Administrator
Dobra aczkolwiek konkurująca z serwisami informacyjnymi więc będą oglądać tylko niektórzy... Dziwnie z powtórką z całego tygodnia, powinna być dostosowana dla pracujących w tygodniu aby zobaczyli hurtowo odcinki a będzie w nocy z niedzieli na poniedziałek, ale i tak sukces, że wyemitują. Mam nadzieję, że Ci do deklarują oglądanie wytrwają od pierwszego do ostatniego odcinka! Powiem tylko, że warto bo serial jest rewelacyjny, im dalej tym lepiej...
Tak w ogóle kto nie zna lub bardzo słabo pamięta fabułę?
Tak w ogóle kto nie zna lub bardzo słabo pamięta fabułę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To miłych 3 latMareczek pisze:Oczywiście, że obejrzę wszystkie - to drugi po Dynastii serial, na którym bardzo mi zależało, więc na pewno nie przestanę w środkuAdex-fan Brooke pisze:Mam nadzieję, że Ci do deklarują oglądanie wytrwają od pierwszego do ostatniego odcinka!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Poza modowymi Jackie, Morgan, Amber, Deaconem i Kristen nr2 są tam też Dax Griffin (Shane z Mody) , Peter Barton (Scotty w Modzie) oraz epizodycznie Jack Wagner (Nick w Modzie), ta aktorka co krótko zastępowała KKL jako Brooke, Sydney Penny (Sam w Modzie) i pewnie jeszcze kilka osób o których teraz nie pamiętam...Mareczek pisze:Nie wiem o nim kompletnie nic, oprócz tego, że w obsadzie są Lesley Anne Down, Sarah Buxton, Adrienne Frantz, Sean Kanan i Tracy Lindsey Melchior![]()
Mam tylko nadzieję, że CBS Drama nie zawiedzie i wyemituje wszystkie odcinki
Tracy Lindsey Melchior i Sean Kanan to dopiero w ostatnim roku a Adrienne Frantz później na krótko zastępuje inna aktorka bo Adrienne odeszła z Sunset Beach do Mody na sukces...
LAD i Sarah Buxton są prawie cały czas na pierwszym planie, stworzyły super postacie, lepsze niż w Modzie na sukces i ogólnie nienawidziły się w Sunset Beach
To nic w porównaniu z późniejszym horrorem z mordercą na wyspie, trzęsieniem ziemi, tsunami i klątwą klejnotów, porwaniami, wypadkami...Skisły pisze:I ja również nie znam SB, tzn znam tylko rewelacyjny 1 odcinek, polecam!
Ostatnio zmieniony 2014-01-07, 22:31 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.