Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

I nikt nie komentuje, że Kwiatkowski odpadł? Przecież to szok! Co na to jego fanki? :lol:
Dante

Post autor: Dante »

Ja się oczywiście cieszę, że odpadł Kwiatkowski :) Choć jak ogłaszali wyniki, to byłem pewien, że to Aneta odpadnie, a tu taka miła niespodzianka. A co sądzicie o wypowiedzi Beaty Tyszkiewicz po tańcu Anety? Nieźle się z tego uśmiałem :lol:
W finale będę kibicował Joannie Moro.
Awatar użytkownika
mailo

Dante pisze:Ja się oczywiście cieszę, że odpadł Kwiatkowski :) Choć jak ogłaszali wyniki, to byłem pewien, że to Aneta odpadnie, a tu taka miła niespodzianka. A co sądzicie o wypowiedzi Beaty Tyszkiewicz po tańcu Anety? Nieźle się z tego uśmiałem :lol:
W finale będę kibicował Joannie Moro.
Nie pamiętam tej wypowiedzi, ale za to jak odpadł Kwiatkowski to Tyszkiewicz miała taka złowroga minę i cała jakby skamieniała :lol: Jeszcze specjalnie zrobili na nią zbliżenie, strasznie była zła.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja kibicuję Anecie, z czystej sympatii. Śmiać mi sie chce z Maseraka, który chyba zawsze tak mega poważnie traktuje ten turniej, zreszta generalnie go nie trawię. Moro też niezbyt przypadła mi do gustu. Dlatego też będę kibicowal Anecie i Stefano, niech ktoś utrze nosa tym pewnym siebie, napuszonym gwiazdeczkom. :wink:

I szczerze mówiac, to w finale widziałem Anetę i Kwiatkowskiego.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:Ja kibicuję Anecie, z czystej sympatii. Śmiać mi sie chce z Maseraka, który chyba zawsze tak mega poważnie traktuje ten turniej, zreszta generalnie go nie trawię. Moro też niezbyt przypadła mi do gustu. Dlatego też będę kibicowal Anecie i Stefano, niech ktoś utrze nosa tym pewnym siebie, napuszonym gwiazdeczkom. :wink:

I szczerze mówiac, to w finale widziałem Anetę i Kwiatkowskiego.
Maserak juz jak tańczył z "Brzydulą" to tak walczył jakby na śmierć i życie:)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A pamiętacie jaki Maserak był załamany jak z Figurą odpadł chyba jako pierwsza para? Jego mina wtedy bezcenna. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Maserak chyba zawsze traktował "TzG" bardzo poważnie. Ja zapamiętałem jak z Foremką udawali że "mdleją" w finale II edycji na TVN. A ta edycja była zdecydowanie najlepsza, bo Gosia i Kasia miały fantastyczny dryg do tańca.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Jurorzy wymieniają swoich faworytów do zwycięstwa.

Najbardziej podobały mi się wypowiedzi Malitowskiego i Pawlović.

http://film.interia.pl/raport/taniec-z- ... 18824,8512
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Piotrek2014

Post autor: Piotrek2014 »

Dzisiaj finał, myślę, że wygra go pewnie Aśka, chociaż szczerze mówiąc nie robi mi różnicy kto wygra bo lubię i Aśke i Anete.
Dante

Ja w sumie też lubię je obie, ale kibicuję Joannie, bo zdecydowanie lepiej tańczy. Jestem bardzo ciekaw finału. Mam nadzieję, że będzie bardzo ciekawy :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja kibicuję oczywiście Anecie Zając, bo Moro mnie odpycha jak tylko otworzy usta i zacznie coś mówić. Poza tym perfekcjonista Maserak, dla którego liczy się tylko wygrana, a nie dobra zabawa :roll: Mam nadzieję, że dzisiejszy finał skończy się udanie dla Anety i Stefano :D
Dante

No i wszystko jasne. Pierwszą edycję Dancing With The Stars: Taniec z Gwiazdami wygrali Aneta Zając i Stefano Terrazzino. Pewnie większość forumowiczów się cieszy, ja jestem zawiedziony :? Joanna i Rafał tańczyli dzisiaj wspaniale :D A ich ostatni taniec - cudowny. No, ale cóż widzowie zdecydowali inaczej. W sumie tego się spodziewałem, bo pewnie wiele osób oglądających Taniec z Gwiazdami, ogląda też Pierwszą Miłość.
Ogólnie odcinek bardzo mi się podobał. Fajnie, że można było znowu zobaczyć wszystkie pary. A teraz już tylko pozostaje czekać na kolejną edycję :)
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Czy nie wydaje Wam się, że to zwycięstwo było ustawione przez Polsat? To trochę dziwne, że akurat Aneta - gwiazda Polsatu wygrała, która nie była aż tak dobra jak Joanna Moro czy Klaudia Halejcio. Co nie zmienia faktu, że bardzo lubię Anetę Zając i mimo wszystko cieszę się z jej wygranej.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Elmoo pisze:Czy nie wydaje Wam się, że to zwycięstwo było ustawione przez Polsat?
Nic w tym dziwnego, po co Polsat miałby promować Joannę Moro, która podpisała kontrakt na serial z inną stacją :) Wszyscy wiemy, że jest ustawione i cały w tym urok :D Zwycięstwo Anety bardzo mnie cieszy, wysłałem smsa :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten program to zawsze był plebiscyt popularności a tylko dodatkowo konkurs tańca, nie oglądam go bo mnie nieco mdli ta całą formuła, setna edycja itp. Najdziwniejsze, że ludzie wiedzą, że tak jest a i tak emocjonują się :lol: Nie wiem po wysyłałeś sms Mareczek jeśli wiedziałeś, że ustawiony wynik? :) Ogólnie, może dobrze, że ta podobno zdradzona kobieta wygrała, pewnie właśnie dlatego m.in. z litości na nią głosowano.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ