Glee
Powiem tak... 4 sezon na początku( odc-1-3) był taki mało Glee w Glee. Brakuje mi oczywiście Quinn ( tak na stałe) Santany, Micka czy Mercedes. Szkoda że ich wątki się już skończyły. Znaczy są jakieś wiadomości typu Ona studiuje tam, i tam i spotyka się z kimś tam i oczywiście wszyscy są szczęśliwi. Denerwuje mnie fakt, ze Finn jest taką po pierdółką w tej szkole... Co on robi? jakie ma tam prawa? Powinien wziąć się w garść i zrobić coś aby mógł uczyć w szkole, bo moim zdaniem to następny Pan Schuster. Denerwuje mnie postawa Rachel jest nie zdecydowana, walczy nie wiadomo z kim w tym Nowym Jorku! powinna się spotykać z Brodym bo to fajny koleś
Natomiast Blaine i Kurt są bardzo fajni... Podoba mi się też wątek Britny i Sama. Lubię te nowe dzieciaki. Ostatnie odcinki dowodzą jednak że z Glee nie jest źle. Jesli miał bym ocenić to daje 6,5/10
Grisza 
- Adex-fan Brooke
Jak oceniacie ten sezon Glee? Wg mnie niby ok, ale trochę za duże rozbicie. Brody jest fajny, ale szokujące jak latał goły przed Kurtem, no i jakoś tak głupio że Rachel z nim a nie z Finnem... Marley i Jakie pięknie zaśpiewali "A Thousand Years"...Sam też fajny jest, Sue jest trochę za mało i Emmy...Artie był ciekawym elementem tego odcinka, iż odmówił rozebrania się do kalendarza a Finn niesamowicie mądrze wyrozumiale z nim o tym pogadał....w następnym odcinku ma być piosenka Hung Up Madonny w wykonaniu Tiny 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dla mnie coś zgrzyta w tym sezonie. Storyline, jest niby ok, ale z drugiej strony to się trochę kupy nie trzyma. Adex, nigdy nie byłam team Finn/Rachel, ale też Brody/Rachel mi coś zgrzyta. Mógłby Jesse wrócić, jak dla mnie Rachel do niego najlepiej pasowała.
Szkoda, że jest tak mało Quinn, ale Dianna Agron chce się chyba teraz skupić na innych projektach, dlatego nie pojawia się za często.
Hung Up w wykonaniu Tiny mi się bardzo podobało
No i mój ukochany Sam też ma dużo do powiedzenia w tym sezonie, szkoda tylko, że robią czasem takiego głupka żeby pasował do Brittany...byłam wielką fanką pairingu Santana/Brittany, ale ostatnio mam wrażenie, że i Santana i Sam zasługują na więcej.
Szkoda, że jest tak mało Quinn, ale Dianna Agron chce się chyba teraz skupić na innych projektach, dlatego nie pojawia się za często.
Hung Up w wykonaniu Tiny mi się bardzo podobało
No i mój ukochany Sam też ma dużo do powiedzenia w tym sezonie, szkoda tylko, że robią czasem takiego głupka żeby pasował do Brittany...byłam wielką fanką pairingu Santana/Brittany, ale ostatnio mam wrażenie, że i Santana i Sam zasługują na więcej.
I po sezonie 4
Finałowy odcinek nie był, taki zły
-Britnyy jako naukowiec hahha, to dobrze że i ona zaczęła spełniać swoje marzenia. Blane oraz Kurt razem wyglądają dobrze, ale nie wiem czy Kurt przyjmie zaręczyny?! On nawet się nie przyznaje do jakiegoś związku z Blainem. Najbardziej uwielbiam w Glee, ze jest kontrowersyjne i pokazuje prawdziwe emocje. Qunice i Ryder to to jest rzeczywiście bardzo dobry watek, mam nadzieje że to nie zwykła przesłanka i być może coś z tego będzie. Czekam z nie cierpliwością na 5 sezon
Finałowy odcinek nie był, taki zły
-Britnyy jako naukowiec hahha, to dobrze że i ona zaczęła spełniać swoje marzenia. Blane oraz Kurt razem wyglądają dobrze, ale nie wiem czy Kurt przyjmie zaręczyny?! On nawet się nie przyznaje do jakiegoś związku z Blainem. Najbardziej uwielbiam w Glee, ze jest kontrowersyjne i pokazuje prawdziwe emocje. Qunice i Ryder to to jest rzeczywiście bardzo dobry watek, mam nadzieje że to nie zwykła przesłanka i być może coś z tego będzie. Czekam z nie cierpliwością na 5 sezon
Grisza 
-
Dawidek
- Administrator
Jestem na początku drogi. Obejrzałem dziś pierwsze 2 odcinki serialu, bo Jedynka zaczęła powtarzać pierwszy sezon. Pierwsze odcinki mi się spodobały i będę śledzić dalej.
Na razie nie wypowiem się, co do postaci. Szkoda tylko, że emisja jest w nocy z niedzieli na poniedziałek - więc nagrywam. Serial młodzieżowy w środku nocy?
Smutna wiadomość.
Cory Monteith - gwiazda "Glee" został znaleziony martwy:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=110f18
Cory Monteith - gwiazda "Glee" został znaleziony martwy:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=110f18
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Ogromnie zasmuciła mnie ta wiadomość bo jego lubiłem najbardziej, dla niego w 98% zacząłem oglądać ten serial.
To takie smutne, że nikt mu odpowiednio nie zdołał pomóc...ciekawe jak to rozwiążą w serialu. Przecież on był jak dla mnie główną męską postacią...a serialowa Rachel również prywatnie była jego partnerką... jestem w szoku, to straszne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Ktoś wie dlaczego 5 sezon miał tylko 20 odcinków? Ciekawe co będzie w 6 i jak zakończą cały serial. Ktoś coś wie?
-
Dawidek
- Administrator
A zapowiedzieli już 6 sezon? Ja kończę oglądać trzeci, nagrywam z Fox Life czwarty sezon (od poniedziałku do piątku o 8.30 - można sprawdzić na oficjalnej stronie stacji).
Serial mi się podoba, ale trzeci sezon trochę słabszy, pod kątem fabuły. Jeśli chodzi o muzykę, to jest cały czas na wysokim poziomie.
Serial mi się podoba, ale trzeci sezon trochę słabszy, pod kątem fabuły. Jeśli chodzi o muzykę, to jest cały czas na wysokim poziomie.
- misiek12345
Po prostu go uśmiercili, nie wdając się nawet w szczegóły śmierci (było powiedziane: nieważny jest sposób śmierci, bo to tylko urywek z całego jego życia - taka aluzja do aktora).
'Diversi nihil a me alienum puto'
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B