Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Skąd to info, bo przeszukałem net i nie mogę znaleźć?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Chcę ten serial obejrzeć, a będzie taka możliwość, bo od 2 tygodni znowu mam dostęp do CBS Drama na nc+. :)
Obejrzę pierwsze odcinki i zdecyduję, czy będę oglądać "SB", a zapowiada się bardzo ciekawie... :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pierwsze odcinki to nic w porównaniu z tym co dalej bo im dalej tym lepiej, ten serial miał spektakularne wątki i sceny...oraz masę dobrych aktorów...jak żaden inny serial (poza Dynastią) ten bardzo polecam! Jak mówię jest jeszcze lepszy od Mody na sukces i obejmuje lata 1997-1999 czyli czekają nas chyba 3 lata z Sunset Beach :) 752 odcinki o ile pamiętam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Wątpię by CBS od razu wszystkie odcinki wyemitował. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wystarczy że jeden sezon na rok kupią a przecież jeden sezon dziennej soap opery trwa rok a więc uważam, że są szanse. Każdy odcinek trwa 40 minut. Na RTL7 gdzie leciało dawniej tak właśnie było. Kto jeszcze będzie oglądał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja będę na pewno:) Chociaż to zależy o której godzinie będzie. Oglądałem kiedyś ale tylko kilka odcinków z powodu braku dostępu do kanału na którym leciał serial. Bardzo mi się podobał - sporo wątków kryminalnych i zwrotów akcji.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Serialu raczej nie będzie o 20. Bo wtedy jest "Dynastia". Obstawiam godzinę 21. Ja raczej będę nagrywać odcinki i oglądać dzień, dwa dni później. :wink:
Awatar użytkownika
B@r

No właśnie, zobaczymy jaka pora emisji i jak się to będzie po latach oglądało, bo nie wiem czy znajdę czas na kolejny serial... :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jak się wkręcisz to na pewno będzie się dobrze oglądać, przecież ile tam ciekawych scen, postaci, wątków, akcji, komedii, intryg... Też mnie ciekawi jaka godzina będzie... A mógłby ktoś nagrywać i wrzucać na torrenty?!
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Lepiej żeby odcinki były wrzucane na chomikuj :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Despina pisze:Lepiej żeby odcinki były wrzucane na chomikuj :)
Z czym to jest lepiej płacić za każdy odcinek?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Można wykupić transferu co miesiac, ale lepiej opłacaja sie torrenty
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Oglądajcie koniecznie :!: Jeden z najlepszych seriali :!: Oglądałem prawie cały, niestety przegapiłem kilka ostatnich odcinków ::plask wczolo: , bo porę zmienili, czy miałem coś z dostępem do RTL7, nie pamiętam dokładnie. Ale wątków pamiętam sporo, zwłaszcza Terror Island :twisted: ::bojesie::
Awatar użytkownika
B@r

Oleg pisze:Oglądajcie koniecznie :!: Jeden z najlepszych seriali :!: Oglądałem prawie cały, niestety przegapiłem kilka ostatnich odcinków ::plask wczolo: , bo porę zmienili, czy miałem coś z dostępem do RTL7, nie pamiętam dokładnie. Ale wątków pamiętam sporo, zwłaszcza Terror Island :twisted: ::bojesie::
A ty będziesz oglądał? :)

Dla ciekawych pierwszego odcinka tutaj go można zobaczyć - http://www.youtube.com/watch?v=0B4iVZ3RTXQ

::chytry::
ODPOWIEDZ