Oglądalność "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Mnie te wyniki też nie dziwią. Spodziewałem się tylko nieco wyższego udziału w rynku. Sam teraz nie oglądam w TV. Zauważam jednak, że za każdym razem jak oglądam serial na stronie TVP, to widzę w belce po prawej wśród "najchętniej oglądanych" i przynajmniej 1 odcinek "MnS". Podejrzewam, że znacznie wzrosła oglądalność w sieci. Jestem ciekaw ile przeciętnie odtworzeń ma każdy odcinek obecnie oraz przed zmianą emisji.
- Sexi Ricky
Fanów nie została garstka! Oglądają tylko ci co wtedy mogą. Inni albo nagrywają albo oglądają w sieci. Nie ma co mówić, ze mody nie będzie oglądalność pewnie i tak jest dobra dla tej pory w TVP1 . MNS tam pewnie poprawia wyniki , wiec nie idzie im źle.Ale generalnie chciałbym bardzo widzieć serial 2 raz w tygodniu o 16! to by ponownie pomogło TVP
Grisza 
MNS wśród najpopularniejszych zagranicznych seriali emitowanych w tym roku w telewizji. Oczywiście to za czasów emisji o godz. 16:30. http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m- ... -serialami
Szkoda, że TVP nie docenia faktu, iż emisja MNS w okolicach 16.00 jest strzałem w dziesiątkę. Nie rozumiem jak można zmieniać coś co się podoba i jest dobre. Przecież powtórki seriali (choćby te, które obecnie puszczaja na antenie) mogą być o innej porze. Mimo EURO nie było żadnych przeszkód, aby były dwa odcinki MNS 
-
Dawidek
- Administrator
Też nie widzę żadnych przeszkód by była "MnS", także w wakacje. Wiadomo, że w lecie mniej osób ogląda, ale teraz sporą rolę odgrywają też serwisy VOD, czy catch-up (cały program kanału dostępny do iluś dni po emisji telewizyjnej), więc zaległości można spokojnie nadrabiać nawet po powrocie z wypoczynku.
Moim zdaniem we wrześniu powinny wrócić dwa odcinki dziennie, by przynajmniej częściowo zbliżyć się do obecnych odcinków w USA i próbować dotrzeć do 6000 odcinka w czerwcu 2013 roku.
Ponad 2-milionowa widownia o godzinie 16 nie jest szczytem marzeń, ale tragiczny rezultat to nie jest. Teraz w związku z roszadami w godzinach emisji widownia może już nie być tak wysoka. Ale to już sama TVP sobie nagrabiła poprzez nierozsądne decyzje.
I trzeba będzie też lobbować za tym, by TVP w ogóle nie rezygnowała z emisji.
Moim zdaniem we wrześniu powinny wrócić dwa odcinki dziennie, by przynajmniej częściowo zbliżyć się do obecnych odcinków w USA i próbować dotrzeć do 6000 odcinka w czerwcu 2013 roku.
Ponad 2-milionowa widownia o godzinie 16 nie jest szczytem marzeń, ale tragiczny rezultat to nie jest. Teraz w związku z roszadami w godzinach emisji widownia może już nie być tak wysoka. Ale to już sama TVP sobie nagrabiła poprzez nierozsądne decyzje.
I trzeba będzie też lobbować za tym, by TVP w ogóle nie rezygnowała z emisji.
Ciekawe, czy wliczają w oglądalność to, jak ktoś z tej strony ogląda (http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/moda-na-sukces). Wie ktoś?