Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke teraz chce dobrze, chcąc pogodzić rodzinę, ale jest naiwna, jeśli wierzy, że Taylor i Steffy będą chciały pokojowo rozwiązywać spory.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Przyjemnie się patrzy na relację Hope i Ricka. W dodatku pojawiły się nawiązania do związku mężczyzny ze Steffy :wink: I dobrze, bo myślałem, że scenarzyści już o nim zapomnieli, co mają dosyć często w zwyczaju. Właściwie to ich związek zakończył się w dziwny sposób, bez większego BUM, a przecież to była taka wielka miłość :P Widać też, że Rick się bardzo zmienił. Nie jest już mściwym dupkiem, który jeszcze rok temu mocno działał na nerwy. Z chęcią nawet zobaczyłbym go w wątku Hope-Olivier-Steffy.

Taylor mnie niemiłosiernie wkurza ::kwasny:: Panoszy się po FC, usłyszy jakieś zdanie wyrwane z kontekstu i już jak lwica broni swojej córeczki. Nie wiem jak można być tak bardzo zaślepionym i nie widzieć tego co robi to dziewuszysko :roll: Dobrze, że chociaż Ridge przejrzał na oczy i jest teraz dużo bardziej obiektywny niż wcześniej.
anita42

Post autor: anita42 »

Stephanie, która przez cały serial jako główny powód tego, że Brooke szkodzi firmie podawała jej zamiłowanie do latania w pracy w bieliźnie teraz uśmiecha sie cała dumna, gdy Steffy - jej wnuczka - robi dokładnie to samo :shock:
Grisza

Post autor: Grisza »

Steffy jest kłamczuchą i bezmyślną babą! Oliver nie jest zainteresowany Hope? Czemu ona mydli rodziną oczy? Oliver kocha Hope i tylko ona się dla niego liczy. Steffy to tylko może tyłkiem przy nim kręcić, ale seks to nie wszytko. Denerwuje mnie w dalszym ciągu Sandy i jej głupie miny robienie oczu jak 5 zł.
Grisza :)
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:Z tych samych powodów? Brooke nigdy nie była taką podłą zdzirą uwodzącą dla jakichś celów, Brooke zawsze kierowała się sercem.
Można by polemizować, przypominając choćby słynną scenę "ja tylko im dałam lizaki", po której Taylor rzuciła się na Brooke. :lol: Wtedy Doc była żoną Ridge'a, jednak Brooke z bezczelną pewnością siebie namawiała ją, by zostawiła Ridge'a, bo ona i tak go zdobędzie, czy to dzięki "Sypialniom Brooke", saunie, windzie czy innym sztuczkom. Fakt, że Thorne był narzeczonym Macy nie przeszkadzał jej w uwodzeniu Forrestera, przespała się z Deaconem, mimo że był mężem jej córki, po czym ponownie złamała słowo, że nie skrzywdzi córki i przespała się z Nickiem, można by długo wymieniać. :) Aż trudno uwierzyć, jak rozsądna w obecnych odcinkach stała się Brooke. :wink:

Abstrahując od tego, czy Brooke zaoferowała Taylor i Steffy ofertę pokoju ze słusznych pobudek powinna starać się pokazać, że ona również żałuje za swoje błędy i oczekuje tego samego od drugiej strony, która też swoje ma na sumieniu. Powinno paść wzajemne słowo "przepraszam", a tak Taylor i Steffy pomyślały, że są jedynymi agresorkami w tym konflikcie, zawzięły się i z pokoju nici. Szkoda, że w kolejnym odcinku ta scena nie została pokazana. Ale za samą namowę do pokoju plus dla Brooke, kolejny za komiczną rozmowę z Hope i Oliverem - Brooke mówiąca o seksie - bezcenne. :mrgreen: Taka weteranka w tych sprawach, jak ona powinna przewidzieć, że pokusy mogą ich spotkać szczególnie w kinie. :P Taylor wydaje się wyciągnęła pewne wnioski i prosi Steffy, by zajęła się Oliverem, jeśli ten się nią interesuje - na razie daje mieszane sygnały lub ewidentnie wybiera Hope - o ile nie skrzywdzi młodej Logan. Szkoda, że Steffy dalej brnie w zemstę przeciwko Hope, która nic jej nie zrobiła. Jej seksualne zagrywki - typowa Brooke sprzed lat, jakby zamieniły się z Hope matkami. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mylisz podstawową rzecz Brooke zawsze słusznie miała rację, iż Ridge bardziej ją kocha niż Taylor, ale Taylor go uziemiła na dzieci...w przypadku Steffy to nie jest tak seksowna jak Brooke, wygląda jak wieszak i Oliver wcale nie jest nią zainteresowany, jedynie wizualnie ją podziwia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:Mylisz podstawową rzecz Brooke zawsze słusznie miała rację, iż Ridge bardziej ją kocha niż Taylor, ale Taylor go uziemiła na dzieci...w przypadku Steffy to nie jest tak seksowna jak Brooke, wygląda jak wieszak i Oliver wcale nie jest nią zainteresowany, jedynie wizualnie ją podziwia.
To nie było takie oczywiste w przeszłości, wręcz przeciwnie. Na rozprawie dotyczącej ustalenia statusu prawnego małżeństw Brooke i Taylor Ridge wyznał, że kocha je obie i nie potrafi wybrać. Pamiętam scenę, kiedy Ridge i Taylor nie byli razem, a Brooke i Thorne w zmowie, miała ona miejsce w domu Stephanie i Eryka. Ridge i Taylor spotkali się, po ich spojrzeniach oczywiste było, że jest między nimi wielkie uczucie i aktualne związki niekoniecznie im pasują, ale takie były okoliczności. W tamtych latach było pokazane, że Ridge kocha Brooke i Taylor równie mocno, co się zmieniło po jej powrocie w 2005 roku. Czy gdyby Ridge był z Taylor tylko dla dziecka, to opuścił by RJ'a i Hope? Zgodnie z Twoim rozumowaniem, spoiwem związku Forrestera i Doc był Thomas, a później Phoebe i Steffy. Obecnie ewidentnie jest pokazane, że Ridge bardziej kocha Brooke, fani Tridge czasami dostają od Bella jakieś nieliczne fragmenty, ale zapadające w pamięć. Taki, jak moment po rozmowie Ridge'a i Taylor, gdy Brooke odkryła, że Taylor wciąż go kocha, wspólne przytulenie, a później pocałunek. Wyczuwalna chemia, również dla Ridge'a, który wspominał rano tę scenę po namiętnej nocy z Brooke. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ja nigdy nie miałem wątpliwości co do pary Bridge, wystarczy wspomnieć scenę jak Ridge pędził na motorze przerwać ślub Brooke i Granta lub jak popędził do Paryża gdy Brooke spadła na wieży Eiffla... Taylor w kółko na małe dzieci łapała Ridge'a, Ridge żałował bardzo szybko że dał się nabrać na zawał Stephanie i odszedł od RJa i Brooke, męczył się z Taylor i przejrzał na oczy, rzucił ją za wieloletnią hipokryzję wobec Brooke. Szkoda, że ona woli tego nie pamiętać i wydaje jej się, iż Brooke ukradła jej Ridge'a a to nie jest ani trochę prawda. Taylor nie powinna nigdy się mieszać w związek z Ridge'm to by nie miała ze swoimi dziećmi żadnych tego typu życiowych zmian. Ogólnie Steffy i Taylor powinny całować Brooke po nogach za to jak opiekowała się dziećmi Ridge'a gdy Taylor nie było sporo lat.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Proponuję wrócić do aktualnych odcinków.

Dzisiejszy "seksowny" odcinek mocno mnie rozbawił. ::loll:: ZOO, kino, galeria i jeszcze gabinet Ridge'a. :D Młodzi od seksu się nie uwolnią, takie czasy. ::loll::
Bridget nie mogła już dłużej kłamać. Znacząca była reakcja Owena, który cieszył się jak dziecko, że zostanie ojcem. Trzeba teraz pomyśleć o konsekwencjach swojej głupoty.
Taylor jest chyba coraz bardziej osamotniona w bronieniu córki przed innymi, szczególnie przed Brooke. Mam wrażenie, że ona nie jest już przekonana o słuszności swoich swojego toku myślenia.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:Ja nigdy nie miałem wątpliwości co do pary Bridge, wystarczy wspomnieć scenę jak Ridge pędził na motorze przerwać ślub Brooke i Granta lub jak popędził do Paryża gdy Brooke spadła na wieży Eiffla
Bo jesteś fanem Brooke, gdybyś wątpił w miłość Bridge'a, to zabrzmiałoby prawie jak herezja. :P W 2005 roku Taylor złapała Ridge'a na mocno wyrośnięte dzieci, a Brooke nie zatrzymała go małymi dziećmi. :wink: Co do sytuacji z Grantem, sporo w tym okresie było scen, kiedy się wahał, więc nie jest powiedziane, że by nie przyjechał na ten ślub i nie stwierdził "Nie wychodź za niego, Logan, ale za mnie też nie, bo jestem teraz z Taylor". Inną sprawą jest tak, że wszyscy bohaterowie mają jakby amnezję o przeszłości, właściwie podwójne ujęcie. Brooke na każdy zarzut, że zabrała Taylor Ridge'a reaguje "to było dawno", jakby zapomniała, co się wtedy wydarzyło. :lol: Takie zachowanie jest niestety typowe wśród bohaterów.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bo Brooke nie obrała taktyki łapania na dziecko, poza tym znasz okoliczności intrygi Stephanie więc nie ma o czym mówić...a dziś szybko poszła akcja z tym wypadem Olivera i Hope na miasto, obskoczyli wszystko a Ridge i Brooke dalej siedzieli w firmie, wg mnie oni w tym serialu przesadzają, że ciągle siedzą w tych firmach i oczywiście mało kiedy pracują.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Adex-fan Brooke pisze:Bo Brooke nie obrała taktyki łapania na dziecko, poza tym znasz okoliczności intrygi Stephanie więc nie ma o czym mówić...a dziś szybko poszła akcja z tym wypadem Olivera i Hope na miasto, obskoczyli wszystko a Ridge i Brooke dalej siedzieli w firmie, wg mnie oni w tym serialu przesadzają, że ciągle siedzą w tych firmach i oczywiście mało kiedy pracują.
Przed intrygą Stephanie Ridge nie podjął decyzji, wahał się, a stojąc przed wyborem Brooke, z którą łączyła go ogromna miłość i małe dzieci oraz Taylor, do której czuł mniejsze uczucie (dalej przyjmuję, że do 2005 roku te uczucia były równe) i nastoletnie dzieci, jego decyzja powinna być oczywista. Wracając do obecnych odcinków, dziwię się, co Hope i Steffy widzą w Oliverze. :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oliver jest dość fajny, ja się nie dziwię. W sumie to jest ciekawa kopia Ridge,Brooke,Taylor teraz.
Brookens

Post autor: Brookens »

Mnie bardziej dziwi to, że to Steffy i Hope (Pomimo mojej aktualnej niechęci do tej pierwszej, ale staram się oceniać obiektywnie ;D) muszą latać za jakiś tam facetem, a nie odwrotnie. To jest wręcz wbrew prawom natury xD
Ale cóż, w świecie B&B mężczyzna jest dobrem luksusowym ;O
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Bridget :Będziesz ojcem
Owen : KAŁABANGA !!!

:lol:
ODPOWIEDZ