Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Sexi Ricky
Przyjemnie się patrzy na relację Hope i Ricka. W dodatku pojawiły się nawiązania do związku mężczyzny ze Steffy
I dobrze, bo myślałem, że scenarzyści już o nim zapomnieli, co mają dosyć często w zwyczaju. Właściwie to ich związek zakończył się w dziwny sposób, bez większego BUM, a przecież to była taka wielka miłość
Widać też, że Rick się bardzo zmienił. Nie jest już mściwym dupkiem, który jeszcze rok temu mocno działał na nerwy. Z chęcią nawet zobaczyłbym go w wątku Hope-Olivier-Steffy.
Taylor mnie niemiłosiernie wkurza
Panoszy się po FC, usłyszy jakieś zdanie wyrwane z kontekstu i już jak lwica broni swojej córeczki. Nie wiem jak można być tak bardzo zaślepionym i nie widzieć tego co robi to dziewuszysko
Dobrze, że chociaż Ridge przejrzał na oczy i jest teraz dużo bardziej obiektywny niż wcześniej.
Taylor mnie niemiłosiernie wkurza
Steffy jest kłamczuchą i bezmyślną babą! Oliver nie jest zainteresowany Hope? Czemu ona mydli rodziną oczy? Oliver kocha Hope i tylko ona się dla niego liczy. Steffy to tylko może tyłkiem przy nim kręcić, ale seks to nie wszytko. Denerwuje mnie w dalszym ciągu Sandy i jej głupie miny robienie oczu jak 5 zł.
Grisza 
- Pottermaniack
Można by polemizować, przypominając choćby słynną scenę "ja tylko im dałam lizaki", po której Taylor rzuciła się na Brooke.Adex-fan Brooke pisze:Z tych samych powodów? Brooke nigdy nie była taką podłą zdzirą uwodzącą dla jakichś celów, Brooke zawsze kierowała się sercem.
Abstrahując od tego, czy Brooke zaoferowała Taylor i Steffy ofertę pokoju ze słusznych pobudek powinna starać się pokazać, że ona również żałuje za swoje błędy i oczekuje tego samego od drugiej strony, która też swoje ma na sumieniu. Powinno paść wzajemne słowo "przepraszam", a tak Taylor i Steffy pomyślały, że są jedynymi agresorkami w tym konflikcie, zawzięły się i z pokoju nici. Szkoda, że w kolejnym odcinku ta scena nie została pokazana. Ale za samą namowę do pokoju plus dla Brooke, kolejny za komiczną rozmowę z Hope i Oliverem - Brooke mówiąca o seksie - bezcenne.
- Adex-fan Brooke
Mylisz podstawową rzecz Brooke zawsze słusznie miała rację, iż Ridge bardziej ją kocha niż Taylor, ale Taylor go uziemiła na dzieci...w przypadku Steffy to nie jest tak seksowna jak Brooke, wygląda jak wieszak i Oliver wcale nie jest nią zainteresowany, jedynie wizualnie ją podziwia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
To nie było takie oczywiste w przeszłości, wręcz przeciwnie. Na rozprawie dotyczącej ustalenia statusu prawnego małżeństw Brooke i Taylor Ridge wyznał, że kocha je obie i nie potrafi wybrać. Pamiętam scenę, kiedy Ridge i Taylor nie byli razem, a Brooke i Thorne w zmowie, miała ona miejsce w domu Stephanie i Eryka. Ridge i Taylor spotkali się, po ich spojrzeniach oczywiste było, że jest między nimi wielkie uczucie i aktualne związki niekoniecznie im pasują, ale takie były okoliczności. W tamtych latach było pokazane, że Ridge kocha Brooke i Taylor równie mocno, co się zmieniło po jej powrocie w 2005 roku. Czy gdyby Ridge był z Taylor tylko dla dziecka, to opuścił by RJ'a i Hope? Zgodnie z Twoim rozumowaniem, spoiwem związku Forrestera i Doc był Thomas, a później Phoebe i Steffy. Obecnie ewidentnie jest pokazane, że Ridge bardziej kocha Brooke, fani Tridge czasami dostają od Bella jakieś nieliczne fragmenty, ale zapadające w pamięć. Taki, jak moment po rozmowie Ridge'a i Taylor, gdy Brooke odkryła, że Taylor wciąż go kocha, wspólne przytulenie, a później pocałunek. Wyczuwalna chemia, również dla Ridge'a, który wspominał rano tę scenę po namiętnej nocy z Brooke.Adex-fan Brooke pisze:Mylisz podstawową rzecz Brooke zawsze słusznie miała rację, iż Ridge bardziej ją kocha niż Taylor, ale Taylor go uziemiła na dzieci...w przypadku Steffy to nie jest tak seksowna jak Brooke, wygląda jak wieszak i Oliver wcale nie jest nią zainteresowany, jedynie wizualnie ją podziwia.
- Adex-fan Brooke
Ja nigdy nie miałem wątpliwości co do pary Bridge, wystarczy wspomnieć scenę jak Ridge pędził na motorze przerwać ślub Brooke i Granta lub jak popędził do Paryża gdy Brooke spadła na wieży Eiffla... Taylor w kółko na małe dzieci łapała Ridge'a, Ridge żałował bardzo szybko że dał się nabrać na zawał Stephanie i odszedł od RJa i Brooke, męczył się z Taylor i przejrzał na oczy, rzucił ją za wieloletnią hipokryzję wobec Brooke. Szkoda, że ona woli tego nie pamiętać i wydaje jej się, iż Brooke ukradła jej Ridge'a a to nie jest ani trochę prawda. Taylor nie powinna nigdy się mieszać w związek z Ridge'm to by nie miała ze swoimi dziećmi żadnych tego typu życiowych zmian. Ogólnie Steffy i Taylor powinny całować Brooke po nogach za to jak opiekowała się dziećmi Ridge'a gdy Taylor nie było sporo lat.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Proponuję wrócić do aktualnych odcinków.
Dzisiejszy "seksowny" odcinek mocno mnie rozbawił.
ZOO, kino, galeria i jeszcze gabinet Ridge'a.
Młodzi od seksu się nie uwolnią, takie czasy.
Bridget nie mogła już dłużej kłamać. Znacząca była reakcja Owena, który cieszył się jak dziecko, że zostanie ojcem. Trzeba teraz pomyśleć o konsekwencjach swojej głupoty.
Taylor jest chyba coraz bardziej osamotniona w bronieniu córki przed innymi, szczególnie przed Brooke. Mam wrażenie, że ona nie jest już przekonana o słuszności swoich swojego toku myślenia.
Dzisiejszy "seksowny" odcinek mocno mnie rozbawił.
Bridget nie mogła już dłużej kłamać. Znacząca była reakcja Owena, który cieszył się jak dziecko, że zostanie ojcem. Trzeba teraz pomyśleć o konsekwencjach swojej głupoty.
Taylor jest chyba coraz bardziej osamotniona w bronieniu córki przed innymi, szczególnie przed Brooke. Mam wrażenie, że ona nie jest już przekonana o słuszności swoich swojego toku myślenia.
- Pottermaniack
Bo jesteś fanem Brooke, gdybyś wątpił w miłość Bridge'a, to zabrzmiałoby prawie jak herezja.Adex-fan Brooke pisze:Ja nigdy nie miałem wątpliwości co do pary Bridge, wystarczy wspomnieć scenę jak Ridge pędził na motorze przerwać ślub Brooke i Granta lub jak popędził do Paryża gdy Brooke spadła na wieży Eiffla
- Adex-fan Brooke
Bo Brooke nie obrała taktyki łapania na dziecko, poza tym znasz okoliczności intrygi Stephanie więc nie ma o czym mówić...a dziś szybko poszła akcja z tym wypadem Olivera i Hope na miasto, obskoczyli wszystko a Ridge i Brooke dalej siedzieli w firmie, wg mnie oni w tym serialu przesadzają, że ciągle siedzą w tych firmach i oczywiście mało kiedy pracują.
- Pottermaniack
Przed intrygą Stephanie Ridge nie podjął decyzji, wahał się, a stojąc przed wyborem Brooke, z którą łączyła go ogromna miłość i małe dzieci oraz Taylor, do której czuł mniejsze uczucie (dalej przyjmuję, że do 2005 roku te uczucia były równe) i nastoletnie dzieci, jego decyzja powinna być oczywista. Wracając do obecnych odcinków, dziwię się, co Hope i Steffy widzą w Oliverze.Adex-fan Brooke pisze:Bo Brooke nie obrała taktyki łapania na dziecko, poza tym znasz okoliczności intrygi Stephanie więc nie ma o czym mówić...a dziś szybko poszła akcja z tym wypadem Olivera i Hope na miasto, obskoczyli wszystko a Ridge i Brooke dalej siedzieli w firmie, wg mnie oni w tym serialu przesadzają, że ciągle siedzą w tych firmach i oczywiście mało kiedy pracują.
- Adex-fan Brooke
Oliver jest dość fajny, ja się nie dziwię. W sumie to jest ciekawa kopia Ridge,Brooke,Taylor teraz.
-
Brookens
- Sexi Ricky