Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fandantego

Re: Nowa czołówka

Post autor: fandantego »

Zybi pisze:A wiadomo jak będzie wyglądać nowa czołowka i kiedy będzie miała ona swą premiere?
Nie wiadomo jak będzie wyglądać a premierę będzie miała chyba w pierwszym powakacyjnym odcinku. Z tego co wiadomo nowa czołówka będzie zupełnie inna od tej obecnej, zmieni się również tytułowa piosenka, za której dobór i powstanie odpowiada Robert Kozyra.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie no, tytułowej piosenki moim zdaniem nie powinni tykać. :roll: No, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Dotychczasowa czołówka była moim zdaniem znakomita jak na serial produkcji polskiej. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Awatar użytkownika
DeaconFan

Zwiastun nowego sezonu (uwaga spoilery!):
http://www.plejada.pl/287462,0,na-doobr ... l#autoplay

I parę spoilerów:
- Agata Woźnicka zostanie Agatą Lewicką! W sekrecie przed wszystkimi wyjdzie za mąż...za dawnego pacjenta - Pawła Lewickiego! Paweł będzie jednak bardzo zazdrosny o relacje żony z Latoszkiem.
- Nowym dyrektorem medycznym szpitala zostanie...Adam Pawica. Zastąpi na tym stanowisku Trettera, który będzie teraz tylko chirurgiem. Adam weźmie udział w triathlonie dla córki Kazika i nie będzie go kiedy będzie potrzebny w szpitalu czym zyska sobie nowych wrogów - Żakową i Gawryłę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Nowa muzyka Na dobre i na złe ::kwasny:: http://beta.nadobre.pl/86642/nowa-piose ... a-zle.html
Według mnie jest ona tragiczna i niczym nie różni się od innych tandentych serialowych piosenek ::kwasny:: Kompletna porażka :evil:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Jakby tak włączyć powiedzmy 2-3 odcinek NDiNZ z 1999 roku i ten, który będzie z nową czołówką i piosenką to zmieniło się wszystko! Chyba podkład muzyczny też ulegnie modyfikacji, postawią na krótkie utwory, anglojęzyczne :)

Piosenka mi się podoba, ale uważam, że lepsza była poprzednia. Podejrzewam, że nowa czołówka będzie zrobiona w stylu tej z MjM. Serial dawno przestałem oglądać, ale po zmianach szpitala, obsady, piosenki i czołówki aż chce się oglądać ::jezyk:: Małgosia Foremniak w nowych odc wygląda olśniewająco i coś się dzieje :)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

fandantego pisze:że nowa czołówka będzie zrobiona w stylu tej z MjM
Oby nie, nudzą mnie już takie czołówki - są już dosłownie wszędzie ::kwasny::
fandantego pisze:Piosenka mi się podoba, ale uważam, że lepsza była poprzednia
Ta jest jak typowa sieczka, jakich pełno :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi się tez piosenka podoba, jest bardzo sympatyczna, ale jednak starych drzew się nie przesadza i motywu muzycznego z czołówki i tyłówki nie powinni zmieniać. Serialu nie oglądam, ale czasem rzucę okiem na początek i dochodzę do wniosku, że dotychczasowa czołówka NDiNZ jest jedną z najlepszych w Polsce. Ta melodia czasem mi chodziła po głowie. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nie skomentowałem jeszcze nowego odcinka. :wink:

Myślałem, że będzie całkiem nowa czołówka, ale jednak nie było jeszcze. W sumie nie miałbym nic przeciwko gdyby została ona w obecnej formie, bo moim zdaniem NDINZ ma jedną z najlepszych czołówek wśród polskich seriali. W nowym odcinku drugi raz w historii nie było ujęcia Kuby, pojawiło się za to ujęcie Hany - sympatycznej, fajnej nowej bohaterki. :)
Sam odcinek świetny. :) Bardzo fajnie oglądało się wątek triathlonu Pawicy. Co do samego Pawicy moim zdaniem może okazać się dobrym dyrektorem szpitala. Na pewno jest uczciwy, rozsądny i sprawiedliwy. Najlepiej się nadaje na to stanowisko spośród obecnych asów Leśnej Góry, czyli Gawryły, Latoszka, Sambora. Fajnie też, że Tretter pozostanie nadal w serialu i szpitalu jako chirurg. Zaskoczyło mnie jak Hana od razu przeszła z nim na "ty" i zaczęła traktować jak zwykłego kolegę z pracy. :)
Co do wątku Lena/Latoszek/Agata/Paweł - zaczyna być naprawdę ciekawie. Ciąża Leny, o której nie wie Latoszek + niespodziewany ślub Agaty i Pawła. Spodziewałem się, że na końcu odcinka w drzwiach pojawi się półnagi mąż Agaty i usłyszy fragment jej rozmowy z Wiki. :wink:
Szkoda mi Przemka. Mam nadzieję, że wróci do pracy lekarza.
Oby też Zosia i Kuba wrócili w końcu, bo brakuje ich w tym serialu!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

To ja już nie wiem w co wierzyć. Niedawno czytałem, że Foremniak jednak zostaje i że nadal lubi grać w NDINZ, które daje jej stałą pracę. :roll: Mam nadzieję, że jednak zostanie i że Artur Żmijewski też jeszcze wróci.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ostatnio oglądam dość regularnie, więc dziwię się, że jeszcze tu nic nie napisałam ;)
Lubię Lenę i Latoszka jako parę, tym bardziej cieszy mnie wątek z ciążą Leny, wiedziałam, że ten radiolog się wygada! ;)
Fajny jest też wątek z mężem Agaty, trochę zszokowała wszystkich z tym swoim ślubem, chociaż szczerze mówiąc ja bym ją najchętniej widziała z Gawryłłą :D :D :D
Podoba mi się też relacja Hany i Leny, świetnie by było jakby się zaprzyjaźniły, Hana jest strasznie sympatyczną postacią ;) ale też mnie zdziwiło, że tak szybko przeszła na "Ty" z Tretterem.
Damian

Post autor: Damian »

A najbardziej zaskoczony to był chyba sam Tretter :p

Lena mi zaczynała grac na nerwach przed wakacjami, ale teraz powoli zyskuje w moich oczach ;)

A kiedy ma byc ta nowa czołówka?
Awatar użytkownika
Mareczek

DaMiAn pisze:A kiedy ma byc ta nowa czołówka?
Już w tym tygodnu, bo miała być od odcinka 452 :D
Cytując profil Na dobre i na złe na fejsie
"na 93 % już w ten piątek"
:D
Zybi

Post autor: Zybi »

I nie ma jeszcze nowej czołówki :(
ODPOWIEDZ