No własnie tez miałem o tym napisać. Wszyscy trąbili że tawny położy łapę na kasie Forresterów, że chce i ch wykorzystać finansowo itp. Tymczasem ona nie wzięła dla siebie ani grosza i wyjechała. Poza tym jak sobie przypomnę Amber po raz 1 w domu stephanie, biegającą jak kretynka i rzucająca tekstami "To wszystko bedzie moje" albo "Trudno dzisiaj o dobrą służbę" to w ogole nie ma porównania. Nie podoba mi się ze Tawny zmusila Amber do zamiany dzieci i ze nia manipulowala, ale jak widać nie robiła tego dla siebie jak niektórzy twierdzili.start pisze:Zwłaszcza, że pierścionek ten siedział w gardle jakiegoś grubasa. Podobała mi się Tawny, wreszcie mówiła jak matka.Belleza pisze:Pierścionek w ostrygachTo takie banalne, pospolite i prawie że obrzydliwe. Bo jak tu potem włożyć coś takiego na palec, nawet po wytarciu chusteczką
Fe
Noo mi się coraz bardziej podobają te odcinki bo nikt nie płacze (pewnie do czasu). Amber wreszcie do siebie doszła i jest w stanie zaopiekować się dzieckiem no i Rickiem
Brooke w sumie tez mi zbytnio nie zawadza, jest mało Taylorki, podobają mi się scenki z familią Spectry- no słowem miodzio, ogląda się cudownie. Tylko ciekawe jak długo to potrwa??:?
Mam nadzieje, ze podły Clarek porozmawia dzis z C.J. Szkoda mi się go zrobiło. Tawny mnie mile zaskoczyła.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
CJa smutej nie trwal dlugo
) Clark dobrze zrobil
Dzisiajszy odcinek wrescie bez Ricka Amber
) Macy zle zrobila
( wszyscy na nich patrzyli, Thorne naprawde staral sie
( wkoncu milosc jest najwazniejsza z 2 strony Macy ma "nowa" rodzine i nie chce tego zniszczyc. A jesli Adam powie NIE to co przestanie sie z Thornem spotykac :-/ !! Ciekawe co Brooke planuje, moze pocieszy biednego, odtraconego Thorna :-p. Kimberly i jej modlitwa :-/ ta to zawsze z czyms wyleci
Sally byla dzisiaj szczesliwa jak nigdy 
Dziwne, ze Kim nie ma stygmatów i nie widzała białeś pośwaty od latarki!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Bo między Brooke i Ridge'm jest i będzie chemia, to był tylko żarcik a Taylor jest ślepa, zwyczajnie umocniła swoją pozycję drugą ciążą -bez tych dzieci jej szanse rywalizacji z Brooke byłyby małeB@r pisze:Widzicie...
Wczoraj znowu wyszedł charakter Brooke.![]()
Cała sprawa z Rickiem, a do tego po co zabrała Ridge'owi ręcznik?
A już obiecywała Taylor, że Ridge jej nie interesuje.
Hipokrytka!
W sprawie Rick,Amber,Brooke nikt nie jest bez winy.
Co do pierścionka w ostrygach i brzuchu grubasa to to obrzydliwe iż Thorne go wytarł i dał Macy
A jeszcze ostatnio padły niesamowicie głupie teksty: Macy- że budzi się i jest najszcześliwszą osobą na świecie(to już nic nie tęskni za Grantem?) albo Rick do Amber i Tawny:Amber pomóż się spakować mamie (wywalił teściową
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dalej uważam, że zrobiła co zrobiła dla pieniędzy, wyjechała, bo nie wszystko poszło po jej myśli, pewnie by została, gdyby ja poproszono, no ale pokazała się z dobrej strony.mailo pisze:No własnie tez miałem o tym napisać. Wszyscy trąbili że tawny położy łapę na kasie Forresterów, że chce i ch wykorzystać finansowo itp. Tymczasem ona nie wzięła dla siebie ani grosza i wyjechała. Poza tym jak sobie przypomnę Amber po raz 1 w domu stephanie, biegającą jak kretynka i rzucająca tekstami "To wszystko bedzie moje" albo "Trudno dzisiaj o dobrą służbę" to w ogole nie ma porównania. Nie podoba mi się ze Tawny zmusila Amber do zamiany dzieci i ze nia manipulowala, ale jak widać nie robiła tego dla siebie jak niektórzy twierdzili.start pisze:Zwłaszcza, że pierścionek ten siedział w gardle jakiegoś grubasa. Podobała mi się Tawny, wreszcie mówiła jak matka.Belleza pisze:Pierścionek w ostrygachTo takie banalne, pospolite i prawie że obrzydliwe. Bo jak tu potem włożyć coś takiego na palec, nawet po wytarciu chusteczką
Fe
No normalnie wymiękłam wczoraj, jak Adam A. powiedział do Sally - "no co z tobą Ruda".
A Stefa do Clarca - "zawsze będziesz miał w moim sercu szczególne miejsce".
Brook była wyraźnie ubawiona, jak się dowiedziała o tych ostrygach i nie mogła uwierzyć, że Thorn tak postąpił, a on dopiero teraz pojął śmieszność tego co zrobił.
A Stefa do Clarca - "zawsze będziesz miał w moim sercu szczególne miejsce".
Brook była wyraźnie ubawiona, jak się dowiedziała o tych ostrygach i nie mogła uwierzyć, że Thorn tak postąpił, a on dopiero teraz pojął śmieszność tego co zrobił.
Dzisiaj sie duzo wydarzylo
Thorne ladnie szalal z Brooke
) kapiel nago :-p zauwazyliscie ze Thorne dziwnie swiecil sie po tej kapieli :-p nastepnego dnia w gabinecie bylo widac ze miedzy nimi iskrzy
) tylko oni ejszcze chyba sami o tym nie wiedza. Macy prosi rodzine o blogoslawientwo a Thorne caluje sie z Brooke :-p ojojoj... ne ladnie
) ale bradzo podobaly mi sie te steny. Rick dostal opsesje o AIDS :-/ , Amber zaakceptowala juz dziecko
) dzisiaj wygladali jak prawdziwa rodzinka, mala sprzeczka Ricka i Amer :-p Amber niezle sie zdenerwowala w szpitalu, a ten doktor zchowyje sie dziwnie. Mierzyl ja wzrokiem, pyta czy ma jakies inne powody :-/ czy cos odkryje ?? !!! hm... Kimber wczoraj sie modlila dzisiaj juz calowala, nad czym ta dziewcztna sie jeszcze zastanawia, odrazu bralabym CJa !!!!!!!!!!!