Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Właśnie chciałem w necie obejrzeć odcinek i co widzę? Odcinek z środy... Wydawało mi się, że oni coś na stronie www pokręcili, a w TV pokazano kolejny (nie widziałem w TV, bo mnie w domu nie było), a tu taka niespodzianka. ::plask wczolo:

Rozważam, by jutro na FB Jedynki zadać w imieniu Forum pytanie w tej sprawie.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Aby było zabawniej, TVP 1 wyemitowała ten odcinek, który miał być wczoraj, ale dzisiaj o 11 :roll: ::kwasny::
Szkoda, bo była tam sesja sióstr Logan, a lubię tego typu sceny :(
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Mareczek pisze:Aby było zabawniej, TVP 1 wyemitowała ten odcinek, który miał być wczoraj, ale dzisiaj o 11 :roll: ::kwasny::
Szkoda, bo była tam sesja sióstr Logan, a lubię tego typu sceny :(
Tak nie powinno byc. Dzisiaj jako premierowy odcinek powinien zostac puszczony ten, którego nie wyemitowano wczoraj 8) Jednak osobiście cieszę się, że nie będzie opóźnień.
Dawidek
Administrator

Mam nadzieję, że TVP na swoją stronę www wstawi właściwy wczorajszy odcinek, bo go chcę zobaczyć (i nie tylko ja). :wink: Wczoraj wieczorem zwróciliśmy wraz z Mareczkiem uwagę TVP. Tę wpadkę znano za błąd ludzki. Zastanawiam się, czy TVP zdarzały się takie wpadki w przypadku innych seriali. Dyskusja na temat zamieszania przenieśmy do "MnS" na TVP.

Co do dzisiejszego odcinka. Ciężko coś powiedzieć o Sandy. Mam wrażenie, że w poprzednim, feralnym dla nas odcinku, było coś więcej o niej.
Końcówka dzisiejszego odcinka każe zadać pytanie, co Steffy wyprawia?
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nie spodziewałem sie że Steffy pocałuje Billa. Dziewczyna szybko działa coś czuje że to nie skończy sie na jednym pocałunku i ciekawe czy Bill powie o tym Katie. Wątek Nicka i Bridget ciekawy dosyć lecz postać Sandy jest bardzo tajemnicza. W sumie Maronowie raz zobaczyli a już sie zgodzili chociaż pewnie będą z tego jakieś problemy
Dawidek
Administrator

Po obejrzeniu pierwszych odcinków z Sandy mam dość negatywne odczucia co do tej bohaterki. Dzisiejszy odcinek tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu. Ona w swojej prezentacji mówiła co innego, niż jest w rzeczywistości. No ale, gdyby pisała, że prowadzi taki tryb życia, jaki prowadzi, to nikt by się nią nie zainteresował.
Bardzo fajnie ogląda się, jak 3 siostry Logan są w tak świetnej komitywie. Są jak najlepsze przyjaciółki. Widać, że są na dobre i na złe. Wydaje się, że chwilowe różnice zdań nie rozbiją tej więzi.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Mnie takie sceny z siostrami Logan irytują, ponieważ według mnie to jest najgorsza druga rodzina w serialu. Najelpszą 2. familią była Spectra, a za nią Marone'owie. Massimo by się przydał teraz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie Loganowie są od pierwszego odcinka ukazani jako kochająca się dobra rodzina i bardzo dobrze, że powrócili a co ciekawe Forresterowie nieco się wykruszyli, oczywiście brak zabawnej Sally i jej bandy i jest teraz jakby na zastępstwo Jackie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Sceny sióstr Logan bardzo miłe dla oka :wink: Mimo, że różnie bywało w tej rodzinie to trzeba przynac, że wzajemna relacja jest pielęgnowana przez bohaterki i fajnie się to ogląda :mrgreen:
anita42

Post autor: anita42 »

Moim zdaniem Brooke w różowej piżamce chichocząca z siostrami na łóżku jak nastolatka wyglądała zupełnie nie na miejscu, biorąc pod uwagę jej wiek :roll:
Grisza

Post autor: Grisza »

Przecież, to piżama party??? !! Takie imprezy robią tylko nastolatki. Jak miły się ubrać,jak do kościoła
Grisza :)
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Wpadke mielismy w dziesiejszym odcinku, Justin i Stephen nie mogli znac sie w latach dziecinstwa Donny.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Podobał mi się bardzo dzisiejszy odcinek, głównie z powodu obecności Joanny Johnson :serce:
Fajne były też sceny ze Stephanie i Erickiem :P
anita42

Post autor: anita42 »

Dla mnie to żadna Karen, tylko Caroline 4ever ::ok:: Uwielbiałam ją. Szkoda, że scenka z Ridgem taka krótka, no ale dobrze, że w ogóle była. Oni mieli świetną chemię i widać, że nadal ją mają, mimo upływu tylu lat :serce: Jak im się oczy do siebie śmiały :zeby: Myślę, że Ronn Moss prywatnie baaardzo lubi Joannę Johnson. Poza tym ona super się zestarzała, bardzo naturalnie, jeśli w ogóle można mówić o zestarzeniu, bo według mnie wygląda niemal tak samo, jak wtedy gdy grała Caroline. Nie ma porównania z Brooke wstrzykującą sobie coś (botoks? nie wiem, nie jestem znawczynią tematu) w usta, nie wspominając o Taylor.
Dawidek
Administrator

Podobał mi się dzisiejszy odcinek. Siostry Logan bardzo ładnie dziś wyglądały. Tylko ślub był w dość nietypowym miejscu - dla mnie to nie park, tylko bardziej podwórko. :roll:
Miło, że się Joanna pokazała. Dla mnie ona obecnie jest Karen. Lubię tę aktorkę i chciałbym, by Karen powróciła na stałe do "MnS".
ODPOWIEDZ