?
Z tym kinowym Glee, to z tego co mi wiadomo, to chodzi o to, że aktorzy z serialu wyruszyli w trasę koncertową i to jest nagrany ich koncert po prostu :wink: A co do limitów to ja go omijam poprzez wyłączenie i włączenie routera. Ale na torrentach są raczej wszystkie odcinki, przynajmniej jak ja ściągałem to były.
Awatar użytkownika
Lizzy

misiek12345 pisze:
Lizzy pisze:Nowy chłopak Mercedes info
A tak ładnie razem wyglądali w ostatnim odcinku, trzymali się za rękę, i mają to tak bez sensu skończyć, i to 'w tle' (pomiędzy sezonami)? Ciulowo.
Ciulowo, ciulowo, bo scenarzyści nie mieli pomysłu na postać Sama...

Spoilerowe zdjęcia: 1 zdjęcie z planu
2 zdjęcie z planu- Quinn ma nowy kolor włosów!

Co do filmu to jest to taki jakby zapis filmowy Glee Live Concert Tour.
Awatar użytkownika
misiek12345

Jeśli chodzi o Glee:
Glee w TVP1!
Wg jesiennego promo TVP1, Glee będzie w Jedynce! Niedziela, ok. 15. TVP1 robi się coraz mniej konserwatywna... żeby pokazać postać geja zaraz po obiedzie niedzielnym, szok! :D
Miło słyszeć, że Glee pojawi się w końcu w jakiejś głównej stacji, i tak słucham tych piosenek po kilkanaście razy :P

Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

misiek12345 pisze:żeby pokazać postać geja zaraz po obiedzie niedzielnym, szok! :D
Są tam jakieś odważne scenki? Mam nadzieje że nie będą cenzurować
Tomala

Skisły pisze:
misiek12345 pisze:żeby pokazać postać geja zaraz po obiedzie niedzielnym, szok! :D
Są tam jakieś odważne scenki? Mam nadzieje że nie będą cenzurować
Pocałunki były kilka razy jedynie :wink:

Ogólnie to dobra wiadomość, że "Glee" będzie emitowane w ogólnodostępnej telewizji :) Chociaż ogólnie to ci, których ten serial najbardziej interesuje to już go oglądają na komputerze/w internecie.
Awatar użytkownika
misiek12345

Już sam fakt, że Rachel to, cytując Szaranowicza, 'cudowne dziecko dwóch pedałów', jest czymś odważnym jak na telewizje publiczną :P Chociaż, coś czuję że Barwy szczęścia miały spory wpływ na akceptację nieheteroseksualnych osób, więc Glee tylko się dołoży :D
Ja i tak rzadko oglądam telewizję, ale czasem serio, siądę po tym obiadku i obejrzę co nieco.

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem dopiero po 7 odcinkach, ale wciąga mnie i ciekawi co dalej :) niby głupi a nie głupi serial, uwielbiam dwie postacie! Emmę z manią czystości i Finna :)
To szok jeśli Tvp1 chce taki serial i to w niedzielę w dzień :lol: na pewno Ci co wyrazili zgodę nie mają pojęcia jakie tam tekściki są przemycane, jak się skapną będzie pewnie tak jak z Bracia i siostry że nie kupią więcej odcinków heh
Kurde jestem jeszcze tyle odcinków do tyłu, nie czytam żadnych spoilerów, wiem jedynie że będzie Madonnowy odcinek oraz odcinek z Britney. A Sue to prawdziwa suka :) ale śmiać się z niej chce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Adex-fan Brooke pisze:Kurde jestem jeszcze tyle odcinków do tyłu, nie czytam żadnych spoilerów, wiem jedynie że będzie Madonnowy odcinek oraz odcinek z Britney. A Sue to prawdziwa suka ale śmiać się z niej chce.
Madonnowy odcinek był boski :serce: Z Britney już nie aż tak bardzo, ale niezły :wink: A Sue to rzeczywiście suka, ale jest strasznie śmieszna. Uwielbiam jej program w telewizji ::loll::
Awatar użytkownika
Lizzy

Madonnowy był mega! Chociaż mój ulubiony z 1 sezonu to "Hell-O" (Jesse St.Sexy :serce: :D ) :)
Jestem ciekawa reakcji publiczności w Polsce na Glee, no bo nie ukrywajmy- jest tam dość sporo kontrowersji :P

@Tomala and that's how Sue sees it! :D
ODPOWIEDZ