Lektorzy i tłumacze odcinków
- Marek Forrester
" badz wspólproducentem TVP1..(blablabalba) OPŁACAJ abonament radiowo-telewizyjny..blabalabl> a i tak jakosc seriali z wyjatkiem lokatorow /sasiadow na klanowej plebani
bedzie zajebeznadziejna ( w delikatnym tego slowa znaczeniu
) to jest nie FAIR!! ten serial przez to staje sie jakis taki "z lamusa" ,przedwojenny
i jak tu o WIEKSZA ogladalnosc??
i sie dziwia ze "m jak mafia ' ma wieksza ogladalnosc (bo maja lepsza godzine emisji
) ale nie ma co narzekac na nasza godzine ale na jokosc obrazu jest co narzekac
[ Dodano: 2006-05-30, 15:22 ]
ej ale tematem jest lektor B&B a nie jakosc obrazu
i sie dziwia ze "m jak mafia ' ma wieksza ogladalnosc (bo maja lepsza godzine emisji
[ Dodano: 2006-05-30, 15:22 ]
ej ale tematem jest lektor B&B a nie jakosc obrazu
- Marek Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Hahaha, ja już się nie mogę doczekać jak wypowie słowo "3000", bardzo mi się taki jego ton podoba. A tak na marginesie, on czyta, gdy ktoś śpiewaw serialu, ja nie chcę znać słów, ja chcę posłuchać muzyki i piosenki, a słowa niech napiszą na dole ekranu. Nie wyobrażam sobie innego lektora niż pana Olejniczaka, wolę lektora niż dubbing.
- Marek Forrester
Po pierwsze to on chyba nie tłumaczy, tylko czyta. Poza tym musieli to przetłumaczyć tak, żeby był rym.agavill pisze:zgadzam sie calkowicie ze napisy sa duzo lepszym rozwiazaniem. poza tym glos lektora przy tlumaczeniu jest strasznie beznamietny..i w dodatku te dzisiajsze tlumaczenie: The very thought of you and I forget to do- gdy mysle o tobie kreci mi sie w glowie
- Adex-fan Brooke
No właśnie ostatnio lektor psuje wszystkie piosenki Kimberley. Ricka, Amber -w ogóle jaki to muzykalny trójkąt
ale o napisach chyba możemy tylko pomarzyć 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gosia Kozuchwska hehe:D a może wymyślimy też Polski dubbing dla innych postaci;) Dla Stephanie proponowałbym Bożenę Dykiel;)Alexander pisze:Oj tak, ja też nie wyobrażam sobie polskiego dubbingu bo Brooke pewnie dubbingowałaby Gosia Kożuchowska... Lektor jest lepszy ale co do piosenek to wole posłuchać jak ktoś śpiewa niż lektora... lepsze tutaj byłyby napisy.