Post autor: delll »

Ja poszłam odwiedzic przyjaciółkę, która akurat urodziła dzidziusia i siedziała całymi dniami w domu, umilając sobie trochę czas oglądaniem telewizji. Własnie odkryła"Modę". Opowiedziała mi wątek,który był na ekranie. Tak się zaczęło. Dzisiaj "dzidziuś" ma dwanaście lat,a ja cały czas oglądam :lol:

Post autor: Kingsajz »

a dzidzia tez ogląda?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Dzidzia to teraz dwunastoletni chłopiec, więc niestety nie ogląda, ale myślę, że jak trochę dojrzeje- dołączy do nas :wink:

Post autor: Thorne »

dell: jesteś tylko o rok młodsza od Kinga,masz 95 lat,gdy on 96 :mrgreen: ::jezyk::
If you can't beat them, join them...

Tak, i całkiem nieźle się trzymam jak na swoje latka :wink:

Post autor: Kingsajz »

delll pisze:Tak, i całkiem nieźle się trzymam jak na swoje latka :wink:
Pamiętaj Dell, ze jutro mamy wizyte u naszego chirurga plastycznego, co na poleciła Hunter.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Niestety, podobno go aresztowali ::jezyk::
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Witam wszystkich:)super temat!! ::ok:: wprawdzie od niedawna jestem na forum odkrywajac te stronke,ale moja przygoda z B&B zaczeła sie dawno dawno,z tymze wtedy ogladalam ja sporadycznie ::krzyw:: od 2-czy 3 miesiecy ogladam regularnie i przyznam ze wciagnełam sie niesamowicie:)w sumie dzis pierwszy raz jestem w dziale Niespoilerowym,jak dotad buszowalam w spoilerowych,wiec teraz mam duuuuuzo do nadrobienia ::krzyw:: ale tematy są swietne:)pozdrawiam wszystkich:):)

Post autor: mailo »

Cieszymy się ano że jestes na forum:) jak nadrobisz troche dział niespoilerowym, to czekamy na twoje posty i komentarze , jak widze juz ich troche napisałaś:)
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Dziekuje mailo za ciepłe przyjęcie ::rad:: napewno będę tu częstym gościem:):)pozdrawiam:):):)
Patilove
Patilove

Post autor: Patilove »

Ja tAM mode ogladam od poczatku :P ale malo pamietam bo bylam mala :P pamietam ze ogladalam tez dynastie ale pamietam tylko ostatni odcinek :)

Post autor: Cynthia »

Jako pierwsza oglądała MNS moja siostra i opowiedziałam mi o tym, że Thorn postrzelił swojego brata. Prawie nic z tego nie pamiętam. Trochę wtedy oglądałam. Siostra szybko się znudziła a mnie wciągnęło, ale nie od razu. Miałam przerwy w tym nałogu. Pamiętam list Caroline. Ona i Brooke wtedy były rywalkami. Potem dlugo nie ogladałam i pewnego dnia u babci dowiedziałam się, że Rigde ożenił sie z Taylor. Bardzo mnie to zdziwiło, bo nie wiedziałam kim jest ta Taylor i skąd sie wzięła. Myślałam, że jak nie ma Caroline, to Ridge ożeni się z Brooke. Brooke wtedy bardzo nie lubiłam, bo byłam fanką Caroline. Wtedy babcia trochę mi opowiedziała o Taylor, znowu zaczęłam oglądać, wciągnęlo mnie to i po pewnym czasie Tay stała sie moją ulubioną postacią. Potem znowu miałam przewry w oglądaniu z różnych powodów. Pamiętam Shile jak była żoną Eryka. Pamiętak wcześniej jak się urodził Rick. Jak Brigdet była malutka. Pamiętam te nieudane moim zdaniem wątki młodzieżowe z Jessiką i Dylanem oraz ich koleżankami. Jak sie tak zastanawiam, to było tego dużo. Teraz jest taki okres w serialu, który mi się podoba. Jest Amber, Ridge jest z Taylor, Brooke się zajęła kimś innym.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
kate1x
kate1x

Post autor: kate1x »

Moja przygoda z Moda na Sukces zaczela sie tak : na poczatku ogladalam w urywkach ale z czasem sie wciaglam i teraz ogladam codziennie. A tak konkretniej to regularnie ogladam od odcinków kiedy Rick byl chory i potrzebowal nerki i dostal ja od Amber.
MarjorieLecter
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

Oglądałam jedne z pierwszych odcinków "Mody...", bo oglądała je moja babcia. Niestety tylko pamiętam, że oglądałam... Miałam chyba wtedy ok. 3, 4 lat.
Potem chodziłam do dziadka na działkę, on też oglądał. Obejrzałam kiedyś jeden odcinek. Było to chyba wtedy, kiedy Taylor brała ślub z Omarem. Zaciekawiło mnie to na tyle, by postanowić obejrzeć następny odcinek. Niestety zapomniałam o tym i nie oglądałam. Myślę, że gdybym nie miała takiej sklerozy(!) oglądałabym to już od paru lat...
Moja "właściwa" przygoda z B&B zaczęła się stosunkowo niedawno, bo ok. pół roku temu. Stało się to dzięki mojej babci 8) i jestem jej za to ogromnie wdzięczna :mrgreen: :: bow :: Uwielbiam "Modę..." i myślę, że ten stan będzie trwał jeszcze dłuuuuuugo :serce:

Post autor: Marek Forrester »

A ja mam swoją rocznicę :) Modę zaczołem oglądać jakoś rok temu, pamiętam odcinek! Taylor miała wypadek samochodowy, może ktoś pamięta kiedy to było??
Nobody does it better
ODPOWIEDZ