Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Elmoo

Post autor: Elmoo »

DeaconFan pisze:Po co Ci zdjęcia Jowity w telefonie?
No właśnie jest ładna, podoba mi się i czasem lubię sobie na nią popatrzeć :) Serio z nią gadałeś? To Ci zazdroszczę, czy w realu jest tak samo piękna jak w telewizorach? :roll:
DeaconFan pisze:Igor chyba chce sie porządnie zemścić na Wekslerze, odebrac mu najwięcej jak tylko się da. Chce się jak najbardziej wzbogacić, ale i pokazac Wekslerowi, że jest kimś z kim trzeba się liczyć a nie traktować go jak śmiecia. Igor nie dość, że był w dzieciństwie poniżany przez własnego ojca, to jeszcze gdy zaręczył się z Sabiną, Karol nie potrafił go zaakceptować i ciągle sobie z niego drwił i go lekceważył. Myślę, że to też może mieć wpływ na działania Igora.
Dla mnie to jest bez sensu. Robić tyle zamieszania i narażać się tylko po to, aby pokazać, że jest się górą. Gdyby wziął od niego tą kasę, to bym zrozumiał, w końcu o to mu niby chodziło, a teraz nie wiem. No, chyba, że Igor też jest psychicznie chory jak Agata i robi nieobliczalne rzeczy...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Elmoo pisze:No właśnie jest ładna, podoba mi się i czasem lubię sobie na nią popatrzeć :) Serio z nią gadałeś? To Ci zazdroszczę, czy w realu jest tak samo piękna jak w telewizorach? :roll:
Tak, jak byłem drugi raz statystować (na razie byłem dwa razy). :) Spotkałem ją przy bufecie jak zamawiała obiad i poprosiłem o autograf. Z chęcią się zgodziła, po czym spytałem czy na dłużej wróciła do serialu. Odpowiedziała, że na dłużej i trochę się rozgadała (co mi się bardzo spodobało, bo zazwyczaj aktorzy, z którymi próbowałem rozmawiać odpowiadali na jedno moje pytanie i odchodzili, bo gdzieś się śpieszyli). Joasia powiedziała mi, że Jowita teraz będzie już dobra, na co ja odparłem, że wolałem ją jako czarny charakter (usmiechnęła się słysząc to). Dodała, że prawdopodobnie też Jowita będzie z Radkiem i że może wyglądać na to, że rozbije małżeństwo Nikoli i Radka (ja odparłem, że dla mnie dobrze, bo jak dla mnie Jowita jest dużo ciekawsza i fajniejsza od Nikoli). Jeszcze ją spytałem czy w nowych odcinkach będzie grał dalej Igor. Powiedziała, że będzie grał (ale Mateusz Banasiuk/Radek mówił mi, że już go nie będzie na planie, więc nie wiadomo do końca komu wierzyć). Joasia/Jowita jest bardzo ładna, tak samo jak w serialu, widać też było, że bardzo emocjonuje się swoją rolą i lubi o niej sporo mówić. :wink: Mam od niej fajny autograf (bardzo ładnie się podpisała), jak tylko będę miał możliwość to wrzucę skan czy coś. Żaluję, że nie mogłem sobie zrobić z nią zdjęcia. Jak się znów wybiorę statystować jakoś pod koniec czerwca, to postaram się o fotkę z Jowitą. Dodam jeszcze, że prywatnie aktorzy grający Radka i Jowitę kumplują się i bardzo się lubią.

Jak byłem ostatnio na planie, to zrobiłem sobie też zdjęcia z serialowymi Sabiną, Radkiem, Kaśką, Dominikiem i Natanem. Jeśli chcecie, mogę też później wrzucić na forum. :wink: Nastepnym razem muszę wziąć jakiegoś znajomego, który pomógłby mi w robieniu zdjęć z aktorami, bo z telefonu (z ręki) słabo wychodzą, a tak z aparatu to musiałem prosić obcych ludzi, żeby mi robili (a nie lubię się zbytnio prosić :P ).

Kto ma możliwość pojawić się we Wrocławiu, to bardzo polecam wybrać się na plan PM statystować, fajna przygoda. Mogę dać namiary na agencję statystów, do której jestem zapisany. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Powiedz DeaconFanie, miałeś okazję porozmawiać na planie z Marią Pakulnis lub Karolem Strasburgerem? Bardzo jestem ciekawy co myślą o serialu, w końcu to znani i bardzo dobrzy aktorzy.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Powiedz DeaconFanie, miałeś okazję porozmawiać na planie z Marią Pakulnis lub Karolem Strasburgerem? Bardzo jestem ciekawy co myślą o serialu, w końcu to znani i bardzo dobrzy aktorzy.
Zgadzam sie, że oboje są wspaniałymi aktorami i jak bedzie okazja, to chętnie zamienie z nimi pare slow. Jeszcze ich nie spotkalem i może nie być łatwo, ale zamierzam jeszcze wiele razy sie wybrać na plan, wiec spokojnie. Masz jakies konkretne pytania do nich, które chcialbys, żebym im ewentualnie zadał? :P

Z tego co wiem z przeczytanych/obejrzanych wywiadów z nimi, to Maria Pakulnis raczej lubi swoja rolę i wprost uwielbia współpracować z Anetą Zając (Marysia) i Maciejem Tomaszewskim (Marek).
A Karol Strasburger mówil, że wprost nie mógł się doczekać powrotu do PM po chyba roku czy dwóch, które jego bohater spędzil w więzieniu. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

DeaconFan pisze:Masz jakies konkretne pytania do nich, które chcialbys, żebym im ewentualnie zadał?
Chciałbym wiedzieć, co sądzą o tak dynamicznych i absurdalnych wątkach w serialu, no i ogólnie o pracy na planie.
Karol Strasburger jest raczej zupełnie innym człowiekiem niż serialowy Karol, a gra swoją postać naprawdę świetnie. :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Elmoo pisze:Karol Strasburger jest raczej zupełnie innym człowiekiem niż serialowy Karol, a gra swoją postać naprawdę świetnie.
Bardzo miły facet, podczas nagrywania scen ślubu Sabiny i Igora sporo żartował i nie "uciekał" od fanów tak jak np. Andrzej Grabowski :P Nie rozmawiałem z nim co prawda osobiście, bo nie było czasu, ale jak podchodził do naszej grupki to widać było, że dobrze bawi się na planie :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Straszna kicha się zrobiła odkąd Igora zabrakło. Wątek z zaginionym Pawłem nudny i nieciekawy.
A dzisiaj chyba coś nowego się zapowiedziało - zaburzenia żywienia Patrycji ?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Elmoo

Ten cały wątek z Samantą to jakaś żenada, czy oni nie mają co wymyślać? Już lepiej pokazaliby Radoszów, Antoniego, Natalię, a tu wymyślają cuda na kiju. Podoba mi się za to cały wątek z Beatą, Filipem, Zochą i Arturem. Filip bardzo stara się odzyskać Beatę, z kolei ona stara się o Artura... ciekawy jestem jak to się skończy. Fajnie, że wróciła Mariola, chociaż to trochę patologia, że ona nie utrzymuje kontaktu ani z synem, ani z wnuczką, ani nic... kiedyś była złą matką, ale zmieniła się.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Zgadzam się z Tiril, że odkąd zabrakło Igora (mam nadzieję, że jego wątek jeszcze wróci po wakacjach), to zrobiło się mniej ciekawie. Wątek poszukiwań Pawła nie jest zbyt atrakcyjny dla widza, bo wiadomo, że nie zobaczymy żadnych efektownych scen np. w Peru, tylko wszystkiego dowiadujemy się z relacji i opowiadań bohaterów. Mimo wszystko cieszę się, że wrócił Łukasz vel Harcerz i że dzięki temu jest więcej Artura, który obecnie uczestniczy aż w dwóch wątkach, co już dawno się nie zdarzyło (poszukiwania Pawła i wątek z Beatą, Filipem i Zosią).

Samanta to pewnie kolejny epizodyczny wątek w Wadlewie. Specjalnie mi to nie przeszkadza. A czy zauważyliście, że Anna Ilczuk (Emilka) chyba jest w ciąży?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Widzieliście na fanpejdżu Mikołaja Krawczyka, który wczoraj wylewał wiadro pomyj na produkcję Pierwszej miłości, bo śmieli przywrócić jego wątek do serialu? Polecam. Ten pan od kiedy jak z Włodarą to całkowicie się zatracił. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzięki B@r! Dawno się tak nie ubawiłem :lol: Najgorsze, że on i Włodarczyk piszą to wszystko tak na serio, moim zdaniem te dyskusje z fanami lekko... żałosne ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Wątki o zaginionym Pawle i ten z Samantą to jakaś zapchajdziura. Nudne to i nic nie wnosi do serialu.
Mam nadzieję, że uśmiercą w końcu Pawła ;) Niech sobie tam pływa razem z algami na dnie morza ;)
I jestem ciekawa czy Marysia będzie czekała na Alexa jak wyjdzie z więzienia czy zacznie się kręcić koło niej jakiś nowy absztyfikant ;)
I też ubolewam, że wątek z Igorem się już skończył bo przynajmniej coś się działo w serialu ciekawego.
Kinga jest napastowana przez Jacka... oby nie skończyło się tak jak kiedyś z psychopatycznym Manuelem
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Elmoo

Wątek z Samantą i Śmiałkiem to jakieś jaja, ale szczerze mówiąc śmieję się zawsze jak to widzę. Nie wiem czy ze scen czy z głupoty. Zaginięcie Pawła miałoby sens, gdyby Paweł miał rzeczywiście wrócić... a tak to po co odkopywać stare dzieje? Podoba mi się ostatnio postać Miksera. Często utożsamiam się z jego postacią, wydaje mi się, że jestem podobny z charakteru. Chociaż on trochę za bardzo jest mrukiem.
Po wakacjach:

Marysia zostanie porwana w Peru. Ciekawe, czy plotki o odejściu Anety Zając z serialu okażą się prawdziwe...
Ślub... Śmiałka i Samanty... śmiech na sali.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Elmoo pisze:Ciekawe, czy plotki o odejściu Anety Zając z serialu okażą się prawdziwe...
Aneta nie odchodzi z PM. To pewne. Jedynie może sobie pozwolic na goscinny występ w innym serialu od czasu do czasu.
Elmoo pisze:Zaginięcie Pawła miałoby sens, gdyby Paweł miał rzeczywiście wrócić... a tak to po co odkopywać stare dzieje?
Może właśnie wróci z nową twarzą po wakacjach. Nikt nie mówił, że ta postać już nie wróci. Nie powróci tylko drugi odtwórca tej roli - Mikołaj Krawczyk.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niespodzianka! :)

Mam przyzwolenie od Dawidka na tworzenie ankiet nie tylko w dziale spoilerowym, ale i np. w "Filmie i Telewizji", wobec czego na pierwszy ogień idzie chętnie oglądany przez wielu userów z naszego forum serial "Pierwsza Miłość". :)

Głosujemy na najciekawszy wątek tuż przed wakacjami. Możecie wybrać maksymalnie 3 opcje. Do dzieła! :D
ODPOWIEDZ