Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bartus610 pisze:natrafiłem na urywek sceny z Krystyną i jestem przerażony ! Czy ta aktorka na coś choruje czy to tylko taka charakteryzacja ?
Kotulanka podobno ma problemy z alkoholem i zawala zdjęcia :P

Jeśli chodzi o powrót Beaty to dla mnie jest to żenujące i żałosne. W czwartek w ostatnich sekundach odcinka, pojawia się Beata z nową twarzą, Ela i Jerzy są w szoku. Koniec. Natomiast w poniedziałek, minęły już 4 dni i co? I nic - dowiedzieliśmy się, że Beata nic nie pamięta, wypiła kawę i wróciła do Niemiec ::plask wczolo: Przecież ten powrót można było wykorzystać, mogli nakręcić naprawdę ciekawe sceny. Skoro producenci chcą koniecznie przedstawiać nam taki dzień jaki jest w rzeczywistości, to mogli zorganizować jej powrót w poniedziałek, albo wtorek ::ysz::
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Masakra jednym słowem . Kiedyś klan był wartościowym serialem , a teraz nie dosc ,ze nuda to polowa głównych postaci odeszła ... Wójcik nie pasuje na Beatę
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jedynym aktualnie ciekawym wątkiem jest ten Beaty no i nawet chora Krysia. Reszta nuda.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Agnieszka Kotulanka ponoć ma spore problemy z alkoholem i często nie jest do dyspozycji producentów, dlatego, z tego co mi wiadomo, wątek Krystyny ma być zawieszony. Postać wyjedzie na operację do USA.

Więcej info: http://rozrywka.dziennik.pl/seriale/art ... lanki.html
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Bartus610

Szkoda mi Klanu , kiedyś na prawdę lubiłem ten serial , teraz to nie oglądam bo szkoda czasu , ale powtórkami bym nie pogardził :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Tak, pierwsze odcinki są naprawdę swietne, chetnie bym sobie je przypomniał. Serial stoczył sie gdzies w 2004 - 2005 roku. Potem jeszcze lata 2007 - 2009/10 były w miare udane.
Bartus610

Tak , Rok 2010 był udany , ale 2011 to koszmar , dlatego też wtedy przestałem oglądać :/ Nie rozumiem dlaczego tvp olewa prośby fanów i nie chce powtórzyć Klanu
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Mysle że w tej kwesti trzeba pisac prosby do TVP Seriale, by wyemitowali powtórki, tymbardziej że serial chyba ostatni raz był powtarzany w 2005 roku na ówczesnej TVP3, czyli dosc dawno.
LadyBrooke

Post autor: LadyBrooke »

Dziwię się szczerze mówiąc, że ten serial nadal jest nagrywany... niestety według mnie zmienił się w parodię samego siebie. Nie ma w nim żadnego klanu, tylko zbitki dysfunkcyjnych jednostek. Czyli tak jak w MNS :P pomimo, że polski serial udaje życiową produkcję.
Bartus610

Pamiętam , świetne były te powtórki :) Pisałem też do tvp seriale , ale bez odzewu ...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Później się dziwią, że aktor grający Maćka jest wyśmiewany, a Klan to obiekt kpin :roll:
Spoiler :arrow: http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan ... Id,1038009
Bartus610

Jak to przeczytałem to się załamałem . Piotr Swend nieświadomie jest ośmieszany , a scenarzyści jego kosztem chcą podnieść oglądalność ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

Założyłem kilka h temu grupę - https://www.facebook.com/stareodcinkiserialu
Żądamy pierwszego sezonu Klanu w internecie, gdyż TVP VOD mi odpisało, że nie mają praw do emisji internetowej starych odcinków. Zróbmy coś z tym. Myślę, że jak nas będzie dużo to przekona ich to do zakupu. ::jezyk:: ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pierwsze odcinki były nawet nie złe :)Oglądałem wtedy każdy :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Adex-fan Brooke pisze:Pierwsze odcinki były nawet nie złe :)Oglądałem wtedy każdy :lol:
Więc dołącz do akcji! :D I promujmy gdzie się da!
ODPOWIEDZ