Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:Mam odmienne zdanie! Kiedyś "Moda.."ciekawsza? Owszem ciekawa, ale dopiero potem bardziej sie rozkręciła jak np. wprowadzono taką postac jak Sheila, coraz więcej nowych zwrotów akcji (fakt że czasem głupich,ale wg mnie bardziej ciekawie i dynamicznie!)
Jeśli chodzi o mnie, to Moda przypominała mi klimat Dynastii Colbych, ale prawdą jest że w Colbych działo się wszystko szybciej i o było o wiele ciekawiej. Kązdy odcinek kończył się czymś zaskakującym, a w Modzie odcinki kończyły(ą) się zazwyczaj głupią miną postaci, która nie wie co ma powiedzieć... Mnie zawsze w soap operach pociągał luksus...
Kingsajz pisze:Ja mialem 7 lat wiec to dla mnie bylo ciekqawe. zadnych wymagań.
Serio????? a ja myślałem, że Cie jeszcze na świecie nie było... :lol: :twisted:

Post autor: Kingsajz »

Haha!!! Bardzo nie śmieszne!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: Majkel »

Ja zaczynałem swoją przygodę z soap operami od Santa Barbary, ale to baaardzo dawno było. Potem były Pokolenia, które także bardzo dobrze wspominam, klimatem trochę podobne do Mody. Miłości i Dyplomacji nie oglądałem jak niektórzy z Was. No i wreszcie nastały czasy MNS. Pamiętam jak na początku emisji Jedynka reklamowała ten serial, to była chyba jedyna taka kampania bo potem to już sami wiecie jak było i jest ::kwasny:: Na początku oprócz oczywiście samego serialu bardzo spodobała mi się czołówka, była świeża i bardzo charakterystyczna, zresztą nadal jest mimo swojego wieku 8) Szkoda tylko że na początku były tylko 3 odcinki w tygodniu, bo tak to dzisiaj bylibyśmy przynajmniej dwa, może nawet trzy lata do przodu.
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Najlepiej mają w Kanadzie. Tamtejsze telewizje pokazują odcinek o dzień wcześniej niż ukazuje się on w USA. Tak jest m.in. z "Y&R", "B&B" i "PSNS". O reszcie nie wiem, ale spytam dziś.

Ha, to tego nie widziałem. No to super!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: Roxi »

Ja zaczelam ogladac MNS, jak Ridge posztrzelony przez Thorne`a leżał w szpitalu z obandażowaną glową. Trafiiłam na taki odcinek "przypadkiem', byłasm u dziadkow wtedy, potem kolejny raz tak i kolejny, aż potem sama chciałam zabaczyć co się dalej stanie z tym postrzelonym.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.

Post autor: Thorne »

Martin - fan Bree pisze:Najlepiej mają w Kanadzie. Tamtejsze telewizje pokazują odcinek o dzień wcześniej niż ukazuje się on w USA. Tak jest m.in. z "Y&R", "B&B" i "PSNS". O reszcie nie wiem, ale spytam dziś.
Doznałem szoku :!: :!: A to czemu tak? Kanada ma jakieś przywileje?
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Thorne pisze:
Martin - fan Bree pisze:Najlepiej mają w Kanadzie. Tamtejsze telewizje pokazują odcinek o dzień wcześniej niż ukazuje się on w USA. Tak jest m.in. z "Y&R", "B&B" i "PSNS". O reszcie nie wiem, ale spytam dziś.
Doznałem szoku :!: :!: A to czemu tak? Kanada ma jakieś przywileje?
Heheh, nie mam zielonego pojęcia, ale tak własnie jest, że odcinki realizowane w USA docierają na kanadyjskie ekrany szybciej niż amerykańskie... Popytam i powiem Wam :)

Post autor: livy »

Ja też oglądam modę prawie od początku, pamiętam Brooke pomagająceą matce na przyjęciu u Forresterów, początki miłości Ridge'a i Brooke, Angelę, perypetie sercowe Caroline... i tak trwam w oglądaniu do dziś :shock:

Post autor: mailo »

Dla mnie MNS tak jak dla kilku z was była substytutem "Pokoleń". Pamiętam że kolega ze szkoły powiedział mi że leci w tv taki serial (to chyba podstawówka była) wspomniał coś właśnie o siostrach Donnie i Katie. Pamietam ze na samym poczatku myliły mi sie bohaterki bo dużo było blondynek (Kristen, Caroline, Brooke) i musialem kilka obejrzec zeby mi sie ułozyło kto jest kim. Oglądam od 3 odcinka emitowanego na TVP aż do dzisiaj dlatego chyba jestem w najwiekszym nałogu z was wszystkich;)

Ja oglądałem dosłownie od poczatku od 1994 roku. A dowiedziałem sie o tym serilu od babci.

Post autor: Boldfanka »

Ja zaczęłam oglądać w Szwecji na jakichś wakacjach, a potem musiałam długo czekać w Polsce aż akcja dojdzie do tego co już tam oglądałam.
Było to dość irytujące. Dlatego teraz nie znoszę spoilerów. ::jezyk::

Post autor: Adex-fan Brooke »

A jakie były te pierwsze odcinki, które widziałaś Boldfanko? Jaki rok?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Martin Rode »

Ja MNS zacząłem oglądać najpierw na niemieckim ZDF. Tam były odcinki z jak dochodził Rick i Bridget (starsi). Zacząłem, bo miałem ogromne problemy z rozumieniem ze słuchu. A akurat wtedy o 15:30 już nei pamiętam (był to rok 2002). Wówczas MNS a raczej "Reich und Schon" wydawało mi się o niebo lepsze niż nasza polska MNS. W Polsce pamiętam jak były odcinki z 1994 roku, jak Taylor była u tego całego Omara. Tak na poważnie Modę w Polsce zacząłem oglądać jak doszedł Grant Chambers ( dosyć późno ). Później Moda... na ZDF pzesunięta została na 11:30 i przestałem oglądać, bo byłem w tym czasie w szkole.

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:A jakie były te pierwsze odcinki, które widziałaś Boldfanko? Jaki rok?
Już teraz dokładnie nie pamiętam tych pierwszych w Szwecji, ale utkwiła mi scena w szpitalu gdy Brooke była w ciąży z Rick'em i Sheila coś tam kombinowała żeby jej i dziecku zaszkodzić. Potem w kolejnych latach moich pobytów w Szwecji pamiętam scenę z Brooke i Connorem jak się rozprawiają z Forresterami w sprawie wynalazku i patentu Brooke.
W Polsce jeszcze wtedy były zupełne początki - Brooke pierwszy raz walczyła o Ridge'a miłość, mimo że jej gł. rywalka Caroline była żoną Thorne'a.
Wtedy już pokochałam Brooke i kibicowałam jej nieustannie. A gdy Ridge wybrał Caroline (po jej rozwodzie) i był taki długi moment wyczekiwania na jego decyzję myślałam, że zwariuję.
A potem załamałam się razem z Brooke. :cry:
ODPOWIEDZ