"MnS" w Polsce
Jednak nie taką jak seriale konkurencyjnych stacji. Ja reklam w tv nie oglądam, więc do mnie z tym nie dotarli. Za to reklamy na billboardach widuję wciąż nowe seriale i stąd wiem co leci.Ipo pisze:Jak to nie mia reklamy? Oczywiście, że miał. Nawet dosyć intensywnie go reklamowali jako następcę MNS. Mało tego emitowano go w prime timie, ale niewiele to dało.
Myślę, że tvp nie umie dotrzeć do widza z tym co ma i stąd potem wycofywanie programów z powodu małej oglądalności. A jaka ma być jak się np zmienia godziny emisji.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Tutaj się nie zgodzę. Nie oglądałem tego serialu, ale reklamy widziałem wszędzie. Tak samo było z "Galerią" której nie oglądałem, a ciągle gdzieś widziałem wkurzającą reklamę. Czy to na billboardzie czy to w gazecie czy to w tv. Ten serial był po prostu słaby. Nikt nie chciał oglądać polskiej "Dynastii". Nie takich seriali chcą teraz widzowie. N atopie w TVP są wciąż "wiejskie" seriale typu "Ranczo" czy "Blondynka".
Chcemy "Modę na sukces" o tradycyjnej porze od PN do PT
A gdyby tak wyrazić swoje niezadowolenie telefonicznie prezesowi TVP? Udało mi się uzyskać numer telefonu do jego sekretariatu. Mój Informator zasugerował, żebyśmy skumulowali ilość połączeń w sprawie "pomiatania" naszym ulubionym serialem w ramówce TVP1. Czekam na chętnych, którzy poświęcą kilka groszy na telefon. Nie będę go podawał na publicznej stronie, wobec tego każdy chętny proszony jest o wysłanie wiadomości e-mail na adres onslow88@wp.pl
W odpowiedzi zwrotnej przesłany zostanie numer telefonu oraz adres e-mail do kierownictwa redakcji filmowej TVP1.
-
Dawidek
- Administrator
Przenoszę z "Dzisiejszego odcinka" dyskusję na temat problemów w czasie oglądania "MnS" w Internecie.
Ja też miałem parę razy problem z odtworzeniem video, ale nie zawsze. Opisywana w "Dzisiejszym odcinku" sytuacja się u mnie dziś powtórzyła, więc odświeżyłem stronę, przeczekałem reklamy i przewinąłem na mniej więcej moment, w którym przerwano poprzednio i odtwarzanie szło już bez zakłóceń.
W momencie pojawienia się czarnego ekranu nad paskiem przewijania widoczny jest mały niebieski trójkącik, który przy innej okazji oznaczał przerwę reklamową.
Ja też miałem parę razy problem z odtworzeniem video, ale nie zawsze. Opisywana w "Dzisiejszym odcinku" sytuacja się u mnie dziś powtórzyła, więc odświeżyłem stronę, przeczekałem reklamy i przewinąłem na mniej więcej moment, w którym przerwano poprzednio i odtwarzanie szło już bez zakłóceń.
W momencie pojawienia się czarnego ekranu nad paskiem przewijania widoczny jest mały niebieski trójkącik, który przy innej okazji oznaczał przerwę reklamową.
Od stycznia Moda od poniedziałku do PIĄTKU!!! 
Godzina nadal ta sama.
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0103_T1D.txt
Godzina nadal ta sama.
http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0103_T1D.txt
- bosskicinu
W końcu jakaś dobra wiadomość

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
LadyBrooke