Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

właśnie...a powinni. A Rick mnie też zdenerwował....najpierw jej powiedział że gdyby nie dziecko to nigdy by się jej nie oświadczył a potem że nie może na nią patrzeć....ja na jej miejscu bym od razu wyszła...
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Z tym się mogę zgodzić paulincio, choć rozumiem złość Brooke, w końcu to jej syn i chce dla niego jak najlepiej, to jednak on sam powinien się rozmówić z Amber i zastanowić się co dalej.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

no tak, ja pewnie na jej miejscu też bym była zła, ale mimo to powinna zostawić tę decyzję Rickowi, a nie sama oświadcza, że zajmie się rozwodem, a dziecko?!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brooke myśli ,że łączy sie telepatycznie z Rickiem i odbiera jego myśli... Ta kobieta robi się żałosna, nie może zrozumieć ,że jej syn jest ojcem i nie jest dzieckiem. Może podejmować decyzje samodzielnie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dzisiaj Kim była nie do poznania!
Trochę się uwolniła od Ricka i to nie jest ta sama dziewczyna! Wreszcie nie marudzi i zaczęła żyć! 8) Dzisiaj bardzo mi się podobały sceny z nią. ::jezyk:: W ogóle ładnie wyglądają z CJ-em.
Amber mi bardzo szkoda. Kibicuję jej... ::jezyk::
Zrobiła źle, ale kocha Ricka... Najbardziej wkurza mnie to, że oni teraz tam nie myślą o dziecku... ::kwasny:: A Brooke postępuje teraz źle, bo każe się Amber rano wyprowadzić, i nie patrzy na dziecko... Przecież oni wszyscy myślą, że to dziecko Ricka, a o nim zapominają... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Brooke mnie przez to zdenerwowała! Strasznie się zachowuje co do Amber, sama nie byla lepsza! Moze Kim ładnie dzis wyglądała to i tak mnie obrzydzenie wzięło! Brrrr
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
M@rek

Post autor: M@rek »

B@r pisze:Dzisiaj Kim była nie do poznania!
Trochę się uwolniła od Ricka i to nie jest ta sama dziewczyna! Wreszcie nie marudzi i zaczęła żyć! 8) Dzisiaj bardzo mi się podobały sceny z nią. ::jezyk:: W ogóle ładnie wyglądają z CJ-em.
Ja też bardziej polubiłem tą postać.
Awatar użytkownika
Aguula

Post autor: Aguula »

Nio co wy chcecie dziecko same sie wychowuje :-)) Wydaje mi sie ze Kim i tak niedlugo zacznie plakac itd... Dziewczyna przybrala zla taktyke, aby zpaomneic o Ricku powina sie bawic, spotykac z innymi a nie siedziec w domu !! :-) Wydaje mi sie ze to byla Ricka 1 reakcja, chociaz ile mozna sie spodziewac po "dziecku", Amber mi zal ale ciesze sie ze przyznala sie :-)) udowodnila na czym jej zalezy... :-)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Mam do Was pytanie. Jaką piosenkę zapodano wczoraj na początku imprezy w klubie? I w ogóle może pamiętacie jakieś utwory poza Glorią Estefan wykorzystane we wczorajszym epizodzie? Nie wiem czy zauważyliście, że taniec i stroje były stylizowane wyraźnie na lata 80-te. Mnie się bardzo podobał taki klimat. Macy i Thorne wyraźnie zbliżyli się do siebie - cieszę się. A Sally zaczęła już zauważać dziwną zażyłość między CJ-em a Kimberly. Ciekawe czy będzie z tego coś więcej. A ostatni mój komentarz: Brooke jest piękna jak się złości. :serce:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Aguula pisze:Nio co wy chcecie dziecko same sie wychowuje :-)) Wydaje mi sie ze Kim i tak niedlugo zacznie plakac itd... Dziewczyna przybrala zla taktyke, aby zpaomneic o Ricku powina sie bawic, spotykac z innymi a nie siedziec w domu !! :-) Wydaje mi sie ze to byla Ricka 1 reakcja, chociaz ile mozna sie spodziewac po "dziecku", Amber mi zal ale ciesze sie ze przyznala sie :-)) udowodnila na czym jej zalezy... :-)
dobra rada Aguula z tym ze powinna sie bawic a nie siedziec w domu
delll

Post autor: delll »

Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Mimo podobieństw jednak te postacie inaczej postępują.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Amber nie jedzie w zaparte....
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Jakoś nie kojarze, żeby Brooke czepiała się biedy Amber, raczej zarzuca jej podstęp, kłamstwo, oszustwo itp., ale nie biedę, przecież jak zauważyłaś sama nie pochodzi z bogatej rodziny.

Bartek, piszesz, że Amber nie jedzie w zaparte, a niby co robi? no, fakt, przyznała się do winy, ale dopiero wtedy, kiedy nabrała pewności, że Brooke wie, a nie tylko podejrzewa ją o oszustwo, poza tym ma jeszcze jedną tajemnicę i choć ciągle potwarza, że powie Rickowi prawdę to tego nie robi.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

W zasadzie to Brooke pomyślała o dziecku o powiedziała, że go nie zostawią bo to Forrester. Po za tym to u nich jest na topie że tylko jeden z rodziców wychowuje swoje dziecko, przeważnie są to matki ale w tym wypadku jest wyjątek bo będzie to ojciec. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Zablokowany