Rozważam, by jutro na FB Jedynki zadać w imieniu Forum pytanie w tej sprawie.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Właśnie chciałem w necie obejrzeć odcinek i co widzę? Odcinek z środy... Wydawało mi się, że oni coś na stronie www pokręcili, a w TV pokazano kolejny (nie widziałem w TV, bo mnie w domu nie było), a tu taka niespodzianka. 
- Sexi Ricky
Tak nie powinno byc. Dzisiaj jako premierowy odcinek powinien zostac puszczony ten, którego nie wyemitowano wczorajMareczek pisze:Aby było zabawniej, TVP 1 wyemitowała ten odcinek, który miał być wczoraj, ale dzisiaj o 11![]()
![]()
Szkoda, bo była tam sesja sióstr Logan, a lubię tego typu sceny
-
Dawidek
- Administrator
Mam nadzieję, że TVP na swoją stronę www wstawi właściwy wczorajszy odcinek, bo go chcę zobaczyć (i nie tylko ja).
Wczoraj wieczorem zwróciliśmy wraz z Mareczkiem uwagę TVP. Tę wpadkę znano za błąd ludzki. Zastanawiam się, czy TVP zdarzały się takie wpadki w przypadku innych seriali. Dyskusja na temat zamieszania przenieśmy do "MnS" na TVP.
Co do dzisiejszego odcinka. Ciężko coś powiedzieć o Sandy. Mam wrażenie, że w poprzednim, feralnym dla nas odcinku, było coś więcej o niej.
Końcówka dzisiejszego odcinka każe zadać pytanie, co Steffy wyprawia?
Co do dzisiejszego odcinka. Ciężko coś powiedzieć o Sandy. Mam wrażenie, że w poprzednim, feralnym dla nas odcinku, było coś więcej o niej.
Końcówka dzisiejszego odcinka każe zadać pytanie, co Steffy wyprawia?
- bosskicinu
Nie spodziewałem sie że Steffy pocałuje Billa. Dziewczyna szybko działa coś czuje że to nie skończy sie na jednym pocałunku i ciekawe czy Bill powie o tym Katie. Wątek Nicka i Bridget ciekawy dosyć lecz postać Sandy jest bardzo tajemnicza. W sumie Maronowie raz zobaczyli a już sie zgodzili chociaż pewnie będą z tego jakieś problemy
-
Dawidek
- Administrator
Po obejrzeniu pierwszych odcinków z Sandy mam dość negatywne odczucia co do tej bohaterki. Dzisiejszy odcinek tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu. Ona w swojej prezentacji mówiła co innego, niż jest w rzeczywistości. No ale, gdyby pisała, że prowadzi taki tryb życia, jaki prowadzi, to nikt by się nią nie zainteresował.
Bardzo fajnie ogląda się, jak 3 siostry Logan są w tak świetnej komitywie. Są jak najlepsze przyjaciółki. Widać, że są na dobre i na złe. Wydaje się, że chwilowe różnice zdań nie rozbiją tej więzi.
Bardzo fajnie ogląda się, jak 3 siostry Logan są w tak świetnej komitywie. Są jak najlepsze przyjaciółki. Widać, że są na dobre i na złe. Wydaje się, że chwilowe różnice zdań nie rozbiją tej więzi.
- Adex-fan Brooke
Właśnie Loganowie są od pierwszego odcinka ukazani jako kochająca się dobra rodzina i bardzo dobrze, że powrócili a co ciekawe Forresterowie nieco się wykruszyli, oczywiście brak zabawnej Sally i jej bandy i jest teraz jakby na zastępstwo Jackie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Sexi Ricky
Dla mnie to żadna Karen, tylko Caroline 4ever
Uwielbiałam ją. Szkoda, że scenka z Ridgem taka krótka, no ale dobrze, że w ogóle była. Oni mieli świetną chemię i widać, że nadal ją mają, mimo upływu tylu lat
Jak im się oczy do siebie śmiały
Myślę, że Ronn Moss prywatnie baaardzo lubi Joannę Johnson. Poza tym ona super się zestarzała, bardzo naturalnie, jeśli w ogóle można mówić o zestarzeniu, bo według mnie wygląda niemal tak samo, jak wtedy gdy grała Caroline. Nie ma porównania z Brooke wstrzykującą sobie coś (botoks? nie wiem, nie jestem znawczynią tematu) w usta, nie wspominając o Taylor.