Sunset Beach
- Adex-fan Brooke
Prześledziłem odrobinę youtube aby przypomnieć sobie kiedy jakie wydarzenia nas czekają i powiem jedno: dopiero jakoś po odcinku 204 serial zacznie być jeszcze ciekawszy i emocje zaczną sięgać coraz bardziej zenitu... na zakończenie niektórych wątków trzeba będzie być może bardzo długo czekać, ale mimo to nie będziecie raczej narzekać na nudę a więc cierpliwości przez te 200 odcinków nim serial na dobre się rozkręci 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Super. Teraz można jeszcze dodać Gregorego, bo kilka osób go podjerzewa, żeby tylko do piątku się nie wyjaśniło wszystko, bo inaczej nici z ankietyDawidek pisze:
Będzie taka ankieta, ale dopiero w piątek i będzie ona miała charakter ankiety weekendowej.![]()
.
Fajne są niektóre sceny w tym barze chociaż trochę młodzieżowe.
tak najbardziej fajne sceny miał Mark w roli DJ
.ale trochę był zły na Tiffany za to co zrobiła jego koledze z pracy.może dzięki temu Ben zatrudni go jako nowego DJ
.rodzice Rae zaakceptowali Kaesy'a jako zięcia choć nim naprawdę nie jest.czy odkryją jednak ten sekret.chyba żę pojawi się niedoszły mąż Rae. 
Fan SB.
Serial oglądałąm w całości, więc dla mnie Annie jest czarnym charakterem, a nawet bardzo... Taka bohaterka jest potrzebna w serialu, ale przez pewne rzeczy nienawidzę jej:)mailo pisze:W sumie to Annie jest niejednoznaczna. Nie nazwałbym jej czarnym charakterem, bo ma dobre i złe strony. Podobnie jak Tiffany, która dziś pomogła Markowi zostać DJ'em. Co prawda tamtemu przebiła opony w samochodzie, ale miała dobre intencje.livi pisze: Może i Olivia przypomina Alexis, ale to Annie jest czarnym charakterem tego serialu i będzie bardziej przypominać Alexis, manipulantka tylko na kase leci, nawet ojcu groziła.I to z nim powinna być a nie z tym Seanem, który jest mułem na miarę Musiała z "Rodzinki.pl", ciągle tylko z tą swoją skwaszoną miną chodzi i marudzi.
No niestety obawiam się, że jeszcze sporo będzie takich scen zanim oboje poznają prawdę. Pewnie będą to przeciągać w nieskończoność.bartosz34 pisze: Meg już miała powiedzieć Benowi skąd przyjechała gdy dostał telefon w sprawie Annie.
Też to zauważyłem. Liczę na jakąś ich rywalizację o Bena w przyszłości, bo one są całkowitymi przeciwieństwami.bartosz34 pisze: Annie poznała Meg i od razu potraktowała jak rywalkę
Co sądzicie o dzisiejszym odcinku.
Niby nic się nie działo ale parę ciekawostek było.Michael trochę był zły że Vanessa sprawdzała jego przeszłość.Sama na początku trochę ukrywała bo niby nie chciała narażać go na niebezpieczeństwo. Michael spotyka swojego dawnego znajomego i okazuje się że ma coś wspólnego z Clydem. Widać środek Rae przestał działać.
Gregory chciał przekupić syna kupując mu samochód
. Ale Sean zrobił z tego lepszy użytek i oddał prezent od ojca organizacji w walce z AIDS. Meg chciała oddać dowód niezauważalnie na policje i Ricardo ją przyłapał.
Ricardo był zły bo sprawa Annie została mu odebrana.
A ciotka Beth tak chciała pofiglować z Alem żę biedny chyba wykorkował
To teraz kto pomoże Annie.
Gregory chciał przekupić syna kupując mu samochód
Ricardo był zły bo sprawa Annie została mu odebrana.
A ciotka Beth tak chciała pofiglować z Alem żę biedny chyba wykorkował
Fan SB.
-
Dawidek
- Administrator
Po obejrzeniu 16 odcinków mam pierwsze spostrzeżenia.
Annie jest nieźle walnięta. Ona zamiast pomyśleć racjonalnie, to pogrąża się coraz bardziej. Jej desperackie działania na razie nie przynoszą efektu. Mam wrażenie, że im bardziej ona wrzeszczy, że to Oliwia zabiła Dela, tym bardziej się przekonuję, że to ona go zabiła. Winny się tłumaczy.
Najbardziej żal mi Seana, chłopak jest pod przysłowiowym młotem a kowadłem. Podejrzewa, że to jego matka zabiła kochanka, a jednocześnie chce chronić kobietę. W tej sytuacji można po prostu zwariować, nie zazdroszczę mu.
Annie jest nieźle walnięta. Ona zamiast pomyśleć racjonalnie, to pogrąża się coraz bardziej. Jej desperackie działania na razie nie przynoszą efektu. Mam wrażenie, że im bardziej ona wrzeszczy, że to Oliwia zabiła Dela, tym bardziej się przekonuję, że to ona go zabiła. Winny się tłumaczy.
Najbardziej żal mi Seana, chłopak jest pod przysłowiowym młotem a kowadłem. Podejrzewa, że to jego matka zabiła kochanka, a jednocześnie chce chronić kobietę. W tej sytuacji można po prostu zwariować, nie zazdroszczę mu.
- Adex-fan Brooke
Ciekawe jakby to było gdyby nadal kręcili SB, pewnie jak w każdym serialu postawiliby na większą ilość romansów... Fajnie, że jest tu trochę komentujących serial, oby tak dalej 
Przy okazji mam pytanie o CBS Drama, czy jest on teraz na innym kanale w Polsacie Cyfrowym? i czy na jakim kanale jest w Vectrze?
Przy okazji mam pytanie o CBS Drama, czy jest on teraz na innym kanale w Polsacie Cyfrowym? i czy na jakim kanale jest w Vectrze?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pewnie romansów by nie brakowało, ale znając SB, to byłoby dużo katastrof i innych takich, bo to jednak w ciągu 3 lat występowało kilka razy. A romansów za wiele chyba nie było, ale więcej nie piszę żeby nie zdradzić, co się będzie działo 
Tym też SB różni się od MnS i innych, dużo się dzieje, intrygi, katastrofy, porwania, ale romansów dużo nie ma za to są szokujące.
Tym też SB różni się od MnS i innych, dużo się dzieje, intrygi, katastrofy, porwania, ale romansów dużo nie ma za to są szokujące.
Tak też to zauważyłem, że na razie wątki romansowe są trochę na dalszym planie. Ale jakieś pary już są na pewno zarysowane np Ben i Meg, Ricardo i Paula, Caitlin i Cole, Vanessa i Michael, Casey i Rae itp Podejrzewam, że Meg i Annie będą rywalizować o Bena czyli pewnie trójkąty też się porobią.livi pisze:Pewnie romansów by nie brakowało, ale znając SB, to byłoby dużo katastrof i innych takich, bo to jednak w ciągu 3 lat występowało kilka razy. A romansów za wiele chyba nie było, ale więcej nie piszę żeby nie zdradzić, co się będzie działo
Adex-fan Brooke pisze:Ciekawe jakby to było gdyby nadal kręcili SB, pewnie jak w każdym serialu postawiliby na większą ilość romansów... Fajnie, że jest tu trochę komentujących serial, oby tak dalej
Na obydwóch telewizjach kablowych
Bo miałem kiedyś Vectre a teraz mam Cyfrowy Polsat
Fan SB.
- Adex-fan Brooke
Czy to nie dziwne, że ta właścicielka baru tak szokująco zareagowała na widok Cole'a skoro już go wcześniej widziała z Caitlin? Sama nawet mówiła Gregoremu, że widziała jak jej córka wyszła z chłopakiem. To chyba jakaś wpadka?
Ta próba samobójcza Annie w ogóle do niej nie pasuje, ale domyślam się, że ma to spowodować, że Sean zmięknie i w końcu wyzna, że widział matkę na miejscu zbrodni.
Dawidek czy jutro już będzie ankieta weekendowa?
Ta próba samobójcza Annie w ogóle do niej nie pasuje, ale domyślam się, że ma to spowodować, że Sean zmięknie i w końcu wyzna, że widział matkę na miejscu zbrodni.
Dawidek czy jutro już będzie ankieta weekendowa?
Powiem tak mi Annie trochę przypomina Sydney z Melrose Place jej zachowanie i pakowanie się w kłopoty.
A Annie kłopoty to chyba jeszcze bardziej dopadły. Bo kto jej tak naprawdę pomoże gdy Wielki Al.dead. Znowu ciocia Mary narobiła bigosu. Może gdyby nie spotkanie w jacuzzi to jej były mąż mógłby pomóc Annie
To Annie już nie mając nic do stracenia wiesza się
Elanie odwiedza grób Deschanel'a.Kto to jest dla niej albo kim był w przeszłości
Gregory jak dowiedział się gdzie Sean pracuje to poszedł chyba go upokorzyć. Ale Meg udało się go uratować i wyjść z twarzą. Tiffany zrobiła Markowi ładny prezent.
Co widać bardzo zaskoczyło Marka i pocałował Tiffany.
Zabawne było jak Meg próbowała wyciągnąć Al. z jacuzzi

Nie Elaine nie widziała twarzy Cole'a gdy wychodził z Caitlin. Dlatego dziś widziała go po raz pierwszy i dlatego zachowała się jakby zobaczyła ducha
Tiffany śledząc Sean'a dowiaduje się gdzie mieszka i że ma bogatych rodziców
Widać że chyba straci zainteresowanie Markiem

To Annie już nie mając nic do stracenia wiesza się
Elanie odwiedza grób Deschanel'a.Kto to jest dla niej albo kim był w przeszłości
Gregory jak dowiedział się gdzie Sean pracuje to poszedł chyba go upokorzyć. Ale Meg udało się go uratować i wyjść z twarzą. Tiffany zrobiła Markowi ładny prezent.
Zabawne było jak Meg próbowała wyciągnąć Al. z jacuzzi
Nie Elaine nie widziała twarzy Cole'a gdy wychodził z Caitlin. Dlatego dziś widziała go po raz pierwszy i dlatego zachowała się jakby zobaczyła ducha
Tiffany śledząc Sean'a dowiaduje się gdzie mieszka i że ma bogatych rodziców
Widać że chyba straci zainteresowanie Markiem
Fan SB.