Elmoo pisze:No właśnie jest ładna, podoba mi się i czasem lubię sobie na nią popatrzeć

Serio z nią gadałeś? To Ci zazdroszczę, czy w realu jest tak samo piękna jak w telewizorach?

Tak, jak byłem drugi raz statystować (na razie byłem dwa razy).

Spotkałem ją przy bufecie jak zamawiała obiad i poprosiłem o autograf. Z chęcią się zgodziła, po czym spytałem czy na dłużej wróciła do serialu.
Odpowiedziała, że na dłużej i trochę się rozgadała (co mi się bardzo spodobało, bo zazwyczaj aktorzy, z którymi próbowałem rozmawiać odpowiadali na jedno moje pytanie i odchodzili, bo gdzieś się śpieszyli). Joasia powiedziała mi, że Jowita teraz będzie już dobra, na co ja odparłem, że wolałem ją jako czarny charakter (usmiechnęła się słysząc to). Dodała, że prawdopodobnie też Jowita będzie z Radkiem i że może wyglądać na to, że rozbije małżeństwo Nikoli i Radka (ja odparłem, że dla mnie dobrze, bo jak dla mnie Jowita jest dużo ciekawsza i fajniejsza od Nikoli). Jeszcze ją spytałem czy w nowych odcinkach będzie grał dalej Igor. Powiedziała, że będzie grał (ale Mateusz Banasiuk/Radek mówił mi, że już go nie będzie na planie, więc nie wiadomo do końca komu wierzyć). Joasia/Jowita jest bardzo ładna, tak samo jak w serialu, widać też było, że bardzo emocjonuje się swoją rolą i lubi o niej sporo mówić.

Mam od niej fajny autograf (bardzo ładnie się podpisała), jak tylko będę miał możliwość to wrzucę skan czy coś. Żaluję, że nie mogłem sobie zrobić z nią zdjęcia. Jak się znów wybiorę statystować jakoś pod koniec czerwca, to postaram się o fotkę z Jowitą. Dodam jeszcze, że prywatnie aktorzy grający Radka i Jowitę kumplują się i bardzo się lubią.
Jak byłem ostatnio na planie, to zrobiłem sobie też zdjęcia z serialowymi Sabiną, Radkiem, Kaśką, Dominikiem i Natanem. Jeśli chcecie, mogę też później wrzucić na forum.

Nastepnym razem muszę wziąć jakiegoś znajomego, który pomógłby mi w robieniu zdjęć z aktorami, bo z telefonu (z ręki) słabo wychodzą, a tak z aparatu to musiałem prosić obcych ludzi, żeby mi robili (a nie lubię się zbytnio prosić

).
Kto ma możliwość pojawić się we Wrocławiu, to bardzo polecam wybrać się na plan PM statystować, fajna przygoda. Mogę dać namiary na agencję statystów, do której jestem zapisany.