Rezydencja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oglądałem wczoraj i dzisiaj, szczególnie nie porwało mnie, ale będę oglądał dalej.
Szapołowska ma idealną rolę dla siebie, Figura i Zelnik też dobrze dopasowani :)
A coś z MNS bardziej tu jest, cała rodzina spotyka się w domu, potem cała rodzina spotyka się w firmie itd. Ogólnie są bogaci, a jedyne co robią, to skandale.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W końcu Grażyna Szapołowska jest odpowiednio ubierana - w każdym odcinku wygląda genialnie.
I dużo ma sobie ze Stephanie, chociażby dzisiejsza scena, jak przekupiła dziwkę i przyszła po syna do burdelu - jakbym widział Stephanie wyciągająca z burdelu Thorne'a. I ten komentarz: ładna bielizna :lol:

Akcja bardzo się rozkręciła po kilku nudnych pierwszych odcinkach. Obecnie to jedyny serial w naszej TV, jaki oglądam na bieżąco.
Goku

Post autor: Goku »

http://www.pudelek.pl/artykul/35571/to_ ... ezydencji/

Niby pudelek, ale w sumie w tą informację nie jest mi trudno uwierzyć ::jezyk::.
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo dobra decyzja - serial od początku był drętwy i nudny. Cieszę się, że schodzi z anteny :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:AW linku podanym przez Dawidka jest bardzo mądre zdanie o tym, że żaden nowy serial NIE utrzyma się na antanie tak długo i nie będzie mieć oglądalności tak dobrych wyników.:?
Pozwoliłem sobie tu zacytować, bo właśnie zostało zakończone kręcenie Rezydencji i zostaną emitowane już tylko wyprodukowane odcinki. Szczerze to jakaś epidemia z tym rozpoczynaniem seriali z zdejmowaniem z anteny.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

I kiedy ten ostatni odcinek??
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Teraz w środę, z tego co przeczytałem w Świecie Seriali :wink:
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Niestety Rezydencja miała tylko 58 odcinków chociaż serial miał bardzo dobrą obsade. Grały tam 2 moje ulubione aktorki Weronika Książkiewicz i Grażyna Szapołowska. Niektóre odcinki ponownie udało mi się obejrzeć dzięki temu, że TVP 1 dała powtórki odcinków serialu w lato 2013.
ODPOWIEDZ