Klan
Oczywiście wielka szkoda, że Krystyna umrze, ale rozumiem decyzję producentów. Dali jej szansę na powrót już po wakacjach, nakręciła nawet kilka odcinków, ale były one nie do pokazania i wątek nagle został urwany, a Lubiczową wysłano na leczenie do USA. Moim zdaniem to trochę wyszło serialowi na dobre, bo scenarzyści musieli na szybko coś wymyślić. Zobaczymy jak będzie po wakacjach
- Adex-fan Brooke
Nie do pokazania? Skąd o tym wiesz? Tzn co? Tak w ogóle ona umrze poza ekranem wg Tele Tygodnia, wcale nie wraca na jedną scenę...i to to takie klanowe i głupie! Bo powinna móc zagrać tę drobną scenę jak umiera przy rodzinie... Szkoda... Pierwsze lata Klanu oglądałem każdy odcinek, ale potem stał się tak drętwo i nudno realizowany, że zrezygnowałem i zerkałem tylko czasem jak miało być coś ciekawego...tym razem postaram się również zerknąć na finałowy odcinek...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bo jakoś pod koniec września, był dwa odcinki z udziałem Kotulanki i wyraźnie było widać, że aktorka nie powinna jeszcze wracać do pracy. W jednym odcinku Krystyna tylko weszła do domu, a w drugim leżała w łóżku i rozmawiała, chyba z Alicją. Potem nagle bez pokazania niczego na ekranie, Paweł krzyknął do Miłosza, żeby ten dzwonił po karetkę. Pisali też w gazetach, że reżyser nie jest zadowolony, bo zmarnowali trochę czasu na nakręcenie paru odcinków z Krystyną, a zostały one wyrzucone.Adex-fan Brooke pisze:Nie do pokazania? Skąd o tym wiesz?
Oczywiście, że Krystyna umrze poza ekranem, przecież gdyby była w stanie zagrać taką scenę, to pewnie nie byłaby wcale uśmiercona! Jeszcze w marcu produkcja "Klanu" obaliła plotki o uśmierceniu Krystyny, bo aktorka miała wrócić na plan. Jak widać, nie wróciła
- Adex-fan Brooke
Są gdzieś do zobaczenia odcinki w których ostatnio było Krystyna?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tutaj - http://vod.tvp.pl/seriale/obyczajowe/kl ... -2401-2500
Są to odcinki 2470, 2471 i 2472.
Są to odcinki 2470, 2471 i 2472.
- Adex-fan Brooke
https://www.youtube.com/watch?v=B58eM4G ... e=youtu.be Filmik mojego autorstwa poświęcony Krystynie.
Fajne twoje video Elmoo, muzyka z B&B pasuje idealnie
Tutaj można zobaczyć ostatnią scenę z tego sezonu, dziwię się, że pokazali ją tak szybko
Nawiasem mówiąc scena wyjątkowo słaba, kompletnie nie wykorzystali potencjału - płytko, zero emocji, aż chce się powiedzieć, jak zawsze w Klanie
https://www.youtube.com/watch?v=hX3cIOjv23Y
Tutaj można zobaczyć ostatnią scenę z tego sezonu, dziwię się, że pokazali ją tak szybko
- Adex-fan Brooke
To już był ten odcinek?
Gorsze niż kartony z Hanką z M jak mdłości
... Twórcy Klanu powinni trochę pooglądać Modę na sukces z ubiegłych lat aby zobaczyć jak się robi prawdziwe sceny dramatyczne, które widzowie przeżywają nawet po latach a tu jak zawsze żenująco, nijak... klanowo 
Gorsze niż kartony z Hanką z M jak mdłości
Jeszcze go nie było!Adex-fan Brooke pisze:To już był ten odcinek?
Nie rozumiem dlaczego reżyser nie wykorzystał potencjału jaki był w tej scenie. Mogli pokazać emocje na twarzach dzieci, Pawła, Oli i Janusza, a tu nic. I jeszcze ten tekst Pawła, który niszczy cały nastrój przez co scena przypomina bardziej spotkanie w urzędzie, albo przesłuchanie niż dramat po śmierci głównej bohaterki. Jestem na maksa rozczarowany!
-
Dawidek
- Administrator
Ten odcinek zostanie pokazany w czwartek 29.5.: http://superseriale.se.pl/seriale/klan- ... 02072.html. Sam sobie obejrzę z ciekawości. Link zawiera spoilery.