Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie wiem jeszcze. Fajnie by było, ale pewnie nie wygospodaruje codziennie prawie godziny na powtórkę serialu. Choć myślę, że postaram się obejrzeć te końcowe odcinki. :D

Post autor: mailo »

Fajnie będzie też zobaczyć młodych Jackie, Deacona i Amber z MNS;) Mam pytanie techniczne - czy podczas emisji serialu spoilery tutaj zamalowujemy na biało? Proponuje, że tak , bo niektórzy nie widzieli serialu.

Post autor: BeLieF »

Popieram! Sam widzialem tylko pierwszy odcinek, a dalej nie znam serialu, a też będę oglądać.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Spoilerujemy na biało i to właściwie już można to robić, tym bardziej, że emisja serialu została potwierdzona. :wink:

Post autor: Nick »

Znamy już datę i godzinę emisji SB.

Serial będzie emitowany od 27 stycznia o 19:00 z powtórką o 1:00 w nocy i 8:00 rano następnego dnia.

Oprócz tego powtórka wszystkich 5 odcinków z tygodnia w nocy z niedzieli na poniedziałek ( od 0:00)

Ooo, 19.00 to całkiem dobra pora. Będę oglądac :: bow ::

Post autor: Mareczek »

Bardzo dobra godzina, w sam raz po Pierwszej miłości :D
Nie mogę się już doczekać :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobra aczkolwiek konkurująca z serwisami informacyjnymi więc będą oglądać tylko niektórzy... Dziwnie z powtórką z całego tygodnia, powinna być dostosowana dla pracujących w tygodniu aby zobaczyli hurtowo odcinki a będzie w nocy z niedzieli na poniedziałek, ale i tak sukces, że wyemitują. Mam nadzieję, że Ci do deklarują oglądanie wytrwają od pierwszego do ostatniego odcinka! Powiem tylko, że warto bo serial jest rewelacyjny, im dalej tym lepiej...
Tak w ogóle kto nie zna lub bardzo słabo pamięta fabułę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:Mam nadzieję, że Ci do deklarują oglądanie wytrwają od pierwszego do ostatniego odcinka!
Oczywiście, że obejrzę wszystkie - to drugi po Dynastii serial, na którym bardzo mi zależało, więc na pewno nie przestanę w środku :wink:

Mareczek pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Mam nadzieję, że Ci do deklarują oglądanie wytrwają od pierwszego do ostatniego odcinka!
Oczywiście, że obejrzę wszystkie - to drugi po Dynastii serial, na którym bardzo mi zależało, więc na pewno nie przestanę w środku :wink:
To miłych 3 lat :) Myślę, że będziesz pod wrażeniem jeśli nie znasz jeszcze serialu. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Nie wiem o nim kompletnie nic, oprócz tego, że w obsadzie są Lesley Anne Down, Sarah Buxton, Adrienne Frantz, Sean Kanan i Tracy Lindsey Melchior :wink:
Mam tylko nadzieję, że CBS Drama nie zawiedzie i wyemituje wszystkie odcinki :roll:

I ja również nie znam SB, tzn znam tylko rewelacyjny 1 odcinek, polecam!

Post autor: Grisza »

19 to dobra godzina. Nie wszyscy oglądają informacje. Dynastia leci o 20 a przecież w TV lecą Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Na wspólnej ... Powtórki też o fajnej godzinie. Akurat w nocy można sobie oglądnąć
Grisza :)

Mareczek pisze:Nie wiem o nim kompletnie nic, oprócz tego, że w obsadzie są Lesley Anne Down, Sarah Buxton, Adrienne Frantz, Sean Kanan i Tracy Lindsey Melchior :wink:
Mam tylko nadzieję, że CBS Drama nie zawiedzie i wyemituje wszystkie odcinki :roll:
Poza modowymi Jackie, Morgan, Amber, Deaconem i Kristen nr2 są tam też Dax Griffin (Shane z Mody) , Peter Barton (Scotty w Modzie) oraz epizodycznie Jack Wagner (Nick w Modzie), ta aktorka co krótko zastępowała KKL jako Brooke, Sydney Penny (Sam w Modzie) i pewnie jeszcze kilka osób o których teraz nie pamiętam...
Tracy Lindsey Melchior i Sean Kanan to dopiero w ostatnim roku a Adrienne Frantz później na krótko zastępuje inna aktorka bo Adrienne odeszła z Sunset Beach do Mody na sukces...
LAD i Sarah Buxton są prawie cały czas na pierwszym planie, stworzyły super postacie, lepsze niż w Modzie na sukces i ogólnie nienawidziły się w Sunset Beach :)

Skisły pisze:I ja również nie znam SB, tzn znam tylko rewelacyjny 1 odcinek, polecam!
To nic w porównaniu z późniejszym horrorem z mordercą na wyspie, trzęsieniem ziemi, tsunami i klątwą klejnotów, porwaniami, wypadkami... :)

Post autor: Nick »

Zwiastun serialu z CBS Drama :)
https://www.youtube.com/watch?v=yGH_CSwfoOg
ODPOWIEDZ