Whip Jones

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szon

Whip Jones

Post autor: Szon »

Zauważyłem że na tym forum jest wiele tematów o różnych postaciach. Postanowiłem więc założyć wątek o Whipie. Co o nim myślicie?

No cóż... Świerze mięso... ::jezyk:: Brakowąło kogoś nowego w MNS.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawy, inteligentny, przez te odcinki jakby nie patrzeć użyteczny dla Brooke, więc fajny :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

A mnie wkurza ten gość ::kwasny:: .
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Abec

Post autor: Abec »

Też go bardzo lubię, cyniczny, bezpośredni, bardzo zdolny (nie mamy powodu nie wierzyć Brooke), bezwzględny. Taki Grant tylko nieco wyostrzony ;) Mam nadzieję, że zostanie z nami długo, kibicuję mu.

Zauważyliście, że na początku pobytu w serialu Whip zwracał się do Brooke per 'misis Forrester', a do Ricka per 'Rick'? ;)
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

A mnie, tak jak Marisę, Whip denerwuje ::ysz:: Szczególnie tym swoim uśmieszkiem, który mam ochotę zetrzeć raz na zawsze :twisted:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A ja go lubię - i ten jego uśmiech... :serce: ::rad::
Fajne miny stroi i ma ciekawy charakter. Zapowiada się interesująca postać...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

A ja też polubiłem Whipa, choć na początku w rozmowie z Deaconem troszkę mnie wnerwiał, ale pomógł Brooke więc już go lubię. A co do tych jego min to każdy ma jakieś swoje "minki" np. Rick albo Sally :wink:

Narazie Whip jest w porządku, ciekawe na jak długo zostanie w MNS :?:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Po dzisiejszym odcinku wyraźnie widać jaka to chęć 'pomocy' kieruje Whipem ::krzyw::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja też nawet go lubię tak po tych kilku odcinkach. Tylko denerwuje mnie jego zbyt szeroki uśmiech. :roll:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Początek* drugiego odcikna i te jego durnowate zachowanie... ::plask wczolo: Brooke powinna go wywalić na zbity pysk nim on połapie się co się dzieje...

* A raczej końcówka :P (ależ ta Moda krótka - tak szybko mi minęła, że nawet nie zauważyłam, że to już koniec :P)

|
|
\/

No to już zapóźno...
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

LoLex pisze: Tylko denerwuje mnie jego zbyt szeroki uśmiech. :roll:
A może to zazdrość :?: ::jezyk:: :zeby: A tak na poważnie - interesująca postać . Ciekawi mnie ,w którą strone pójdzie Whip czy będzie chciał naprawdę pomóc Brooke czy tylko ją wykorzystać aby zarobić pieniądze.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Musze przyznać, że on przystojny to jest. :zeby: Ale jakoś mi nie przypadł do gustu. Pod względem osobowiości oczywiście. Troche mnie zaskoczyło jak wyszczelił z tym, że jest ojcem. Zobaczymy co z tej sytuacji wyjdzie.
Abec

Trudno, by bezinteresownie pomagał kobiecie, która go wystawiła gdy idzie o robotę. Gdybym ja był ewiedntnie najlepszym kandydatem, a posadę dostał ktoś inny dzięki rodzinnym koligacjom, to też bym się wkurzył ;) Whip jest cyniczny, pozbawiony złudzeń - to mi się właśnie w nim podoba ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Cameya

Post autor: Cameya »

Whip jet przystojny. Niejedna by go chciała mieć w swoich ramionach. Ekscytujące spojrzenie, elegancja i pewność siebie sprawia, że on jako całość jest po prostu super. Zachowanie Whipa natomiast jest już negatywne. Nie lubię go. Bo śmieje się z Brooke i wtrąca się między wódkę a zakąskę.
Imagination is more important than knowledge.
Abec

Powiedział przecież, że jeżeli Brooke tylko sobie życzy, to on odszczeka wszystko w prasie i bierze to na siebie. A Logan nie chciała - czyli się nie wtrąca. Co do śmiania się zaś - często poczucie humoru pomaga rozładować trudną sytuację ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ