Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
kimberly1990

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: kimberly1990 »

mailo pisze:Czy ten sezon , który teraz będzie to już będzie ostatni?
Podobno nie ;P
Shonda Rimes twierdzi, że ma jeszcze mnóstwo pomysłów, a ABC nie zamierza rezygnować z kury, która znosi im złote jajka (bo GA ma cały czas dobrą oglądalność) :wink:
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

kimberly1990 pisze:
mailo pisze:Czy ten sezon , który teraz będzie to już będzie ostatni?
Podobno nie ;P
Shonda Rimes twierdzi, że ma jeszcze mnóstwo pomysłów, a ABC nie zamierza rezygnować z kury, która znosi im złote jajka (bo GA ma cały czas dobrą oglądalność) :wink:
Z jednej strony to fajnie, a z drugiej jak widać aktorzy się wykruszają. Pewnie pod koniec będzie jak z Ostrym Dyżurem chociaż tam podobno powrócili starzy aktorzy na końcu.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Pewnie pod koniec będzie jak z Ostrym Dyżurem chociaż tam podobno powrócili starzy aktorzy na końcu.
W ostatnim sezonie "Ostrego Dyżuru" twórcy się postarali i ściągnęli choć na jeden odcinek niemal całą starą obsadę. Nawet George Clooney się zgodził wrócić. :)

Co do "Chirurgów" to myślę, że dopóki będzie Meredith i Derek to będzie dobrze, ale na upartego mogą ciągnąć to dalej bez pierwotnej obsady. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Oglądałem Chirurgów do końca 5 sezonu ... Kiedy odszedł George później Izzie nawet nie chciało mi się kontynuować i nie oglądałem dalej , teraz to pojęcia nie mam co tam się dzieje ! Ale pierwsze sezony to było to ! I jeszcze Addison była :) D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak wrażenia po podwójnym odcinku serii 10?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Adex-fan Brooke pisze:Jak wrażenia po podwójnym odcinku serii 10?
Wrażenia pozytywne. Jestem na 10x10. Ciekawie jest ukazany związek Arizony i Callie - po prostu jak zwykły związek hetero z problemami, dzieckiem, kryzysami, teściami itp Jak zwyczajne małżeństwo. Obecnie jest konflikt pomiędzy Meredith i Christiną ale wg mnie powód jest głupi. Jak juz ma być jakiś rozłam w ich przyjaźni to niech chociaż powód będzie konkretny a nie praca, a dokładnie jakaś drukarka :/ Śmieszny też wątek "romansu" Christiny ze stażystą:) Szkoda, że ta historia błędu lekarskiego i oskarżenia CaCallie zamknęli tylko w jednym odcinku. Podobały mi się sceny w sądzie.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

I co nikt nie chce podyskutować? DeaconFan, kimberly, Adex, Tomala?:) Nie wiem czy tak spadło zainteresowanie serialem, już nikt nie ogląda?
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja oglądam nadal i chętnie podyskutuję :) Po prostu troszkę rzadziej zaglądam na forum teraz :wink:
Podobał mi się ten odcinek z rozprawą sądową, ale to było trochę dziwne. Tak nagle to wyciągnęli i wszystko w 1 odcinku załatwili. I jeszcze ilu rzeczy się dowiedzieliśmy, np. że Arizona była w ciąży, dosyć nietypowe rozwiązanie to było, takie cofnięcie akcji. A i też podoba mi się to jak jest prowadzony ich wątek, jak zwyczajny wątek heteroseksualny :)
Niezbyt podoba mi się wątek konfliktu Cristiny i Meredith, zawsze lubiłem te postacie, tak teraz obie mnie denerwują, są strasznie zacięte w tym konflikcie i nie wygląda na to, żeby któraś miała szybko odpuścić. Tak sobie myślę, że pewnie jakieś kolejne dramatyczne wydarzenie je pogodzi w końcu. Szkoda jednak trochę, że Cristiny już nie będzie w następnym sezonie, oby tylko jej nie uśmiercili, a biorąc pod uwagę ilu już lekarzy uśmiercili w tym serialu to wszystko możliwe. Mam jednak nadzieję, że Cristina po prostu wyjedzie gdzieś do pracy się rozwijać.
Dziwny trochę jest też wątek z Bailey, ciekawe jak to się dalej potoczy.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Czy teraz jest przerwa w emisji "Chirurgów" do Świąt?
Tomala

Post autor: Tomala »

Był odcinek w zeszłym tygodniu.
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Bailey pojawi się w General Hospital! http://chirurdzy.blog.onet.pl/2013/12/1 ... -hospital/ :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Odcinek 10x12 ze ślubem April ,świetny chociaż zakończenie jak rodem z MNS ;) http://www.youtube.com/watch?v=h7pnGxiYelw Najgorsze, że na kolejne odcinki trzeba czekać do końca lutego :/ http://www.youtube.com/watch?v=x84Atw5Hc6A
B@r
x 40

Szokujący spoiler o powrocie ważnej postaci z przeszłości - http://perezhilton.com/2014-03-07-tv-st ... 8d51c.dpbs
:D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r
x 40

I jak wrażenia po 10 sezonie? Coś mało tu chyba fanów tego serialu?

Przede wszystkim największe dla mnie zaskoczenie to "nowa" córka Ellis Grey. Zupełnie nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy, że ona może mieć dziecko z Richardem. Ciekawy jestem jej interakcji z Meredith. I liczę na jakieś flashbacki z Ellis, bo lubię tę aktorkę. Np. przydałoby się zobaczyć sceny z czasów jak Ellis oddawała córkę do adopcji.

Poza tym bardzo mi się podoba związek April z Jacksonem. April w tych swoich religijnych dziwactwach jest urocza. Mam nadzieję, że ich dzidziuś urodzi się zdrowy.

Szkoda, że Cristina wyjechała, na razie totalnie nie wyobrażam sobie bez niej serialu. W zamian mogliby Izzy sprowadzić…

Derek mnie ostatnio wkurza przy tym projekcie z prezydentem, wolałbym o wiele by sobie on wyjechał zamiast Cristiny, ale cóż zrobić jak sama aktorka zrezygnowała.

Ogólnie serial ciągle trzyma poziom i fajnie, że czeka nas już 11 sezon. :D

Żeby rozruszać fanów przedstawiłem DeaconFanowi pomysł na ankietę.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

Na życzenie B@ra, tworzę ankietę w tym temacie, aby trochę rozruszać fanów "Chirurgów" na forum. Możecie wybrać max. 2 opcje. Pytanie brzmi: "Która postać z przeszłości powinna wrócić na stałe?". Głosowanie potrwa 7 dni. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ