Sunset Beach
Tutaj są odcinki: http://chomikuj.pl/majkaskowron/SUNSET+BEACH+Lektor+PL
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Jestem opóźniony, ale już widziałem pierwsze dwa odcinki i serial mi się naprawdę podoba, dużo się w nim dzieje. Annie - piękna, seksowna, zabawna i widać że stuknieta lekko kobieta
Ale to mi się w niej podoba
Wątek z SB ledwo się zaczał a już jest bardzo irytujący. Jaka normalna kobieta tuż po przybyciu gadałaby do obcych ludzi że szuka kogoś?
Ciekawie oglądac Adrienne w roli złodziejki i bezdomnej, gra moim zdaniem świetnie. Akcje z Meg z końcówki pierwszego odcinka i napad na Annie z drugiego rewelacyjnie zrealizowane. Pozytywnie oceniam też tą parkę Ricardo i tą policjantkę, fajni są. Tiffany mimo wszystko mi szkoda, ale uważam że jej postępowanie jest bardzo złe. Adrienne umie się rewelacyjnie wcielić w tak niejendoznaczne postaci jak Amber z MNS czy właśnie Tiffany. Mark też jest fajny, pomaga innym najpierw Tiffany czy Meg. A Ben stracił żonę chyba i widać że nie umie się pozbierać, czuje się samotny.
Aha i piosenki w serialu są super, wręcz idealnie dobrane i oddają kilmat scen
Wątek z SB ledwo się zaczał a już jest bardzo irytujący. Jaka normalna kobieta tuż po przybyciu gadałaby do obcych ludzi że szuka kogoś?
Aha i piosenki w serialu są super, wręcz idealnie dobrane i oddają kilmat scen
Podoba mi się, że jest zaznaczona jakby główna para serialu. Wydaje mi się, że są to Meg i Ben - są w sobie zakochani wirtualnie, ale nie wiedzą, że to o nich chodzi. To dosyć ciekawy i nowoczesny wątek. I już nie mogę się doczekać, kiedy dowiedzą się prawdy i jaka będzie ich reakcja, także wobec Tiffany. Poza tym wiele scen kończy się cliffhangerami, nie tylko na koniec odcinka, ale też w trakcie, co jest bardzo dynamiczne.Adex-fan Brooke pisze: Co wam się podoba do tej pory najbardziej w tym serialu?
Mam podobne odczucia, sceny jak na soap operę są bardzo dynamiczne, wręcz część rzeczy oczywistych zostaje pominiętych(jak np. kwestia zamieszkania Meg po przyjeżdzie do Sunset, dopiero się dowiadujemy z rozmowy telefonicznej, że mieszka w motelu).
Ogólnie mnóstwo zaskakujących momentów, lecę oglądać odcinek 3
- Adex-fan Brooke
Koniecznie nadrób wszystkie abyś mógł z nami na bieżąco omawiaćSkisły pisze:Mam podobne odczucia, sceny jak na soap operę są bardzo dynamiczne, wręcz część rzeczy oczywistych zostaje pominiętych(jak np. kwestia zamieszkania Meg po przyjeżdzie do Sunset, dopiero się dowiadujemy z rozmowy telefonicznej, że mieszka w motelu).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Postaram się nadrobić jak najszybciej
A po trzecim odcinku: Annie jest coraz bardziej szalona, coś ja ciągnie do broni.
Szkoda że się nie przespała z Benem, tylko z Eddiem by wzbudzić zazdrość Bena. Czy ona chce zabić ojca?
Tiffany chce najwyraźniej podawać się za Meg
Dużo ryzykowała, mało jej Ben nie przyłapał.
Fajnie że Casey przyjął Meg pod swój dach.
A po trzecim odcinku: Annie jest coraz bardziej szalona, coś ja ciągnie do broni.
Tiffany chce najwyraźniej podawać się za Meg
Fajnie że Casey przyjął Meg pod swój dach.
- Adex-fan Brooke
Tak ogólnie to przyznam, że nie znam aż wszystkich odcinków SB dlatego cieszę się że wreszcie zobaczę wszystkie, zacząłem oglądać serial od 2 sezonu czyli rok 1998 i 1999 bo zachwycił mnie akcjami, zerkałem z ciekawości i to kosztem oglądania Mody na sukces bo chwilowo jakoś tak było że nachodziły na siebie te seriale, ale potem tak mnie wciągnęło SB bo akcja tak bardzo się nasiliła że od razu ten serial stał się dla mnie porównywalny z Dynastią co do ciekawości i przebijający Modę na sukces w ciekawości... Potem powtarzali pierwsze odcinki to oglądałem wszystkie, ale przerwali więc z tych nigdy nie widzianych odcinków część widziałem tylko po niemiecku... Oby CBS Drama dało wszystko, mam nadzieję że wytrwacie w 3 latach oglądania
Serial do końca trzyma poziom więc powinno wam się udać. Trochę szkoda, że przestali go kręcić już po 3 latach, ale z drugiej strony dużo aktorów mogło dzięki temu pojawić się w Modzie na sukces
Np. Sarah Buxton w roli Morgan, Morgan jednak nigdy nie była aż taką fajną postacią jak Annie... A wiecie, że była polska strona dla fanów Sarah Buxton? A może znacie tego co ją prowadził?
To codzienna soap opera, nie wiem co chciałbyś jeszcze więcej, polecam może Melrose Place, również świetny serial, ale wieczorny zrobiony do emisji raz na tydzień...Grisza pisze:Teraz jak oglądam powtórkę na CBS drama to nie wiem... Te pierwsze odcinki są trochę nudnawe. Nic nie zbyt ciekawego. Poczekam aż akcja się rozkręci
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie oglądałem wcześniej Sunset Beach, nie wiem co wydarzy się w kolejnych odcinkach, ale te obecne nie są dla mnie nudnawe - wręcz przeciwnieGrisza pisze:Te pierwsze odcinki są trochę nudnawe. Nic nie zbyt ciekawego. Poczekam aż akcja się rozkręci
To było naprawdę tak popularne w Polsce? Ja żałuję, że o tej aktorce trudno znaleźć jakieś informacje, albo zdjęcia w dobrej jakości, a o adresie do korespondencji nawet nie mówięAdex-fan Brooke pisze:A wiecie, że była polska strona dla fanów Sarah Buxton? A może znacie tego co ją prowadził?
- Adex-fan Brooke
SB było promowane nawet w gazetach gdy rozpoczynali emisję, pamiętam całą stronę reklamy ze zdjęciem Meg i chyba Bena i pisali, że to nowy hit A. Spellinga. Serial miał swoje grono fanów, LAD była już popularna jako gwiazda serialu "Północ Południe" i fajnie było ją zobaczyć we współczesnej roli. Serial był wtedy nowoczesny bo wprowadzał wątki internetowe oraz (jak się jeszcze przekonacie)łączył dramat i romans z elementami komediowymi, katastroficznymi a nawet fantastycznymi. Nie zrażajcie się, że niektóre wątki będą długo się ciągnąć bo to przecież codzienna soap opera...musi się coś dziać
a lepiej gdy jest ciekawie i skomplikowanie niż prosto, krótko, nudno.
Zapewne ten internetowy wątek Meg i Bena ale i tak będę go śledzić z ciekawością, choćby miał się wyjaśnić za 2 lataAdex-fan Brooke pisze:. Nie zrażajcie się, że niektóre wątki będą długo się ciągnąć bo to przecież codzienna soap opera...musi się coś dziaća lepiej gdy jest ciekawie i skomplikowanie niż prosto, krótko, nudno.
No błagamGrisza pisze:Teraz jak oglądam powtórkę na CBS drama to nie wiem... Te pierwsze odcinki są trochę nudnawe. Nic nie zbyt ciekawego. Poczekam aż akcja się rozkręci
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 11:40 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Akurat miałem głównie inne rzeczy z przyszłości na myślimailo pisze:Zapewne ten internetowy wątek Meg i Bena ale i tak będę go śledzić z ciekawością, choćby miał się wyjaśnić za 2 lataAdex-fan Brooke pisze:. Nie zrażajcie się, że niektóre wątki będą długo się ciągnąć bo to przecież codzienna soap opera...musi się coś dziaća lepiej gdy jest ciekawie i skomplikowanie niż prosto, krótko, nudno.
Przy okazji przypominam wszystkim sympatykom o możliwości dołączenia do reszty polskich fanów SB: https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland
mailo pisze:No błagam Do tej pory w serialu były już - ucieczka sprzed ołtarza, prawie utonięcie, mordrerstwo, postrzelenie, kilka napaści z bronią w tym z nożem i pistoletami, aresztowanie, próba ucieczki z więzienia, kilka kradzieży i oszustw, kilka szantaży i kilka niewyjaśnionych tajemnic z przeszłości (min to utonięcie Marii) to wszystko oprócz "zwykłych" wątków miłosnych. A odcinków było ile? 10 dopiero ? Może ty przez
zgadzam się w zupełności że przez ostatnie 15 odcinków dużo się działo.choć teraz głównym wątkiem jest sprawa śmierci oja Annie.
także wątek Vanessy i jej tajemniczego śledztwa jest ciekawie prowadzony.
trudno tutaj o nudę.
Witam mam na imie Bartosz i dołączam się do dyskusji o tym serialu
Fan SB.