Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians pisze:Mareczku, masz w 100% racje! Tam aktorzy tylko chodzą i mówią, nic poza tym
I nawet chodzą po tych samych korytarzach :roll: Bożenka i Kamila zawsze w szkole przed schodami, Grażynka z Pawłem zawsze koło rejestracji w Elmedzie :ziewam:
Wiem, że w MNS też mają ciągle te same wnętrza, ale tam są co jakiś czas jakieś akcje 8)

Zobaczymy jak tam śmierć Ryśka ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No w tym tygodniu oglądam Klan :) Monika i Feli są beznadziejni i nienaturalni. Zdziwiłem się bo po Klanie zareklamowali śmierć Ryśka i to tak w zwolnionym tempie!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Była reklama Klanu? :shock:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak, że w środę życie Lubiczów zmieni się na zawsze i pokazali jak facet popycha Ryśka, i tempo zwalnia jak w Modzie na sukces jak Rysiek leci...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Spoiler!
Przed państwem śmierć Ryszarda :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=_xnKqx5jEV8
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Usunięto filmik chyba a już dziś pokazali sporo co jutro, mnie ciekawi co ogólnie potem a więc ten tydzień i następny oglądam Klan :) Ta uwodzicielka Jerzego jest obleśna, ta aktorka w innych rolach była ok, ale jako niby seksowna podrywaczka wypada beznadziejnie, dobrze jednak że Elka już ją przyłapała i zobaczyła co fałszywe babsko z niej. :twisted:
Awatar użytkownika
Mareczek

Adex-fan Brooke pisze:Usunięto filmik chyba
Usunąłem, bo mi wyskoczyły prawa autorskie, więc wolę nie ryzykować :roll: Jak sam usunę to nie ma konsekwencji :P

Nawiązując do reszty Twojego postu, to w Klanie nie ma "dobrych" aktorów :roll: Wszyscy grają sztucznie, jakby wymuszali z siebie te parę zdań. Mistrzostwo w tym osiągnęły Izabela Trojanowska, Laura Łącz i Katarzyna Tlałka ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Z Trojanowską to jest już megaprzesada, nawet ja po tylu latach grania bym się tego nauczył, a ona żadnego postępu nie zrobiła :lol: Jej ostatnia scena, jak kłóci się z Felim o laptopa była żałosna:D

Co to za interes Feli knuje, bo już się pogubiłem:D

Śmierć Ryśka już widziałem, ale jutro też obejrzę caly odcinek i skomentuję :twisted:

A też byłem w szoku, że zrobili reklamę Klanu :lol: Po raz pierwszy od 15 lat? :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Co do Trojanowskiej to dla mnie się cofnęła w aktorstwie bo jest gorzej niż kiedyś tak samo ta Laura Łącz, najbardziej sztuczna mowa jaką słyszałem.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Scena śmierci Ryśka, jak na Klan zrobiona jest bardzo dobrze :shock: :shock: Jest naprawdę dopracowana i przede wszystkim dramatyczna a nie żenująca :shock: :o I to zwolnione tempo podczas upadku :o :shock: Czegoś takiego się nie spodziewałem :shock: :o :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex, ty masz jakieś stare odcinki Klanu nagrane? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A jak dla mnie ta scena śmierci Ryśka wyszła marnie... Przede wszystkim sam pomysł mi się nie podoba. Lepiej by było żeby Rysiek wdał się w przepychankę z jakąś inną wazną postacią, np. Mariuszem. Wtedy by mogło być naprawdę dramatycznie. A tu jakiś złodziej szpitalny, przekombinowane... W "Klanie" razi obecnie chyba wszystko. Aktorstwo, scenariusz, reżyseria...
Co do samej postaci Ryśka to oczywiście jest już kultowa. Nawet mi nieco szkoda, że postanowiono go uśmiercić...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Jak na Klan to i tak dobrze :wink:
Jednak, dziwne było, że Grażynka odbiera telefon i natychmiast jest z Mariuszem w szpitalu, to jak na Klan stanowczo zbyt szybko :roll: I wielka szkoda, że nie pokazali jak Grażynka mówi dzieciom, że tata nie żyje :roll: A płacz i smutek Grażynki był strasznie sztuczny :roll:

Żeby jednak nie narzekać, to podobała mi się w sumie dzisiaj gra Barbary Bursztynowicz :wink: Wreszcie nie była słodka Elą :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Oglądałem dzisiejszy odcinek na zmianę z "Panoramą" i muszę stwierdzić, że odcinek jak na "klanowe" warunki był dobry. Przede wszystkim pokazano najważniejszy moment, co dla tego serialu nie jest takie oczywiste. Abstrahuję już od tego scenariusza, mogli lepiej wymyślić pożegnanie z Ryśkiem.
Bursztynowicz i Grabarczyk podobali mi się dzisiaj. :lol:
Jutrzejszy odcinek tez obejrzę z ciekawości. Jestem ciekawy jaka była oglądalność dzisiejszego.
Awatar użytkownika
Mareczek

A mnie ciekawi, czy będą Rysia trzymać w czołówce, aż do 3000 odcinka ::chytry::
ODPOWIEDZ