Ridge Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Amber Moore

Ridge Forrester

Post autor: Amber Moore »

Tak sobie przeglądałam forum i ze zdziwieniem odkryłam iż nie ma tematu o Ridge'u :shock: więc postanowiłam go założyć :P

Ridge jest synem Massima Marone i Stephanie Douglas Forrester. Ma piątkę rodzeństwa: Thorne'a, Kristen, Felicię, Dominicka, Angele. Był wielokrotnie związany z Brooke i Taylor, ojciec Thomasa, Steffy, RJ'a i zmarłej Phoebe. Co myślicie o tej postaci :?: Lubicie Rigde'a czy nie :?: :?: Jak oceniacie jego poczynania :?: :?:
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Może pomogę w rozkręceniu tematu. :wink: Hmm, co do Ridge'a to mam mieszane odczucia. Kiedyś zbytnio za nim nie przepadałem, ze względu na jego niezdecydowanie w wyborze partnerek oraz ciągłe poddawanie się presji swojej matki. :? Z wiekiem może stał się trochę bardziej stały w uczuciach, chociaż też nie do końca, bo gdy pojawiają się problemy w małżeństwie, to zdarza(ło) mu się szukać pocieszenia u swojej byłej żony i nie piszę tu z perspektywy fana Brooke, bo gdy był mężem Taylor to było podobnie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

U Ridge'a nie cierpię dwóch cech:

- zbytniego, chorobliwego wręcz parcia na władzę, które ujawnia się w niektórych wątkach typu walka Ridge'a o pozycję CEO w firmie (wtedy gdy przeciw niemu byli Deacon, Rick, Amber i doszło do bójki Deacona z Ridge'm)
- zachowania ala pies ogrodnika, czyli sam nie zje i drugiemu nie da - odnosi się to głownie do tego, kiedy Ridge jest z inną kobietą, a Brooke chce być w tym czasie z innym facetem (nieistotne czy namiastką Ridge'a czy nie), Ridge ma wtedy coś przeciw i próbuje za wszelką cenę nie dopuścić do ślubu Brooke z tym drugim, w ogóle uniemozliwić jej jakiekolwiek związki, kiedy sam ma kogoś innego.

Generalnie Ridge miewa w serialu też swoje dobre strony. Fajny jest np. w roli ojca, dobrze się też oglądało jego sceny jak przeszedł do Spectry i miał problemy z ręką albo jak odkopywał grób Taylor.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
bukiet

Rigd

Post autor: bukiet »

Ten aktor gdzieś jeszcze gra? Jest ok. jego uroda jest zdecydowana, ale on niestety zmienia partnerki jak rękawiczki i jednak jest pod wpływem matki
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie wiem, czy aktor jeszcze gdzieś gra. Ale, czy Ty piszesz o aktorze, który zmienia kobiety jak rękawiczki, czy o postaci, bo tok wypowiedzi wskazuje na aktora, a nie Ridge'a.
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Raczej chodzi o Ridge'a, bo Ronn miał do tej pory tylko dwie żony i nie słyszałem, żeby był pod wpływem matki.
ODPOWIEDZ