Dynastia (Dynasty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:A jaka wczoraj była ostatnia scena?
Wczoraj Blake zaatakował Krystle - co nawiasem mówiąc bardzo mnie zdenerwowało. Nie lubię Blake'a ::kwasny::
Adex-fan Brooke pisze:ale faktycznie gafa w takim razie
No dość spora, jakby nie mogli dać czołówki chociażby z poprzedniego odcinka :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Według Świata Seriali "Dynastia" będzie nadawana 6 razy w tygodniu również w soboty o 20.00 :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi się wydaje, że Świat Seriali tkwi w jakimś błędzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nick

Post autor: Nick »

Na pewno w ŚS wkradł się błąd. Oficjalna strona kanału i profil na Facebooku milczą na ten temat.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dzisiaj w końcu była ciekawa akcja szarpaniny i upadku Teda. Głupi Joseph to jakiś szpieg. Wszystko donosi Blake'owi i tworzy niepotrzebne konflikty. Na razie żadna postać nie jest jednoznacznie zła czy dobra. Krystle kilka dni po ślubie całuje się z innym a Blake ciągle chleje.
Awatar użytkownika
Mareczek

Wszystko się już bardzo rozkręciło - mamy Alexis, Sammy Jo i tajemniczego doktora Toscanniego. Odcinki są naprawdę interesujące i nie ciągną się w żadnym stopniu. Wczoraj Steven miał wypadek, a już dziś wrócił do domu - oglądając to, pomyślałem jakby to wyglądało w MNS :P Zapewne pod koniec odcinkia Steven wpadłby do basenu, w drugim leżał w nim i ktoś ewentualnie znalazłby go, w trzecim zawieźliby go do szpitala i powiadomiono rodzinę, potem przez kolejne 2-3 odcinki odzyskiwałby przytomność, a po 8-9 wróciłby do domu :lol:
Alexis jest dokładnie taka, jak ją sobie wyobrażałem przez te wszystkie lata - idealny czarny charakter o jakim możemy tylko w polskich serialach pomarzyć ::chytry::
Szkoda, że teraz weekend, bo to dwa dni bez Dynastii ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dokładnie tak :) jest już Alexis i jest SammyJo, teraz to dopiero serial się rozkręci! Wiem, iż w poniedziałek wszyscy będą zajęci sylwestrem, ale będzie wtedy kolejny bardzo ciekawy odcinek ze słynną akcją!! i polecam aby przynajmniej powtórkę jego zobaczyć! Nabyłem Cyfrę i sam już mogę śledzić jak CBS Drama prezentuje mój ulubiony serial, nie jest źle :) minusy to tylko trochę za dużo reklam i lektor czasem pomija słowa, ale i tak lepiej niż było na Polsat 2. Wspaniale, że jednak stał się cud i hitowa Dynastia znowu w Polsce :) Szkoda, że nie szeroko dostępna, ale i tak nie jest źle, zapraszam oczywiście na moje forum do głębszych dyskusji o odcinkach, serialu i aktorach ;) http://www.dynastia.fora.pl/
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja jestem troszkę do tyłu, bo widziałem 18 odcinków (wszystko nagrywam i potem oglądam o wygodnej dla siebie porze) ale mogę już parę rzeczy podsumować. :wink:
Ten proces Blake'a, to jakaś farsa. :D Ze Stevena zrobiono kozła ofiarnego. Rozumiem, że popełnił on błędy wiążąc się z kobietami, ale wydaje mi się, że on chciał jakoś dopasować się do oczekiwań ojca i presji społecznej oraz chciał zobaczyć, jak to jest z kobietą. Ale czy to jest powód, by na sali sądowej piętnować chłopaka?
Wejście Alexis było mocne, ale w jednym ona ma rację, że to Blake jest jest odpowiedzialny za obecną sytuację syna.
Nie przepadam za Fallon. To taka rozpuszczona panienka z dobrego domu.
Nie rozumiem Krystle. Blake ją właściwie zgwałcił, a ona mu wybacza.... Na razie jest ona zbyt uległa, nie ma własnego zdania, ale wyrabia się powoli. :D Akcja z naszyjnikiem była - jak na razie - najlepsza w jej wydaniu.
Grisza

Post autor: Grisza »

Ja niestety jestem parę odcinków w plecy :cry:. Nie oglądałem tv przez święta oraz w piątek , i prawdopodobnie w poniedziałek również nie obejrzę. O której lecą powtórki w sobotę, bo wydawało mi się ze o 11, ale włączam CBS drama i tam... jakieś plotkart z NewJersey :!:
Dla mnie Alexis jest najlepsza z nich wszystkich potrafi , ich wykosić ostro!
Blake teraz jak by se zmienił, po tym procesie. Krystle mnie czasami denerwuje, zachowuje się jak mimoza. Spodobało mi się pierwsza rozmowa Alexis z Fallon. " Twój ojciec zadbał o twoje zęby, szkoda że zapomniał o języku" hahahaaha :: bow ::
Grisza :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Grisza pisze:O której lecą powtórki w sobotę, bo wydawało mi się ze o 11, ale włączam CBS drama i tam... jakieś plotkart z NewJersey
Powtórki zawsze w niedzielę od 15 - pięć odcinków pod rząd :wink:
Grisza

Czemu myślałem że w sobotę ?? ::kwasny:: Dzięki :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mareczek pisze:
Grisza pisze:O której lecą powtórki w sobotę, bo wydawało mi się ze o 11, ale włączam CBS drama i tam... jakieś plotkart z NewJersey
Od 16
Oglądajcie 2 sezon, jest bardzo ciekawy! :)
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Adex-fan Brooke pisze:
Mareczek pisze:
Od 16
Oglądajcie 2 sezon, jest bardzo ciekawy! :)

A który sezon obecnie jest emitowany? I ile liczy odcinków?
Grisza

Teraz leci 2 sezon i na razie wyemitowano 5 z 22
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Niby Alexis się panoszy ale Krystle nie pozostaje jej dłużna. Nawet ostatnio coś powiedziała, że to jej dom czy coś w tym stylu. Ten psychiatra dziwnie się zachowuje , nie wiadomo o co muchodzi. Myślałem najpierw , że zakochał się w Krystle , ale to chyba nie to.
ODPOWIEDZ