Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

kimberly1990 pisze:Wątek znajomości Zosi i Gawryły to teraz mój ulubiony wątek w NDiNZ :serce:
Mój też. :serce:
kimberly1990 pisze:Swoją drogą: ciekawe czy Kuba kiedykolwiek wróci (?) ::chytry::
No właśnie, dobre pytanie. :roll:

Dzisiaj było też zaskakujące zakończenie. Bardzo mi szkoda tego profesora Soszyńskiego :(
Plus, że pojawił się prof. Zybert. :) Jeszcze Monikę mogliby pokazać w końcu.
sbsssj

Post autor: sbsssj »

DeaconFan pisze:
Mareczek pisze:Była z mecenasem Depczykiem :wink:
I nawet wyszła za niego za mąż. :wink:
Akurat leciał ten odcinek 4 godziny przed tym jak to napisałeś. :lol:
Nikt nie będzie żył za Ciebie...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ostatni odcinek był bardzo ciekawy.
Dr Gawryło znalazł sobie nowego wroga w osobie Leny. Ich relacje mogą być ciekawe. Fajne były sceny jak wszyscy podejrzewali Gawryłę o romans z pacjentką. No i najlepsze na koniec jak ona przyszła w nocy do Latoszka hehe. :lol:
Co do rezydentów to niezłe zaskoczenie z tym, że to Borys a nie Nina został wybrany. Ogólnie oboje są trochę wkurzający jak dla mnie, zwłaszcza Borys.
A teraz spoiler: czytałem, że w ostatnim odcinku sezonu prawdopodobnie po pocałunku z Piotrem Zosia wyjedzie do Kuby do Australii. :( Nie no, to nie może się tak skończyć. Podejrzewam, że Żmijewski jak tylko skończy kręcić "Ojca Mateusza" to wróci na stałe do NDINZ i wraz z nim pewnie Zosia wróci z tej Australii. I będzie trójkąt Kuba/Zosia/Piotr. :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Rzeczywiście, ostatnio odcinki znów są dynamiczne jak za dawnych lat :D
Cieszę się, że wątek Piotra jest tak duży - widzę w nim nowego Kubę :P
To błąd, że Borys dostał ten etat - strasznie mnie wkurza ::kwasny::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:Cieszę się, że wątek Piotra jest tak duży - widzę w nim nowego Kubę :P
Ja też widzę w nim ewentualnego następcę Kuby. W ogóle powtórzę się, ale bardzo lubię Marka Bukowskiego i cieszę się, że po wielu latach przerwy wrócił do aktorstwa. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kolejny bardzo ciekawy odcinek za nami. :D

Czułem, że ten odcinek się źle skończy dla przynajmniej jednego z lekarzy. Szkoda mi niesamowicie Przemka, że został zwolniony ze szpitala. Nie no, to nie może się przecież tak skończyć. Mam nadzieję, że uda mu się wrócić jakoś do zespołu, bo przecież jest ciekawą postacią. :wink:
U Sambora też się pokomplikowało wszystko. On ma naprawdę przerąbane z tym jak musi godzić odpowiedzialną pracę lekarza z samotnym wychowywaniem dziecka. Nie dziwię mu się, że chodził cały odcinek taki rozdrażniony.
U Gawryły też nadal niedobrze. Stracił przyjaźń profesora i teraz będzie pewnie musiał z nim walczyć o prawo do widywania się z córką. Jedynie na Zosię może liczyć. Powtórzę się, ale sceny z Zosią i Piotrem są obecnie najprzyjemniejsze do oglądania. :D
Ależ ten Borys jest niesamowicie wkurzający. No, ale przyda się taka postać. :P Ogólnie wszyscy są mu chyba teraz przeciwni w szpitalu - Przemek, Sambor, Tretter... :twisted:
Aha i spodobała mi się postać tej Ludmiły. Myślę, że może być coś więcej między nią a Przemkiem. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ostatni odcinek przed wakacjami był świetny. :D Bardzo dużo się działo w szpitalu: przypadek medyczny, w który zaangażowała się Lena oraz nowa postać - Hana - siostra Przemka, wątek Żakowej i Maja, Zosia unikająca Piotra, wątek Przemka i jego ojca, no i jeszcze niespodziewany poród Marty. :)

Podoba mi się postać tej Hany. Wygląda na to, że od przyszłego sezonu na stałe dołączy do zespołu lekarzy. Fajnie też, że jest ginekologiem, co oznacza że będzie blisko współpracować z Marcinem i dr Wójcikiem. :wink:
Najbardziej szokujący wątek to ten z byłym mężem Żakowej. Czyli to jednak nie on na nią wtedy napadł i obława na niego była niesłuszna. :shock: No, ale teraz przynajmniej Żakowa uwolni się od niego. Ciekawe czy nie będzie jej teraz prześladować jego córka...
Nie no, mam nadzieję, że Zosia jednak nie wyjedzie. :| Naprawdę liczę na to, że może skoro Kuby nie ma to zwiąże się z Piotrem.
No i Lena jest w ciąży, a Marta tymczasem w końcu urodziła. :)

Aha, zapomniałbym - pierwszy raz w historii serialu nie było w czołówce zaraz po Zosi Kuby! Zawsze nawet jak się nie pojawiał w danym odcinku był w openingu. A teraz go nie było. Mam jednak nadzieję, że to nie oznacza, że aktor już nie wróci do serialu. W TT pisali, że grany przez niego w innym serialu ojciec Mateusz ma gdzieś wyjechać, więc może teraz Żmijewski poświęci trochę czasu na granie w NDINZ. :roll:
Damian

Post autor: Damian »

Na dobre i na złe ma obecnie świetne wątki :shock: każda nowa postac jest wprowadzana sensownie :) trochę zrobili ostatnio z Leny zołzę, ale to może przez chorobę. Hana jest boska, już ją uwielbiam :) ta akcja w szpitalu też super wyszła i poszukiwania dziecka i ciąża Leny, jestem na TAK :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Jest już potwierdzone, że Małgorzata Foremniak (Zosia) na pewno nie opuszcza NDINZ. Aktorka wzięła udział w zdjęciach do czołówki nowych odcinków serialu. :P Na zdjęciach do czołówki pojawili się też odtwórcy ról Leny, Witka Latoszka, Wiktorii, Agaty, Niny i Trettera.
http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-d ... nId,351148
Awatar użytkownika
Mareczek

Jestem ciekaw nowej czołówki :)
Martwi mnie tylko, że pożegnaliśmy się już z piosenką, która od początku była w napisach końcowych, nie wiem czy ta zmiana wyjdzie na dobre :roll:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Dzisiaj miałem okazję obejrzeć NDiNZ i mam pytanie do znawców: Kiedy, w jakich okolicznościach zmieniono ZUPEŁNIE wygląd szpitala? To już nie jest to samo miejsce... Wie ktoś?
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Ja wiem :)
Żakowa wyremontowała stare skrzydło szpitala, a to, które znaliśmy do tej pory jest zamknięte :wink:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Dzięki Mareczku, nie wiem kto to Żakowa, ale to nie ważne :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Żakowa to nowa dyrektor finansowa szpitala, wciela się w nią Ewa Kasprzyk :)
Zybi

Nowa czołówka

Post autor: Zybi »

A wiadomo jak będzie wyglądać nowa czołowka i kiedy będzie miała ona swą premiere?
ODPOWIEDZ