Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Grisza

Post autor: Grisza »

no właśnie ale nic w tym ni robisz napisz do tvn7 i pomóż mi. A nie nic nie robicie sami powiedzieliście ze trzeba dużo osób no to po to jest to forum
Grisza :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ostatni odcinek Sunset Beach: http://youtu.be/_-OZCCCZsAU
i rozmowy z aktorami po zakończeniu: http://youtu.be/X1U_4vv8_EE
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nick

Post autor: Nick »

Sunset Beach wkrótce w CBS Drama :D

Zerknijcie na 5 stronę folderu stacji :)
http://atmedia.pl/files/3/137/82/cbs_drama.pdf
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

:D Wspaniała wiadomość :: bow ::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tyle radości w tak krótkim czasie :serce:
To drugi serial po Dynastii, które bardzo chciałem obejrzeć! Marzenia jednak się spełniają :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie wierzę ! Co za super kanał ! I powrót do Edenu będzie. Polecam też wszystkim Twin Peaks już leci chyba na CBS Action
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale szok! To spełnienie serialowych marzeń :) Ta stacja powinna być szerzej dostępna i oglądana przez wszystkich! Sunset Beach to boski serial! Lubię go na równi z Modą na sukces, on jest rewelacyjny i w takim razie już teraz zachęcam do oglądania kto będzie mógł!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Ale szok! To spełnienie serialowych marzeń :) Ta stacja powinna być szerzej dostępna i oglądana przez wszystkich! Sunset Beach to boski serial! Lubię go na równi z Modą na sukces, on jest rewelacyjny i w takim razie już teraz zachęcam do oglądania kto będzie mógł!
Żeby tylko godzina była dogodna. Np coś koło 18-19 by było najlepiej.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Sunset Beach na pewno jest fajne, zważywszy na dużą liczbę znanych mi aktorów nie tylko z B&B, jednak po prostu nie miałbym kiedy oglądać. Podziwiam was, że macie czas i chęć oglądać te wszystkie serialowe perełki: "Sunset Beach", "Dynastia", "Melrose Place". Nie wiem z czego to wynika, ale ja kompletnie nie znajduję czasu na prawie żadne seriale. Jestem na II roku studiów, nie poświęcam całego czasu nauce, spotykam się też ze znajomymi często. Chyba u mnie nastąpiło jakieś przewartościowanie po prostu. Oglądanie telewizji zeszło na dalszy plan... :wink:

Ale dobrze kojarzę, że w weekendy jakoś jest emitowane pięć odcinków z całego tygodnia pod rząd?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Grisza

Post autor: Grisza »

Wreszcie będzie Sunset Beach ! czekałem i się w końcu doczekałem. CBS DRAMA to, od dziś mój ulubiony kanał. Oby godzina była w miarę dobra.
Grisza :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na pewno nie znajdę czasu na oglądanie tego wszystkiego. Na razie widziałem pół pierwszego odcinka "Dynastii" i na razie nagrywam kolejne odcinki, ale na "SB" nie znajdę raczej czasu.
Nie wątpię, że to fajny serial. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Objerzalem wlasnie pierwszy odcinek! :D Naprawdę bardzo mi sie podobał. :) Rewelacyjna scena z pijaną Olivia, jak sie gapi na muchę i potem jej monolog :lol: :: bow :: Sceny z Annie tez były swietne, sczególnie ta jak rozmwawia z ojcem, a tutaj nagle pojawia sie półnagi facet i prosi zeby go rozkuła. :lol: Rozmowa z jej ciotką rowniez zabawna!
A ostatnia scena - :shock: ::bojesie:: Meg biegnie za Tffany przez pół plaży, by odzyskac torbę i na holowniku zaczepia sie o cos i spadada do wody ::bojesie::
Muzyka w tym odcinku była genialna :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

UWAGA! CBS Drama w styczniu 2014 roku zacznie nadawać Sunset Beach!!! :serce:
Wiele lat na to czekałem mimo, iż pamiętam ten serial dobrze... Koniecznie musicie oglądać!
To najlepsza soap opera dzienna na świecie! :) Przebija nawet Modę na sukces. :) Poza tym sporo aktorów z Mody na sukces tam się przewija!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super! :D Zawsze chciałem to zobaczyć, oby tylko wyemitowali wszystkie odcinki - a wiem, że jest ich sporo :P W jakich godzinach będzie emitowane SB? :D Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat ::chytry::
ODPOWIEDZ