Ogląda ktoś z was nadal TVD i jest już na bieżąco z IV sezonem? Ja wciągnąłem się dzięki przyjaciółce jakoś we wrześniu i właśnie jestem po 3x15.

Liczę, że będę mógł tu komentować czasem odcinki i wymieniać się opiniami z innymi fanami. Dla mnie ten serial jest po prostu świetny. III sezon zawyżył nawet poziom wprowadzając jeszcze więcej mroku. Duża w tym zasługa Pierwotnych, a przede wszystkim Klausa. Stefan Ripper też jest fenomenalny.
Jeśli chodzi o moje ulubione postaci to należą do nich Alaric, Jeremy, Caroline, Tyler. Wątek miłosny Stefan/Elena/Damon nie interesuje mnie tak bardzo jak inne wątki, m.in. wątek pary Caroline/Tyler, czy motyw Pierwotnych, jednak również jest ciekawy i chyba wolałbym, żeby Elena pozostała ze Stefanem. Damon jest bardzo fajny, jednak chciałbym, żeby był z kimś innym, niż męczennica Elena. Jak na razie nie potrafię jednak wskazać dla niego idealnej dziewczyny. Jeśli chodzi o moje ulubione pary to należą do nich Bonnie&Jeremy oraz Caroline&Tyler, choć zaczyna mi się też podobać wizja pary Caroline&Klaus. Bardzo lubiłem też parę Anna/Jeremy.
To na razie tyle. Zostało mi jeszcze 7 odcinków III sezonu i będę na bieżąco komentował, jeśli będzie z kim rozmawiać.

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.