"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Godzina 14.30 to nie jest dobra godzina. Ja osobiście byłbym już w miarę usatysfakcjonowany godziną 15.30, ale to jest niezbędne minimum, jeśli chodzi o porę emisji. No i podstawa - emisja 5 razy w tygodniu.

Stosunek TVP do seriali zagranicznych jest kuriozalny właściwie. To podejście trzeba zmienić. Ale TVP woli napędzać widzów kanałom tematycznym typu Fox, AXN, Comedy Central itp. Bez komentarza.
matti05

Post autor: matti05 »

Witam :).
Również nie podoba mi się ponowna godzina o 14:30 :evil: Mogliby przenieść na 16:30 , wtedy jest szansa że będzie więcej osób oglądało :wink: . Mam nadzieje że emisja powróci już 5 razy w tygodniu :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Masakra, szczególnie razi mnie ta godzina 14.30 bo przez to niektórzy nawet myślą, że serial nawet już nie jest nadawany...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05

Moja ciocia oglądała Modę,a teraz już nie, bo myśli że się dawno skończyło.
O tej porze (14:30) zazwyczaj jestem w szkole. Jedynie pozostanie oglądanie odcinków na internecie ;)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Wyniki o tej porze są zadowalające, a to powiedzmy o 16:00 nie byłby jeszcze bardziej zadowalające? Co o tej porze leci, jakieś powtórki polskich seriali i to one mają taką rewelacyjną oglądalność niby? I to teraz w dobie DVB-T gdzie na co drugim kanale są powtórki tych seriali praktycznie na okrągło? Nie chcą się w ogóle wyróżniać, zainteresować kogoś innego? Wytłumaczenie bez sensu w ogóle, serial powinien być pn-pt, jeśli już tak bardzo boją się dwóch odcinków
matti05

Mogliby też TVP częściej promować reklamę Mody zachęcających osób do oglądania ;) O dwóch odcinkach Mody można pomarzyć, ale powinno ponownie być tak jak kiedyś bo jesteśmy w tyle z roku na rok :roll: . Jestem tego samego zdania żeby Moda była 5 razy w tygodniu :)
cmk

Post autor: cmk »

Emisja jesienią bez zmian, 14:25 od wtorku... :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Brak słów :evil: A powtórki Klanu mają lepszy czas antenowy - po 15.00.. :evil: Dopóki Braun prezesem TVP - nie ma szans na lepsze czasy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wkurzające :evil: nadal trzeba protestować i wytykać im te absurdy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Aha - powtórki przedpołudniowe znikneły. Nie będzie też ich w weekendy.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Powtórki będą dnia następnego o godzinie 8.35. Link do środowej ramówki: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0903_T1D.txt .
BeLieF pisze:Dopóki Braun prezesem TVP - nie ma szans na lepsze czasy.
Czytałem gdzieś, że kadencja obecnego zarządu TVP kończy się w pierwszej połowie przyszłego roku. Ale nie mamy żadnej gwarancji, że J. Braun nie zostanie wybrany na kolejną kadencję.

Godzina emisji spodziewana, niestety. Najprościej teraz domagać się zamiany "MnS" i "Klanu" miejscami, bo to nielogiczne, by premierowy odcinek miał gorszą porę emisji, niż powtórka. Koniecznie musi wrócić emisja od poniedziałku do piątku.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

W sumie to wcale nie jestem zaskoczony tą beznadziejną decyzją, choć po cichu miałem nadzieję na emisję 5 odcinków tygodniowo tak jak powinno być. Jednak mimo wszystko to jest totalne zlekceważenie z ich strony. Te odcinki znowu będą się ciągnąć w wolnym tempie a rok 2011 będziemy oglądać jeszcze przez ponad rok :/ Ale cóż no ważne, że w ogóle jeszcze Moda leci....
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Aż nie chce mi się komentować tej beznadziejnej decyzji ::kwasny::
To jest jawna kpina z tego wszystkiego co robiliśmy przez cały poprzedni sezon - jak widać nasz spam, maile, telefony docierają do Jedynki, ale nikt nie potrafi podjąć konkretnej decyzji. Nie dość, że godzina do niczego to jeszcze 4 odcinki w tygodniu ::plask wczolo:
matti05

To skandal co oni robią! :evil: .Liczyłem na lepszą godzinę i 5 odcinków w tygodniu, ech..
Awatar użytkownika
BeLieF

Może będę mógł oglądać po 8.00 :) , ale to wszystko zależy od tego czy będę miał na 9.20/10.10 do szkoły.
ODPOWIEDZ