Whip Jones

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi się podoba jego zmiana na lepsze.
Boldfanko nie masz wyjścia: musisz się zrobić spoilerowa :twisted: i do dzieła to nie będziesz za kilka lat na Tvp1 narzekać :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja sądze, że tamta postawa Whipa była lepsza :twisted: Potrzebny był w MNS taki wstrętny i wyrachowany charakter. Co prawda dużo dla "Mody..." nie zrobił, ale zawsze zajał jakoś miejsce w openingu.
Kitty

Post autor: Kitty »

A ja się cieszę, że Whip zmienił się na plus. ::rad:: Mimo że Whip nie jest już wstrętnym, wyrachowanym charakterem, jest ciekawie w wątku Brooke. :)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Whip jest fajny co wy chcecie ::rad:: zawsze będzie takim 'czarnym koniem' serialu no ale przecież z nim wątek Brooke nabiera sensu ;) .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Whip to zboczeniec ::kwasny:: Skoro Brooek go nie chce to znaczy że ma się od niej odczepić. Ale oczywiście on chce się z nią kochać i wszyscy i wszystko ma się temu podporządkować :x Po jego ostatnim występie z filmikiem erotycznym stracił u mnie 99% :evil:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Oprócz Kim i Giovanni'ego wspomniano również o Whipie. Kolejne fajne nawiązanie do przeszłości. Ciekawe teraz, czy Stephanie nawiąże z nim kontakt, by zrealizować swój plan? W sumie ciekawie by było, gdyby ta postać wróciła. :wink:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

A ja jestem przekonany że napewno wróci bo niby po co nam pokazali jak Stephanie trafia na zdjęcie Whipa ? W sumie to ten pan rzeczywiście mógłby odwrócić uwagę Brooke od Ridge'a jednak jak pamiętamy między Jones a Logan nie było żadnej chemii
cmk

Post autor: cmk »

Whipple Jones był już we wczorajszych napisach końcowych ;)
ODPOWIEDZ