Taniec z gwiazdami
Nie pamiętam tej wypowiedzi, ale za to jak odpadł Kwiatkowski to Tyszkiewicz miała taka złowroga minę i cała jakby skamieniałaDante pisze:Ja się oczywiście cieszę, że odpadł KwiatkowskiChoć jak ogłaszali wyniki, to byłem pewien, że to Aneta odpadnie, a tu taka miła niespodzianka. A co sądzicie o wypowiedzi Beaty Tyszkiewicz po tańcu Anety? Nieźle się z tego uśmiałem
![]()
W finale będę kibicował Joannie Moro.
Ja kibicuję Anecie, z czystej sympatii. Śmiać mi sie chce z Maseraka, który chyba zawsze tak mega poważnie traktuje ten turniej, zreszta generalnie go nie trawię. Moro też niezbyt przypadła mi do gustu. Dlatego też będę kibicowal Anecie i Stefano, niech ktoś utrze nosa tym pewnym siebie, napuszonym gwiazdeczkom. 
I szczerze mówiac, to w finale widziałem Anetę i Kwiatkowskiego.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Maserak juz jak tańczył z "Brzydulą" to tak walczył jakby na śmierć i życie:)DeaconFan pisze:Ja kibicuję Anecie, z czystej sympatii. Śmiać mi sie chce z Maseraka, który chyba zawsze tak mega poważnie traktuje ten turniej, zreszta generalnie go nie trawię. Moro też niezbyt przypadła mi do gustu. Dlatego też będę kibicowal Anecie i Stefano, niech ktoś utrze nosa tym pewnym siebie, napuszonym gwiazdeczkom.
Jurorzy wymieniają swoich faworytów do zwycięstwa.
Najbardziej podobały mi się wypowiedzi Malitowskiego i Pawlović.
http://film.interia.pl/raport/taniec-z- ... 18824,8512
Najbardziej podobały mi się wypowiedzi Malitowskiego i Pawlović.
http://film.interia.pl/raport/taniec-z- ... 18824,8512
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Piotrek2014
No i wszystko jasne. Pierwszą edycję Dancing With The Stars: Taniec z Gwiazdami wygrali Aneta Zając i Stefano Terrazzino. Pewnie większość forumowiczów się cieszy, ja jestem zawiedziony
Joanna i Rafał tańczyli dzisiaj wspaniale
A ich ostatni taniec - cudowny. No, ale cóż widzowie zdecydowali inaczej. W sumie tego się spodziewałem, bo pewnie wiele osób oglądających Taniec z Gwiazdami, ogląda też Pierwszą Miłość.
Ogólnie odcinek bardzo mi się podobał. Fajnie, że można było znowu zobaczyć wszystkie pary. A teraz już tylko pozostaje czekać na kolejną edycję
Ogólnie odcinek bardzo mi się podobał. Fajnie, że można było znowu zobaczyć wszystkie pary. A teraz już tylko pozostaje czekać na kolejną edycję
- Adex-fan Brooke
Ten program to zawsze był plebiscyt popularności a tylko dodatkowo konkurs tańca, nie oglądam go bo mnie nieco mdli ta całą formuła, setna edycja itp. Najdziwniejsze, że ludzie wiedzą, że tak jest a i tak emocjonują się
Nie wiem po wysyłałeś sms Mareczek jeśli wiedziałeś, że ustawiony wynik?
Ogólnie, może dobrze, że ta podobno zdradzona kobieta wygrała, pewnie właśnie dlatego m.in. z litości na nią głosowano.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city