"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
cmk

Post autor: cmk »

Zdobyłem telefon do sekretariatu TVP1 i do sekretarki Juliusza Brauna. Kto chce, niech podeśle mi PW.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Ipo pisze:Jak to nie mia reklamy? Oczywiście, że miał. Nawet dosyć intensywnie go reklamowali jako następcę MNS. Mało tego emitowano go w prime timie, ale niewiele to dało.
Jednak nie taką jak seriale konkurencyjnych stacji. Ja reklam w tv nie oglądam, więc do mnie z tym nie dotarli. Za to reklamy na billboardach widuję wciąż nowe seriale i stąd wiem co leci.
Myślę, że tvp nie umie dotrzeć do widza z tym co ma i stąd potem wycofywanie programów z powodu małej oglądalności. A jaka ma być jak się np zmienia godziny emisji.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Tutaj się nie zgodzę. Nie oglądałem tego serialu, ale reklamy widziałem wszędzie. Tak samo było z "Galerią" której nie oglądałem, a ciągle gdzieś widziałem wkurzającą reklamę. Czy to na billboardzie czy to w gazecie czy to w tv. Ten serial był po prostu słaby. Nikt nie chciał oglądać polskiej "Dynastii". Nie takich seriali chcą teraz widzowie. N atopie w TVP są wciąż "wiejskie" seriale typu "Ranczo" czy "Blondynka".
cmk

Chcemy "Modę na sukces" o tradycyjnej porze od PN do PT
A gdyby tak wyrazić swoje niezadowolenie telefonicznie prezesowi TVP? Udało mi się uzyskać numer telefonu do jego sekretariatu. Mój Informator zasugerował, żebyśmy skumulowali ilość połączeń w sprawie "pomiatania" naszym ulubionym serialem w ramówce TVP1. Czekam na chętnych, którzy poświęcą kilka groszy na telefon. Nie będę go podawał na publicznej stronie, wobec tego każdy chętny proszony jest o wysłanie wiadomości e-mail na adres onslow88@wp.pl
W odpowiedzi zwrotnej przesłany zostanie numer telefonu oraz adres e-mail do kierownictwa redakcji filmowej TVP1.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przenoszę z "Dzisiejszego odcinka" dyskusję na temat problemów w czasie oglądania "MnS" w Internecie.

Ja też miałem parę razy problem z odtworzeniem video, ale nie zawsze. Opisywana w "Dzisiejszym odcinku" sytuacja się u mnie dziś powtórzyła, więc odświeżyłem stronę, przeczekałem reklamy i przewinąłem na mniej więcej moment, w którym przerwano poprzednio i odtwarzanie szło już bez zakłóceń.
W momencie pojawienia się czarnego ekranu nad paskiem przewijania widoczny jest mały niebieski trójkącik, który przy innej okazji oznaczał przerwę reklamową.
cmk

Od stycznia Moda od poniedziałku do PIĄTKU!!! :)
Godzina nadal ta sama.

http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0103_T1D.txt
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo dobra wiadomość, wreszcie jakaś pozytywna :)
Jednak godzina nadal nie do przyjęcia :roll:
shizer

Post autor: shizer »

Super wiadomość :D tylko szkoda, ze dopiero 5908 odcinek i o tej samej godzinie. Miejmy nadzieje, ze z czasem to sie zmieni :)
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Fajna wiadomość super ciut trochę podgonimy USA szkoda że od samego września tak nie było ale dobrze, że chociaż teraz. To odcinek 5908 w piątek 3 stycznia tak ? a gdzie 5907 co 2 stycznia we czwartek rozumiem ?
Dawidek
Administrator

Tak, będzie 2 stycznia, w czwartek, tak przedstawia "Program dla prasy" TVP.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W końcu jakaś dobra wiadomość :: bow :: :serce:
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Przynajmniej już coś osiągnęliśmy, fakt, godzina nadal niewygodna, ale poczekajmy jeszcze. :wink:
Dawidek
Administrator

Dodam jeszcze, że w świątecznym tygodniu (23 - 27 grudnia) oraz 30 - 31 grudnia nie będzie w ogóle serialu. Przejrzałem "Program dla prasy" i ostatni odcinek w 2013 roku zostanie pokazany w czwartek 19 grudnia. Więc będziemy mieli 2-tygodniową przerwę. :?
LadyBrooke

Post autor: LadyBrooke »

Rozumiem, że tygodniowo będzie wyświetlanych 5 odcinków?
Bardzo się cieszę, chociaż taka zmiana na plus!
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Tylko pewnie czasami odcinki piątkowe mogą przepadać gdy będą w piątki skoki w okolicach 15.00. Ale ogólnie wreszcie pozytywna wiadomość, teraz trzeba liczyć na lepszą godzinę od marca, najlepiej po 16.00 :P Albo chociaż zamienienie z powtórkowym Klanem.
ODPOWIEDZ