Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Chyba Taylor chciałaby aby Ridge odszedł od Brooke i związał się z nią ponownie. :roll: :roll: Czyżby pani Doktor była znudzona w małżeństwie z Whipem. :shock: Myślę że Ridge niepotrzebnie coś w ogóle takiego powiedział Taylor bo ona teraz zacznie świrować myśląc ciągle o byłym mężu.
Nawet Stephanie była zaskoczona zachowaniem Taylor gdy ta opowiadała o spotkaniu z Ridgem i ich rozmowie. :x Powiedziała Taylor że nie chciałaby aby małżeństwo Ridga i Brooke zakończyło się bo ich związek jest stabilny choć Brooke była gwiazdą 2 skandali.
Uważa że Brooke się zmieniła i widać że nie chce aby jej przyjaźń którą nawiązała z Brooke się skończyła. :x Zaufała jej dlatego że wiele razem przeszły w ciągu ostatnich tygodni.
Co bardzo mnie jako widza ucieszyło i myślałem że sprawa z Thomasem zniszczy ten serdeczną więz jaka je połączyła. :D

Aggie odkrywa że Amber mieszka u jej brata i bardzo jej to się nie spodobało :x Starała się wszelkimi sposobami wyjaśnić dlaczego nie powinien się zadawać z Amber. :roll: Zgadzam się w zupełności z Aggie. :x Ale widać że Oliver ma własne zdanie co do Amber i choć każe się jej wyprowadzić to daje jej mieszkanie nad garażem czyli ponownie udziela jej schronienia.
Ale rozmawia z Amber że chce odzyskać Hope w uczciwy sposób bez jakiś tanich gierek czy podstępów. :D Tylko czy gra jest warta świeczki. Przecież widać że Hope jest zakochana w Liamie :oops:
Fan SB.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zastanawiam się czemu Oliver wcześniej nie pomyślał o ty mieszkaniu, tylko zgodził się na to, żeby Amber zamieszkała u niego. Mógł wcześniej pomyśleć, że pomieszkiwanie jej u niego może zmniejszyć szanse na odzyskanie swej ukochanej. Tu Agnes miała dużo racji.

Mam tylko nadzieję, że Taylor nie będzie na tyle bezczelna, że uknuje coś, by rozdzielić Ridge'a i Brooke. Była przecież tak podekscytowana w czasie rozmowy z byłą teściową. :roll: Ridge niepotrzebnie wzbudził w byłej żonie jakieś nadzieje, mógł swoje myśli zostawić dla siebie.

Zgodnie z obietnicą, uruchamiam ankietę na temat Hope i jej dwóch chłopaków. Swój głos możecie oddać do poniedziałkowego popołudnia. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Taylor była dziś tak głupia, że ustawa tego nie przewiduje. Na co ona właściwie liczy? Na powrót Ridge'a? Mało razy już sparzyła się na tym związku? Poza tym chyba zapomniała, że ma obecnie męża i nie powinna chyba myśleć o innych facetach :roll: Stephanie dobrze zgasiła jej chore wyobrażenia, widać było, że Królowa nie widzi już Taylor u boku Ridge'a i dobrze :P
W ankiecie mój głos wędruje oczywiście na Olivera, to fajny, porządny chłopak, lubię go i kibicuję :wink:
bartosz34

Ja zagłosowałem na obydwóch bo Oliver i Liam są fajni :D
Myślę że pomimo tego co zrobił Oliver i Brooke to Hope mogłaby być szczęśliwa u jego boku.
Fan SB.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wróciła stara ,,dobra'' Taylor czyli sęp. Tak jak kiedyś krążyła nad małżeństwem Brooke i Ridge, tak i teraz wraca do tych swoich praktyk, które nic dobrego jej nie przyniosły. Taylor jak zwykle jest hipokrytką, mówi jedno Thomasowi i Ridgeowi, a potem naskakuje na Logan przy Stephanie. ::plask wczolo: Cieszę się ze stanowiska Stephanie. W końcu wyważona reakcja. Gdyby od początku wspierała małżeństwo Bridge to do żadnych skandali by nie dochodziło, które nawiasem mówiąc nie były wywoływane przez Brooke. W najgorszej sytuacji jest Whip, który jest traktowany instrumentalnie.
Przyjemnie zjeść resztki po Logan, ale na dłuższą metę nie zaspokoją pani doktor ::kwasny::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Taylor wkracza do akcji i od razu robi się ciekawie, nie tylko na forum. :) Przede wszystkim warto skrytykować zachowanie Ridge'a, jego słowa nie najlepiej świadczą o związku z Brooke. W skrócie "Nie podskakuj, w obwodzie zawsze mam alternatywę. Jak nie ty, to Taylor". :lol: Tylko czy pani doktor byłaby takim obrotem sprawy zainteresowana? Na pewno wciąż go kocha, ale jak wyznała Stephanie nie liczy, że w przyszłości będzie z Forresterem. Jest szczęśliwa z Whipem, o czym Ridge najwyraźniej zapomniał i kolejną kobietę traktuje przedmiotowo. Oby nie postąpiła głupio jak Hope i nie wymieniła Jonesa na kolejny model. :wink:

Czy tylko mnie zdziwiło, że Ridge i Taylor ewakuowali się z salonu do sypialni? :lol:

Olivier punktuje coraz bardziej, wystarczyło, że Hope go rzuciła i facet od razu stał się, jakby to powiedzieć, facetem. :P W przeciwieństwie do teflonowego Liama. Amber wygląda coraz lepiej i częściej zachowuje się jak szczera, spontaniczna wariatka którą tak uwielbiamy. :) Choć jej relacja z Oliverem jest naciągnięta do granic możliwości, kiedy ten potrzebuje, staje się przyjaciółką, kochanką, kierowcą limuzyny, do której swoją drogą wciąż nie wiadomo jak się dostała. :P
Robi pisze:Tak jak kiedyś krążyła nad małżeństwem Brooke i Ridge, tak i teraz wraca do tych swoich praktyk.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale Brooke chyba wcześniej przetarła szlaki tego procederu, jak na dobrą ciocię rozbijaczkę małżeństw przystało nawet rozdawała lizaki. :)
bartosz34

Tak tylko w rozmowie z Ridgem Brook powiedziała że teraz już nic nie stanie na drodze do ich szczęścia. :D Tak a tutaj Taylor znowu zaczyna marzyć o Ridgu.

Jak Amber rozmawiała z Hope to byłem pewien że wygada się na temat mieszkania u Olivera. :x Bo tak dobrze o nim mówiła przedstawiając jego zalety. :roll:
Ale Hope dobrze jej powiedziała że Amber nie będzie jej układać życia uczuciowego.
Ale widać że Amber nnie poddawała się aby przekonać Hope co do intencji Olivera.
Nawet zaczęła krytykować Liama który przecież jest Spencerem.
Fan SB.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

bartosz34 pisze:Tak tylko w rozmowie z Ridgem Brook powiedziała że teraz już nic nie stanie na drodze do ich szczęścia. :D Tak a tutaj Taylor znowu zaczyna marzyć o Ridgu.
To już stała kwestia Brooke i innych bohaterów, obok "to był mój ostatni ślub" i "dzieci rosną jak na drożdżach". ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Albo Ridge albo Brooke mają alternatywę zawsze. tak to już jest w tym serialu :) Sęp to dobra nazwa dla sfrustrowanej, zazdrosnej hipokrytki Taylor :) Szkoda mi Whipa...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

W tym tygodniu Taylor była najgorszą histeryczką. Najpierw się oburza na Stephanie za to, że znowu nie przyznała jej racji a potem gdy zobaczyła Thomasa całującego się niby z Brooke. Ona ma naprawdę paranoje na tym punkcie i powinna wyluzować skoro syn obiecał, że więcej skandalu nie będzie. Ale teraz pojawił się nowy problem bo Ridge niepotrzebnie zrobił doktorowej nadzieje. Mam nadzieję że nic takiego nie wyniknie jednak.

Jestem ciekaw co by Amber zrobiła gdyby nie Oliver, który i tak ma dużo cierpliwości. Ale też się zgadzam, że dzięki intrygom Oliver nie odzyska Hope, tylko ona sama dobrowolnie musiałaby zechcieć do niego wrócić.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajne było ostatnio starcie Amber i Agnes :) i to obrzydzenie Agnes że napiła się z butelki po Amber :lol: Mi się podoba para Oliver i Amber, ale to takie dwie ubogości :) Amber powinna wrócić do rodziny Forresterów, najlepiej przez małżeństwo z Thorne'm jak dla mnie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bartosz34

Tak bo Amber jest za stara dla Olivera :roll: :roll:
Fan SB.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie róbcie już z Amber takiej staruszki. Oliver obecnie w serialu ma chyba 23 lata, Amber może mieć max. 35. To nie jest aż tak ogromna różnica wieku moim zdaniem. A Adrienne jest w moim mniemaniu ciągle bardzo seksowna i na miejscu Olliego w ogóle bym się nie zastanawiał nad tym, czy pozwolić Amber u siebie mieszkać. 8) :P

Ja uważam, że Hope powinna być z Liamem, a Oliver z Amber (w obecnych odcinkach).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
margo

Post autor: margo »

Ridge znowu narobił Taylor nadziei. Powinien bardziej pilnować się ze swoimi słowami. Dziwię się Pani doktor, że nadal ma ochotę na resztki po Brooke zamiast się cieszyć, że w końcu ma męża, który nie ugania się za innymi.
Dziwny ten układ Olivera i Amber. Dobrze, że ta nie wygadała się przed Hope, gdzie mieszka. Kibicuję Oliverowi, żeby wrócił do swej ukochanej. Liam jest taki bezpłciowy według mnie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Nie róbcie już z Amber takiej staruszki. Oliver obecnie w serialu ma chyba 23 lata, Amber może mieć max. 35. To nie jest aż tak ogromna różnica wieku moim zdaniem. A Adrienne jest w moim mniemaniu ciągle bardzo seksowna i na miejscu Olliego w ogóle bym się nie zastanawiał nad tym, czy pozwolić Amber u siebie mieszkać. 8) :P

Ja uważam, że Hope powinna być z Liamem, a Oliver z Amber (w obecnych odcinkach).
Ale mówisz o wieku bohaterów czy o aktorach ich grających? Nawet wiek bohaterów jest bardzo zakłamany (te postarzanie dzieci itp) niektórzy powinni mieć już pewnie ze 100lat:D
ODPOWIEDZ