a dzidzia tez ogląda?
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Pamiętaj Dell, ze jutro mamy wizyte u naszego chirurga plastycznego, co na poleciła Hunter.delll pisze:Tak, i całkiem nieźle się trzymam jak na swoje latka
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Witam wszystkich:)super temat!!
wprawdzie od niedawna jestem na forum odkrywajac te stronke,ale moja przygoda z B&B zaczeła sie dawno dawno,z tymze wtedy ogladalam ja sporadycznie
od 2-czy 3 miesiecy ogladam regularnie i przyznam ze wciagnełam sie niesamowicie:)w sumie dzis pierwszy raz jestem w dziale Niespoilerowym,jak dotad buszowalam w spoilerowych,wiec teraz mam duuuuuzo do nadrobienia
ale tematy są swietne:)pozdrawiam wszystkich:):)
Jako pierwsza oglądała MNS moja siostra i opowiedziałam mi o tym, że Thorn postrzelił swojego brata. Prawie nic z tego nie pamiętam. Trochę wtedy oglądałam. Siostra szybko się znudziła a mnie wciągnęło, ale nie od razu. Miałam przerwy w tym nałogu. Pamiętam list Caroline. Ona i Brooke wtedy były rywalkami. Potem dlugo nie ogladałam i pewnego dnia u babci dowiedziałam się, że Rigde ożenił sie z Taylor. Bardzo mnie to zdziwiło, bo nie wiedziałam kim jest ta Taylor i skąd sie wzięła. Myślałam, że jak nie ma Caroline, to Ridge ożeni się z Brooke. Brooke wtedy bardzo nie lubiłam, bo byłam fanką Caroline. Wtedy babcia trochę mi opowiedziała o Taylor, znowu zaczęłam oglądać, wciągnęlo mnie to i po pewnym czasie Tay stała sie moją ulubioną postacią. Potem znowu miałam przewry w oglądaniu z różnych powodów. Pamiętam Shile jak była żoną Eryka. Pamiętak wcześniej jak się urodził Rick. Jak Brigdet była malutka. Pamiętam te nieudane moim zdaniem wątki młodzieżowe z Jessiką i Dylanem oraz ich koleżankami. Jak sie tak zastanawiam, to było tego dużo. Teraz jest taki okres w serialu, który mi się podoba. Jest Amber, Ridge jest z Taylor, Brooke się zajęła kimś innym.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Oglądałam jedne z pierwszych odcinków "Mody...", bo oglądała je moja babcia. Niestety tylko pamiętam, że oglądałam... Miałam chyba wtedy ok. 3, 4 lat.
Potem chodziłam do dziadka na działkę, on też oglądał. Obejrzałam kiedyś jeden odcinek. Było to chyba wtedy, kiedy Taylor brała ślub z Omarem. Zaciekawiło mnie to na tyle, by postanowić obejrzeć następny odcinek. Niestety zapomniałam o tym i nie oglądałam. Myślę, że gdybym nie miała takiej sklerozy(!) oglądałabym to już od paru lat...
Moja "właściwa" przygoda z B&B zaczęła się stosunkowo niedawno, bo ok. pół roku temu. Stało się to dzięki mojej babci
i jestem jej za to ogromnie wdzięczna
Uwielbiam "Modę..." i myślę, że ten stan będzie trwał jeszcze dłuuuuuugo 
Potem chodziłam do dziadka na działkę, on też oglądał. Obejrzałam kiedyś jeden odcinek. Było to chyba wtedy, kiedy Taylor brała ślub z Omarem. Zaciekawiło mnie to na tyle, by postanowić obejrzeć następny odcinek. Niestety zapomniałam o tym i nie oglądałam. Myślę, że gdybym nie miała takiej sklerozy(!) oglądałabym to już od paru lat...
Moja "właściwa" przygoda z B&B zaczęła się stosunkowo niedawno, bo ok. pół roku temu. Stało się to dzięki mojej babci