Post autor: Mareczek »

Nikt nie wspomniał o występie Donny w teleturnieju? :D
Moim zdaniem wypadła świetnie, jak typowa amerykanka :lol:
I sceny z jej udziałem były lekiem na ostatnie tragiczne odcinki :wink:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się, Donna wyszła w studiu i w towarzystwie Pam bardzo komicznie.
Ale mam trochę dosyć jej nieodłącznego rekwizytu - słoika czy buteleczki miodu. :roll: Mam wrażenie, że ona się z tym miodzikiem nie rozstaje.

Nie denerwuje Was fakt, że scenarzyści na siłę robią z Donny typową blondynkę? Ostatnio kreują ją na słodką idiotkę, jeszcze większą niż tą, za którą uważały ją Stephanie i Pam w 2008 roku ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Hahaha, fakt. Trafne podsumowanie. Donna była najfajniejsza i najmądrzejsza ( :lol: ) za czasów małżeństwa z Erykiem. Szczególnie lubiłem czasy jak podrywał ją Owen. Który to był rok, 2007? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Z Owenem to był już 2008 rok :wink: Ja Donnę lubiłem już od wątku z Thornem, a później z Erickiem to wręcz uwielbiałem. Losy tej postaci z pewnością potoczyłyby się inaczej gdyby nie ciąża aktorki ::chytry::

Post autor: Bartus610 »

Donna jest najporządniejsza z wszystkich sióstr Logan , mimo , że osobiście jej nie lubię , trzeba to obiektywnie stwierdzić 8)

Post autor: DeaconFan »

Donna od zawsze była moją ulubioną z sióstr Logan. Bardzo ciekawe były jej wątki z Thorne'm i Ericem. Świetnym motywem jest też jej rywalizacja z Pamelą.

Za Brooke i Katie nigdy specjalnie nie przepadałem i to się nie zmieniło. Donna jest trochę inna, ma jakby łagodniejsze usposobienie, nie zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy i w przeciwieństwie do sióstr nie miesza się tak bardzo w sprawy Hope.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: mailo »

Trochę głupkowata i naiwna jak dla mnie. taka "słodka idiotka"

Post autor: Bartus610 »

Ja też jej nie lubię ale nie licząc tego jak skrzywdziła Thorne'a i incydentu z Owenem jest w miarę moralna ( jak na Mode i siostry Lpgan oczywiście )
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Lubię Donnę, Katie także. Brooke ostatnio mniej. :wink:

Donna ma taki swój świat. Lubię jej wątek rywalizacji z Pamelą, wątek z Ericem też mi się podobał. Podobała mi się też postać z początków serialu, jak mieszkała jeszcze z matką i siostrami w domku i pracowała w barze, potem była tą modelką.

mailo pisze:Trochę głupkowata i naiwna jak dla mnie. taka "słodka idiotka"
Kreują ją na taką dopiero od 2008 roku, wcześniej była świetną intrygantką - w chwili przejęcia roli przez Jennifer Gareis :twisted: Ja tam Donnę zawsze lubiłem. Chociaż tej pierwszej z lat 80 nie kojarzę i odkrywam ją dopiero teraz, dzięki starym odcinkom z taśm VHS :)
ODPOWIEDZ