Podobno nie ;Pmailo pisze:Czy ten sezon , który teraz będzie to już będzie ostatni?
Shonda Rimes twierdzi, że ma jeszcze mnóstwo pomysłów, a ABC nie zamierza rezygnować z kury, która znosi im złote jajka (bo GA ma cały czas dobrą oglądalność)

Z jednej strony to fajnie, a z drugiej jak widać aktorzy się wykruszają. Pewnie pod koniec będzie jak z Ostrym Dyżurem chociaż tam podobno powrócili starzy aktorzy na końcu.kimberly1990 pisze:Podobno nie ;Pmailo pisze:Czy ten sezon , który teraz będzie to już będzie ostatni?
Shonda Rimes twierdzi, że ma jeszcze mnóstwo pomysłów, a ABC nie zamierza rezygnować z kury, która znosi im złote jajka (bo GA ma cały czas dobrą oglądalność)![]()
W ostatnim sezonie "Ostrego Dyżuru" twórcy się postarali i ściągnęli choć na jeden odcinek niemal całą starą obsadę. Nawet George Clooney się zgodził wrócić.mailo pisze:Pewnie pod koniec będzie jak z Ostrym Dyżurem chociaż tam podobno powrócili starzy aktorzy na końcu.
Wrażenia pozytywne. Jestem na 10x10. Ciekawie jest ukazany związek Arizony i Callie - po prostu jak zwykły związek hetero z problemami, dzieckiem, kryzysami, teściami itp Jak zwyczajne małżeństwo. Obecnie jest konflikt pomiędzy Meredith i Christiną ale wg mnie powód jest głupi. Jak juz ma być jakiś rozłam w ich przyjaźni to niech chociaż powód będzie konkretny a nie praca, a dokładnie jakaś drukarkaAdex-fan Brooke pisze:Jak wrażenia po podwójnym odcinku serii 10?