http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ga ... zonu-wideo
Galeria
Wybuch na lotnisku, bardzo bardzo fajnie
może zobaczę 
Ostatnio zmieniony 2012-09-18, 22:04 przez Grisza, łącznie zmieniany 1 raz.
Grisza 
Jestem po 2 odcinkach nowego sezonu Galerii.
WOW bardzo dobrze, nareszcie były wątki godne do konkurowania z hitami jak M jak Miłość, czy Barwy Sczęścia.
Wybuch- świetny wątek
Róża bita przez męża- też na +
Serial widzę , ze się rozkręcił, nie oglądałem odcinków przed wakacjami , ale to się chyba zmieni, o ile scenarzyści będą pisali ten serial, jak te 2 odcinki
WOW bardzo dobrze, nareszcie były wątki godne do konkurowania z hitami jak M jak Miłość, czy Barwy Sczęścia.
Wybuch- świetny wątek
Róża bita przez męża- też na +
Serial widzę , ze się rozkręcił, nie oglądałem odcinków przed wakacjami , ale to się chyba zmieni, o ile scenarzyści będą pisali ten serial, jak te 2 odcinki
Grisza 
-
Dawidek
- Administrator
Obejrzałem przed chwilą 95 odcinek i jest on jeszcze lepszy od poprzedniego! Po prostu był świetny!
Co do fabuły - zaskoczyła mnie śmierć Laury, była to jedna z czołowych postaci w pierwszym sezonie. Ciekawie zapowiada się wojna między Karoliną a Anitą, która obwinia przyrodnią siostrę o kalectwo Woydatta.
Część aktorów ma nowe fryzury.
Zmodyfikowano też czołówkę, postacie są podpisywane imionami bohaterów, a nie nazwiskami aktorów (co nie jest dobrym pomysłem). Pojawią się nowe postacie.
Jestem teraz ciekawy, czy w innym polskim serialu obyczajowym/soapce pokazano tak spektakularną scenę jak eksplozja?
Co do fabuły - zaskoczyła mnie śmierć Laury, była to jedna z czołowych postaci w pierwszym sezonie. Ciekawie zapowiada się wojna między Karoliną a Anitą, która obwinia przyrodnią siostrę o kalectwo Woydatta.
Część aktorów ma nowe fryzury.
Jestem teraz ciekawy, czy w innym polskim serialu obyczajowym/soapce pokazano tak spektakularną scenę jak eksplozja?
W "Samym życiu" był wybuch redakcji kiedyś, ale chyba nie aż tak spektukularnie przedstawiony jak w Galerii, jednak też ciekawie.Dawidek pisze:Jestem teraz ciekawy, czy w innym polskim serialu obyczajowym/soapce pokazano tak spektakularną scenę jak eksplozja?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No i się okazało ze 3 serii Galerii nie będzie! To jest skandal jak tak można traktować widza! I to pewnie tylko dla tego aby zrobić miejsce Wszystko przed nami, bo prawdę mówiąc ten serial lata po ramówce i nie zagrzeje w niej długo miejsca. TVP skoro nie chciała 3 sezonu , to po jaką cholerę produkcja dalej pracowała? To nie normalne
Sami sobie plują w twarz tymi decyzjami z dupy wyjętymi!
To prawda Serial nie miał dobrego wyniku, ale który serial by miał nadawany o 18:45?? co to za pora?! Na polsacie Wydarzenia i pierwsza miłość, na TVN Ukryta prawda ! Serial nadal powinien być nadawany o 17:30
To prawda Serial nie miał dobrego wyniku, ale który serial by miał nadawany o 18:45?? co to za pora?! Na polsacie Wydarzenia i pierwsza miłość, na TVN Ukryta prawda ! Serial nadal powinien być nadawany o 17:30
Grisza 
Nie oglądam Galerii, ale też uważam, że to skandaliczne ze strony TVP
Kompletny brak szacunku dla widza, nie mówiąc już o pracy aktorów na planie. Ciągle zmieniają godzinę emisji, a potem się dziwią, że oglądalność jest słaba.
Za to nachalne promowanie kolejnego serialu pani Łepkowskiej pozostawię bez komentarza
Kompletny brak szacunku dla widza, nie mówiąc już o pracy aktorów na planie. Ciągle zmieniają godzinę emisji, a potem się dziwią, że oglądalność jest słaba.
Za to nachalne promowanie kolejnego serialu pani Łepkowskiej pozostawię bez komentarza
Ja też Galerii nie oglądam, ale z tego co mi wiadomo to jedna z lepszych polskich nowych soapek.
TVP1 naprawdę skandalicznie postępuje. Najpierw miało nie być II serii. Potem nagle się okazało, że jednak będzie, teraz jak ruszyły prace nad 3 serią to też nie będzie emitowana...
Już nie wspomnę jak Plebanię kiedyś potraktowano...
Żenada.
TVP1 naprawdę skandalicznie postępuje. Najpierw miało nie być II serii. Potem nagle się okazało, że jednak będzie, teraz jak ruszyły prace nad 3 serią to też nie będzie emitowana...
Już nie wspomnę jak Plebanię kiedyś potraktowano...
Żenada.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
sharkinator
-
Dawidek
- Administrator
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/be ... rii-w-tvp1 - fajne zdjęcie.
Dla mnie ta decyzja jest niezrozumiała. Nie tylko z powodu, że oglądałem "Galerię", bo serial naprawdę trzymał bardzo wysoki poziom (chwilami wyższy niż "MnS"), ale także z powodu braku strategicznego i długofalowego planowania przez TVP. Władze naszego nadawcy publicznego wykazały się kompletną niekompetencją. I powiem to także w przypadku, jeśli podobny los spotka inny program, którego nie lubię.
Szkoda "Galerii", podobny los spotkał "Linię życia"....
Dla mnie ta decyzja jest niezrozumiała. Nie tylko z powodu, że oglądałem "Galerię", bo serial naprawdę trzymał bardzo wysoki poziom (chwilami wyższy niż "MnS"), ale także z powodu braku strategicznego i długofalowego planowania przez TVP. Władze naszego nadawcy publicznego wykazały się kompletną niekompetencją. I powiem to także w przypadku, jeśli podobny los spotka inny program, którego nie lubię.
Szkoda "Galerii", podobny los spotkał "Linię życia"....
-
Dawidek
- Administrator
Żeby nie robić off topu w wątku w "Pierwszej miłości", to pociągnę wątek tutaj:
O ile wiem, Pierwszą Miłość" produkuje ATM Grupa, ta sama firma, która zajmowała się "Galerią".
Jeżeli możesz, to możesz napisać coś więcej o tym, jak taki scenariusz wygląda? I co tam było - bo podejrzewam, że fragment odnosił się albo do odcinka, który TVP pokazała, lub scen, które zostały zrobione, ale nie pokazane.Mareczek pisze:Dodam, że w kieszeni płaszcza znalazłem kartkę ze scenariusza jednego z odcinków "Galerii"
O ile wiem, Pierwszą Miłość" produkuje ATM Grupa, ta sama firma, która zajmowała się "Galerią".
Ostatnio zmieniony 2013-11-28, 22:20 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.