Post autor: PetroPython »

Mnie pozostaje znaleźć tą soapkę gdzieś na necie, są gdzieś wszystkie odcinki? :wink: Nie koniecznie po polsku i nie koniecznie na youtube, a bardziej jako torrenty :) Kiedyś widziałem, ale tylko parę odcinków jakoś przypadkowo... Zainteresowały mnie ale nie mogłem znaleźć wszystkich
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Godzina 19 to dobra godzina, podejrzewam, że po dobrej promocji, to serial może być hitem CBS Drama, tak samo jak w przeszłości był hitem RTL7.
Adex, tylko zwiększasz moją chęć do oglądania serialu. :P

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ponawiam pytanie czy ktoś zamierza nagrywać SB i wrzucać odcinki na net?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mareczek »

Będzie jeszcze druga część :) Mam nadzieję, że Ci co zaczną oglądać nie zrażą się, że z początku serial może robić wrażenie nieco młodzieżowego... zapewniam, że im dalej tym lepiej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: livi »

Świetnie, że SB znów zagości na antenie. Już wątpiłam, że kiedykolwiek wyemitują SB, bo ja pisałam do nich ok. rok temu, to nie planowali emisji. Cieszę się, że zmienili zdanie. Mogliby puścić nawet 2 odcinki dziennie.
Administrator
Administrator

2 odcinki dziennie to za dużo, zważywszy na fakt, że jeden odcinek wraz z reklamami będzie trwał prawie godzinę. To nie "MnS", gdzie spokojnie mogą być dwa odcinki obok siebie, jak to dawniej bywało.

Mam teraz nadzieję, że zaczną od faktycznego pierwszego odcinka, bo mnie nic nie zdziwi w polskiej telewizji. :wink:

Spokojnie Dawidku dadzą od początku bo w reklamach widać sceny z pierwszych odcinków ;) Bardziej się boję, że wyemitują tylko rok 1997 a potem powtórki (podczas kiedy rok 1998 i 1999 to najlepsze odcinki). Każdy odcinek trwa jakoś 40 minut, serial ma styl Mody na sukces, czyli też są przekłamania czasowe i jeden dzień trwa czasem wiele odcinków :) ale to dynamiczniejszy serial.

Adex-fan Brooke pisze:Spokojnie Dawidku dadzą od początku bo w reklamach widać sceny z pierwszych odcinków ;) Bardziej się boję, że wyemitują tylko rok 1997 a potem powtórki (podczas kiedy rok 1998 i 1999 to najlepsze odcinki). Każdy odcinek trwa jakoś 40 minut, serial ma styl Mody na sukces, czyli też są przekłamania czasowe i jeden dzień trwa czasem wiele odcinków :) ale to dynamiczniejszy serial.
Mam nadzieje, że wszystko wyemitują, w razie czego mogą od nowa puścić o innych godzinach jak RTL7, niemieckie stacje niestety puszczały tylko 1 sezon, czeska również. Ale Polskim fanom chyba tego nie zrobią. Mam praktycznie wszystkie odcinki, ale po 200 w takiej jakości, że wolę poczekać i oglądnąć w lepszej i liczę na wyemitowanie całego serialu.
Serial jest dynamiczny, MnS oglądałam w początkach kupę lat temu i przestałam, sporadycznie jakis odcinek oglądne, ale już nie wiem co to za ludzie. SB jest o wiele ciekawsze, a nie takie przeciąganie i smuty i nudy jak w MnS i krótsze, to wszyscy z wszystkimi nie zdążyli się przespać :)

http://cbsdrama.tv/articles.php?feature=375 Bardzo lekko spoilerowy opis serialu.

Post autor: Mareczek »

Założyliśmy z Adexem profil dla polskich fanów na facebooku, zapraszamy :D https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland

Jak wrażenie po pierwszym odcinku? :) Zaraz o 1 w nocy powtórka

Adex-fan Brooke pisze:Jak wrażenie po pierwszym odcinku? :) Zaraz o 1 w nocy powtórka
Miło powspomniać, choć inaczej będzie się oglądać znając fabułę :) Szkoda, że nie ma napisów, bo lektor kiepski. No i jakość mogłaby być lepsza, ale i tak świetnie, że puścili serial.
Administrator
Administrator

Akurat Daniel Załuski jest jednym z moich ulubionych lektorów, więc się cieszę, że czyta "Sunset Beach". :wink:

Na razie obejrzałem pierwszy odcinek i spodobało się, więc obejrzę kolejne, ale coś mi się wydaje, że zobaczę cały serial. :wink: Znajome twarze z "MnS" i grani przez nich bohaterowie już pokazali pazurki. :P

Kto był lektorem "SB" na RTL7?

Post autor: mailo »

livi pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Jak wrażenie po pierwszym odcinku? :) Zaraz o 1 w nocy powtórka
Miło powspomniać, choć inaczej będzie się oglądać znając fabułę :) Szkoda, że nie ma napisów, bo lektor kiepski. No i jakość mogłaby być lepsza, ale i tak świetnie, że puścili serial.
Jeśli chodzi o lektora to przeszkadza mi, że lektor jest jakoś tak zbyt głośno nagrany do oryginalnego podkładu. Np słabo słychać muzykę w scenach, chyba, że się zgłośni a wtedy to właśnie lektor głośno wyje. A muzyka akurat fajna i bardzo ważna. Może to wina mojego kina domowego, że tak jest? Może coś w opcjach pozmieniać?
ODPOWIEDZ