Nie wiadomo jak będzie wyglądać a premierę będzie miała chyba w pierwszym powakacyjnym odcinku. Z tego co wiadomo nowa czołówka będzie zupełnie inna od tej obecnej, zmieni się również tytułowa piosenka, za której dobór i powstanie odpowiada Robert Kozyra.Zybi pisze:A wiadomo jak będzie wyglądać nowa czołowka i kiedy będzie miała ona swą premiere?
Na dobre i na złe
- fandantego
Re: Nowa czołówka
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Fajne promo na nowy sezon
http://www.youtube.com/watch?v=2V-yMXG5 ... ideo_title
Zwiastun nowego sezonu (uwaga spoilery!):
http://www.plejada.pl/287462,0,na-doobr ... l#autoplay
I parę spoilerów:
- Agata Woźnicka zostanie Agatą Lewicką! W sekrecie przed wszystkimi wyjdzie za mąż...za dawnego pacjenta - Pawła Lewickiego! Paweł będzie jednak bardzo zazdrosny o relacje żony z Latoszkiem.
- Nowym dyrektorem medycznym szpitala zostanie...Adam Pawica. Zastąpi na tym stanowisku Trettera, który będzie teraz tylko chirurgiem. Adam weźmie udział w triathlonie dla córki Kazika i nie będzie go kiedy będzie potrzebny w szpitalu czym zyska sobie nowych wrogów - Żakową i Gawryłę.
http://www.plejada.pl/287462,0,na-doobr ... l#autoplay
I parę spoilerów:
- Agata Woźnicka zostanie Agatą Lewicką! W sekrecie przed wszystkimi wyjdzie za mąż...za dawnego pacjenta - Pawła Lewickiego! Paweł będzie jednak bardzo zazdrosny o relacje żony z Latoszkiem.
- Nowym dyrektorem medycznym szpitala zostanie...Adam Pawica. Zastąpi na tym stanowisku Trettera, który będzie teraz tylko chirurgiem. Adam weźmie udział w triathlonie dla córki Kazika i nie będzie go kiedy będzie potrzebny w szpitalu czym zyska sobie nowych wrogów - Żakową i Gawryłę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Nowa muzyka Na dobre i na złe
http://beta.nadobre.pl/86642/nowa-piose ... a-zle.html
Według mnie jest ona tragiczna i niczym nie różni się od innych tandentych serialowych piosenek
Kompletna porażka 
Według mnie jest ona tragiczna i niczym nie różni się od innych tandentych serialowych piosenek
- fandantego
Jakby tak włączyć powiedzmy 2-3 odcinek NDiNZ z 1999 roku i ten, który będzie z nową czołówką i piosenką to zmieniło się wszystko! Chyba podkład muzyczny też ulegnie modyfikacji, postawią na krótkie utwory, anglojęzyczne
Piosenka mi się podoba, ale uważam, że lepsza była poprzednia. Podejrzewam, że nowa czołówka będzie zrobiona w stylu tej z MjM. Serial dawno przestałem oglądać, ale po zmianach szpitala, obsady, piosenki i czołówki aż chce się oglądać
Małgosia Foremniak w nowych odc wygląda olśniewająco i coś się dzieje 
Piosenka mi się podoba, ale uważam, że lepsza była poprzednia. Podejrzewam, że nowa czołówka będzie zrobiona w stylu tej z MjM. Serial dawno przestałem oglądać, ale po zmianach szpitala, obsady, piosenki i czołówki aż chce się oglądać
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
Mi się tez piosenka podoba, jest bardzo sympatyczna, ale jednak starych drzew się nie przesadza i motywu muzycznego z czołówki i tyłówki nie powinni zmieniać. Serialu nie oglądam, ale czasem rzucę okiem na początek i dochodzę do wniosku, że dotychczasowa czołówka NDiNZ jest jedną z najlepszych w Polsce. Ta melodia czasem mi chodziła po głowie. 
Nie skomentowałem jeszcze nowego odcinka.
Myślałem, że będzie całkiem nowa czołówka, ale jednak nie było jeszcze. W sumie nie miałbym nic przeciwko gdyby została ona w obecnej formie, bo moim zdaniem NDINZ ma jedną z najlepszych czołówek wśród polskich seriali. W nowym odcinku drugi raz w historii nie było ujęcia Kuby, pojawiło się za to ujęcie Hany - sympatycznej, fajnej nowej bohaterki.
Sam odcinek świetny.
Bardzo fajnie oglądało się wątek triathlonu Pawicy. Co do samego Pawicy moim zdaniem może okazać się dobrym dyrektorem szpitala. Na pewno jest uczciwy, rozsądny i sprawiedliwy. Najlepiej się nadaje na to stanowisko spośród obecnych asów Leśnej Góry, czyli Gawryły, Latoszka, Sambora. Fajnie też, że Tretter pozostanie nadal w serialu i szpitalu jako chirurg. Zaskoczyło mnie jak Hana od razu przeszła z nim na "ty" i zaczęła traktować jak zwykłego kolegę z pracy.
Co do wątku Lena/Latoszek/Agata/Paweł - zaczyna być naprawdę ciekawie. Ciąża Leny, o której nie wie Latoszek + niespodziewany ślub Agaty i Pawła. Spodziewałem się, że na końcu odcinka w drzwiach pojawi się półnagi mąż Agaty i usłyszy fragment jej rozmowy z Wiki.
Szkoda mi Przemka. Mam nadzieję, że wróci do pracy lekarza.
Oby też Zosia i Kuba wrócili w końcu, bo brakuje ich w tym serialu!
Myślałem, że będzie całkiem nowa czołówka, ale jednak nie było jeszcze. W sumie nie miałbym nic przeciwko gdyby została ona w obecnej formie, bo moim zdaniem NDINZ ma jedną z najlepszych czołówek wśród polskich seriali. W nowym odcinku drugi raz w historii nie było ujęcia Kuby, pojawiło się za to ujęcie Hany - sympatycznej, fajnej nowej bohaterki.
Sam odcinek świetny.
Co do wątku Lena/Latoszek/Agata/Paweł - zaczyna być naprawdę ciekawie. Ciąża Leny, o której nie wie Latoszek + niespodziewany ślub Agaty i Pawła. Spodziewałem się, że na końcu odcinka w drzwiach pojawi się półnagi mąż Agaty i usłyszy fragment jej rozmowy z Wiki.
Szkoda mi Przemka. Mam nadzieję, że wróci do pracy lekarza.
Oby też Zosia i Kuba wrócili w końcu, bo brakuje ich w tym serialu!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To ja już nie wiem w co wierzyć. Niedawno czytałem, że Foremniak jednak zostaje i że nadal lubi grać w NDINZ, które daje jej stałą pracę.
Mam nadzieję, że jednak zostanie i że Artur Żmijewski też jeszcze wróci.
Ostatnio oglądam dość regularnie, więc dziwię się, że jeszcze tu nic nie napisałam 
Lubię Lenę i Latoszka jako parę, tym bardziej cieszy mnie wątek z ciążą Leny, wiedziałam, że ten radiolog się wygada!
Fajny jest też wątek z mężem Agaty, trochę zszokowała wszystkich z tym swoim ślubem, chociaż szczerze mówiąc ja bym ją najchętniej widziała z Gawryłłą

Podoba mi się też relacja Hany i Leny, świetnie by było jakby się zaprzyjaźniły, Hana jest strasznie sympatyczną postacią
ale też mnie zdziwiło, że tak szybko przeszła na "Ty" z Tretterem.
Lubię Lenę i Latoszka jako parę, tym bardziej cieszy mnie wątek z ciążą Leny, wiedziałam, że ten radiolog się wygada!
Fajny jest też wątek z mężem Agaty, trochę zszokowała wszystkich z tym swoim ślubem, chociaż szczerze mówiąc ja bym ją najchętniej widziała z Gawryłłą
Podoba mi się też relacja Hany i Leny, świetnie by było jakby się zaprzyjaźniły, Hana jest strasznie sympatyczną postacią