Mi się wydaje, że Świat Seriali tkwi w jakimś błędzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiaj w końcu była ciekawa akcja szarpaniny i upadku Teda. Głupi Joseph to jakiś szpieg. Wszystko donosi Blake'owi i tworzy niepotrzebne konflikty. Na razie żadna postać nie jest jednoznacznie zła czy dobra. Krystle kilka dni po ślubie całuje się z innym a Blake ciągle chleje.
Wszystko się już bardzo rozkręciło - mamy Alexis, Sammy Jo i tajemniczego doktora Toscanniego. Odcinki są naprawdę interesujące i nie ciągną się w żadnym stopniu. Wczoraj Steven miał wypadek, a już dziś wrócił do domu - oglądając to, pomyślałem jakby to wyglądało w MNS Zapewne pod koniec odcinkia Steven wpadłby do basenu, w drugim leżał w nim i ktoś ewentualnie znalazłby go, w trzecim zawieźliby go do szpitala i powiadomiono rodzinę, potem przez kolejne 2-3 odcinki odzyskiwałby przytomność, a po 8-9 wróciłby do domu
Alexis jest dokładnie taka, jak ją sobie wyobrażałem przez te wszystkie lata - idealny czarny charakter o jakim możemy tylko w polskich serialach pomarzyć
Szkoda, że teraz weekend, bo to dwa dni bez Dynastii
Dokładnie tak jest już Alexis i jest SammyJo, teraz to dopiero serial się rozkręci! Wiem, iż w poniedziałek wszyscy będą zajęci sylwestrem, ale będzie wtedy kolejny bardzo ciekawy odcinek ze słynną akcją!! i polecam aby przynajmniej powtórkę jego zobaczyć! Nabyłem Cyfrę i sam już mogę śledzić jak CBS Drama prezentuje mój ulubiony serial, nie jest źle minusy to tylko trochę za dużo reklam i lektor czasem pomija słowa, ale i tak lepiej niż było na Polsat 2. Wspaniale, że jednak stał się cud i hitowa Dynastia znowu w Polsce Szkoda, że nie szeroko dostępna, ale i tak nie jest źle, zapraszam oczywiście na moje forum do głębszych dyskusji o odcinkach, serialu i aktorach http://www.dynastia.fora.pl/
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja jestem troszkę do tyłu, bo widziałem 18 odcinków (wszystko nagrywam i potem oglądam o wygodnej dla siebie porze) ale mogę już parę rzeczy podsumować.
Ten proces Blake'a, to jakaś farsa. Ze Stevena zrobiono kozła ofiarnego. Rozumiem, że popełnił on błędy wiążąc się z kobietami, ale wydaje mi się, że on chciał jakoś dopasować się do oczekiwań ojca i presji społecznej oraz chciał zobaczyć, jak to jest z kobietą. Ale czy to jest powód, by na sali sądowej piętnować chłopaka?
Wejście Alexis było mocne, ale w jednym ona ma rację, że to Blake jest jest odpowiedzialny za obecną sytuację syna.
Nie przepadam za Fallon. To taka rozpuszczona panienka z dobrego domu.
Nie rozumiem Krystle. Blake ją właściwie zgwałcił, a ona mu wybacza.... Na razie jest ona zbyt uległa, nie ma własnego zdania, ale wyrabia się powoli. Akcja z naszyjnikiem była - jak na razie - najlepsza w jej wydaniu.
Ja niestety jestem parę odcinków w plecy . Nie oglądałem tv przez święta oraz w piątek , i prawdopodobnie w poniedziałek również nie obejrzę. O której lecą powtórki w sobotę, bo wydawało mi się ze o 11, ale włączam CBS drama i tam... jakieś plotkart z NewJersey
Dla mnie Alexis jest najlepsza z nich wszystkich potrafi , ich wykosić ostro!
Blake teraz jak by se zmienił, po tym procesie. Krystle mnie czasami denerwuje, zachowuje się jak mimoza. Spodobało mi się pierwsza rozmowa Alexis z Fallon. " Twój ojciec zadbał o twoje zęby, szkoda że zapomniał o języku" hahahaaha
Grisza pisze:O której lecą powtórki w sobotę, bo wydawało mi się ze o 11, ale włączam CBS drama i tam... jakieś plotkart z NewJersey
Powtórki zawsze w niedzielę od 15 - pięć odcinków pod rząd
Od 16
Oglądajcie 2 sezon, jest bardzo ciekawy!
Niby Alexis się panoszy ale Krystle nie pozostaje jej dłużna. Nawet ostatnio coś powiedziała, że to jej dom czy coś w tym stylu. Ten psychiatra dziwnie się zachowuje , nie wiadomo o co muchodzi. Myślałem najpierw , że zakochał się w Krystle , ale to chyba nie to.