Oglądalność "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Hymmm... Jak na tą durną pore emisji, to wcale nie jest aż tak źle jak można sie tego było spodziewać.
cmk

Post autor: cmk »

Tragedia... pozbawić się półtoramilionowej widowni. Gratuluję TVP!
Grisza

Post autor: Grisza »

Czyli tyle i podejrzewałem ponad 0,5 mln to dobry wynik :wink: Choć pewnie o 16 był by lepszy... Ale ciekawi mnie teraz ile mają te powtórki Przystani czy Sióstr
Grisza :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Żenada, a TVP 1 pewnie już zaciera ręce, by wkrótce usunąć MNS z ramówki ::kwasny::
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Takiej widowni można się było spodziewać. Zmarginalizowali ten serial bardzo.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mnie te wyniki też nie dziwią. Spodziewałem się tylko nieco wyższego udziału w rynku. Sam teraz nie oglądam w TV. Zauważam jednak, że za każdym razem jak oglądam serial na stronie TVP, to widzę w belce po prawej wśród "najchętniej oglądanych" i przynajmniej 1 odcinek "MnS". Podejrzewam, że znacznie wzrosła oglądalność w sieci. Jestem ciekaw ile przeciętnie odtworzeń ma każdy odcinek obecnie oraz przed zmianą emisji.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

To załamująca wiadomość :roll: To znaczy to było do przewidzenia ::kwasny:: jeśli chodzi o tą porę emisji. Jednak nie mogę ścierpieć, że jeszcze w 2006 roku serial oglądało ok. 4 mln widzów, a teraz TVP tak go sponiewierało i doprowadziło, że fanów została tyko garstka.
Grisza

Fanów nie została garstka! Oglądają tylko ci co wtedy mogą. Inni albo nagrywają albo oglądają w sieci. Nie ma co mówić, ze mody nie będzie oglądalność pewnie i tak jest dobra dla tej pory w TVP1 . MNS tam pewnie poprawia wyniki , wiec nie idzie im źle.Ale generalnie chciałbym bardzo widzieć serial 2 raz w tygodniu o 16! to by ponownie pomogło TVP
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

MNS wśród najpopularniejszych zagranicznych seriali emitowanych w tym roku w telewizji. Oczywiście to za czasów emisji o godz. 16:30. http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/m- ... -serialami
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Szkoda, że TVP nie docenia faktu, iż emisja MNS w okolicach 16.00 jest strzałem w dziesiątkę. Nie rozumiem jak można zmieniać coś co się podoba i jest dobre. Przecież powtórki seriali (choćby te, które obecnie puszczaja na antenie) mogą być o innej porze. Mimo EURO nie było żadnych przeszkód, aby były dwa odcinki MNS :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też nie widzę żadnych przeszkód by była "MnS", także w wakacje. Wiadomo, że w lecie mniej osób ogląda, ale teraz sporą rolę odgrywają też serwisy VOD, czy catch-up (cały program kanału dostępny do iluś dni po emisji telewizyjnej), więc zaległości można spokojnie nadrabiać nawet po powrocie z wypoczynku.
Moim zdaniem we wrześniu powinny wrócić dwa odcinki dziennie, by przynajmniej częściowo zbliżyć się do obecnych odcinków w USA i próbować dotrzeć do 6000 odcinka w czerwcu 2013 roku.
Ponad 2-milionowa widownia o godzinie 16 nie jest szczytem marzeń, ale tragiczny rezultat to nie jest. Teraz w związku z roszadami w godzinach emisji widownia może już nie być tak wysoka. Ale to już sama TVP sobie nagrabiła poprzez nierozsądne decyzje.
I trzeba będzie też lobbować za tym, by TVP w ogóle nie rezygnowała z emisji.
cmk

Post autor: cmk »

Ktoś zapytał na Faceboku TVP1 jak z oglądalnością Mody. Moderatorka odpowiedziała: "oglądalność lepsza niż w USA". Ciekawe ... :) Żeby było lepiej musielibyśmy mieć ponad 3 miliony stałych widzów, a zdaje się przed całym zawirowaniem z porą emisji było to niecałe 2 miliony, prawda?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Wtedy oscylowała około 2 mln.
Grisza

Nie możliwe w zestawieniu na świat seriali nie było MNS. Nie wiem nie widziałem wyników, może nie długo gdzieś o tym napiszą. Myślę że jest to oglądalność ok 1,5-1,7 mln
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ciekawe, czy wliczają w oglądalność to, jak ktoś z tej strony ogląda (http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/moda-na-sukces). Wie ktoś?
ODPOWIEDZ