Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mnie trochę śmieszy, że ta Kasia jest taka brzydka, a te jej wszystkie koleżanki jakby co dopiero z castingu do Top model wyszły wysokie, umalowane, "zrobione" itp. Wiem, że to tk miało być dla kontrastu, że ona jest taka odrzucona ale chyba presadzili :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Klan pod względem realizacji jest na poziomie "Trudnych spraw", chociaż ostatnio zaczynają się starać i wymyślać nowe wątki. Oto kilka spoilerów:
-U Jacka wykryją nowotwór mózgu i przejdzie on skomplikowaną operację,
-Surmaczowa zostaje napadnięta przed salonem sukien ślubnych i ... traci głos,
-Elżbieta sprzedaje aptekę,
-Do serialu wraca Julia
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mailo pisze:Mnie trochę śmieszy, że ta Kasia jest taka brzydka, a te jej wszystkie koleżanki jakby co dopiero z castingu do Top model wyszły wysokie, umalowane, "zrobione" itp. Wiem, że to tk miało być dla kontrastu, że ona jest taka odrzucona ale chyba presadzili :lol:
No specyficzna dziewczynka deliaktnie mówiąc ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Zwyczajnie miała pecha, że jest kopią ojca i tyle, nie ma się co nabijać.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Do serialu wraca Julia
Kim ona była, bo nie pamiętam?

Eee tam, Kasia może urodą nie grzeszy, ale całkiem fajnie gra. Kompletnie nie podobała mi się za to Kasia nr 1 z Plebanii. Dosyć późno zastąpiono ją inną, dużo ładniejszą aktorką.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Czy to nie czasem ta aptekarka, która była zwiazana z Sebastianem, przyjacielem Boreckich? ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Taak. Kompletnie o niej zapomniałem. Nawet ją lubiłem. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

SPOILER! Powróci kolejna postać z przeszłości - Barbara Milecka :D http://www.teletydzien.pl/seriale/klan- ... nId,644254
Awatar użytkownika
mailo

co sądzicie o Olbrychskim w "Klanie" bo już są pierwsze odcinki z nim? Wg mnie nie pasuje do telenoweli podobnie jak Figura (gdzieś tam gra też). Są zbyt teatralni i egzaltowani żeby grać takie przyziemne role. Do tego wątek Olbrychskiego przeplata się z wątkiem tych nadprzyrodzonych zdolności Pawełka i dokarmiania wielbłądów przez Jerzego Naprawdę gorzej nie mógł trafić.
Awatar użytkownika
DeaconFan

mailo pisze:wątkiem tych nadprzyrodzonych zdolności Pawełka
Że co? Ja czytałem o takim wątku na jakimś forum o Klanie i sądziłem, że to tylko żarty sobie ktoś robi. :lol: Serio, ten dzieciak ma jakieś uzdrawiające moce, które pomagają w leczeniu pacjentów Pawła? :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Wszystko wyjaśnię :P
Pawełek na zajęciach karate, czy judo miał mały wypadek i uderzył sie w głowę. Po pobycie w szpitalu zaczął interesować się medycyną, a w domu zaczął przewidywać choroby. Kazał Steni iść do lekarza zbadać nerki - okazało się, że miał rację, bo miała tam jakiś piasek, czy coś. Następnego dnia oznajmił Krystynie, że powinna iść do dentysty - wieczorem rozbolał ją ząb. Pawłowi natomiast przewidział ból kręgosłupa, co również się sprawdziło. Teraz Stenia przyprowadziła swoją koleżankę, aby jej też wykrył chorobę :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Dokładnie :lol: Pawełek (lat chyba z siedem) potrafi jak dotąd bezbłędnie diagnozować co komu dolega (np nerki, kręgosłup itp) tylko po dotyku i wysyła do specjalistów. Dla mnie to komiczne, chociaz się nie znam może takie przypadki są na świecie, a w Klanie musi być wszystko co na czasie:)
DeaconFan pisze:[i sądziłem, że to tylko żarty sobie ktoś robi. : :lol:
No wiesz ?! My nigdy nie żartujemy sobie tutaj z takich poważnych tematów :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mam pytanie: co się stało z Leszkiem i Bogną? Wyparowali?

I z kim obecnie jest Agnieszka? Po rozstaniu z Markiem kręciła jeszcze z jakimś fagasem, nie pamiętam imienia. To jakiś doktor był chyba...
Awatar użytkownika
Mareczek

Narazie ich nie pokazują, żyją sobie bezpiecznie w domu policji i ... nic :P
Natomiast Agnieszka po rozstaniu z Markiem, była przez pewien czas z Karolem. Jednak okazało się, że będzie mieć dziecko z inną i również zostawił Agę. Teraz obok niej kręci się dwóch facetów: Max (stary znajomy, ekolog) i Janusz, którego poznała niedawno na parkingu. W roli Janusza - Michał Lesień. Generalnie nic ciekawego, nudzą mnie jej kolejne nieudane związki :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ten Max występował na początku serialu jak Aga była ekolożką, czy to nowa postać?

Agnieszka chyba już przebiła w ilości związków Brooke i Taylor z B&B. :lol:
ODPOWIEDZ