"MnS" w Polsce
-
Dawidek
- Administrator
Godzina 14.30 to nie jest dobra godzina. Ja osobiście byłbym już w miarę usatysfakcjonowany godziną 15.30, ale to jest niezbędne minimum, jeśli chodzi o porę emisji. No i podstawa - emisja 5 razy w tygodniu.
Stosunek TVP do seriali zagranicznych jest kuriozalny właściwie. To podejście trzeba zmienić. Ale TVP woli napędzać widzów kanałom tematycznym typu Fox, AXN, Comedy Central itp. Bez komentarza.
Stosunek TVP do seriali zagranicznych jest kuriozalny właściwie. To podejście trzeba zmienić. Ale TVP woli napędzać widzów kanałom tematycznym typu Fox, AXN, Comedy Central itp. Bez komentarza.
-
matti05
- Adex-fan Brooke
Masakra, szczególnie razi mnie ta godzina 14.30 bo przez to niektórzy nawet myślą, że serial nawet już nie jest nadawany...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
matti05
- PetroPython
Wyniki o tej porze są zadowalające, a to powiedzmy o 16:00 nie byłby jeszcze bardziej zadowalające? Co o tej porze leci, jakieś powtórki polskich seriali i to one mają taką rewelacyjną oglądalność niby? I to teraz w dobie DVB-T gdzie na co drugim kanale są powtórki tych seriali praktycznie na okrągło? Nie chcą się w ogóle wyróżniać, zainteresować kogoś innego? Wytłumaczenie bez sensu w ogóle, serial powinien być pn-pt, jeśli już tak bardzo boją się dwóch odcinków
-
matti05
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Powtórki będą dnia następnego o godzinie 8.35. Link do środowej ramówki: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0903_T1D.txt .
Godzina emisji spodziewana, niestety. Najprościej teraz domagać się zamiany "MnS" i "Klanu" miejscami, bo to nielogiczne, by premierowy odcinek miał gorszą porę emisji, niż powtórka. Koniecznie musi wrócić emisja od poniedziałku do piątku.
Czytałem gdzieś, że kadencja obecnego zarządu TVP kończy się w pierwszej połowie przyszłego roku. Ale nie mamy żadnej gwarancji, że J. Braun nie zostanie wybrany na kolejną kadencję.BeLieF pisze:Dopóki Braun prezesem TVP - nie ma szans na lepsze czasy.
Godzina emisji spodziewana, niestety. Najprościej teraz domagać się zamiany "MnS" i "Klanu" miejscami, bo to nielogiczne, by premierowy odcinek miał gorszą porę emisji, niż powtórka. Koniecznie musi wrócić emisja od poniedziałku do piątku.
- bosskicinu
W sumie to wcale nie jestem zaskoczony tą beznadziejną decyzją, choć po cichu miałem nadzieję na emisję 5 odcinków tygodniowo tak jak powinno być. Jednak mimo wszystko to jest totalne zlekceważenie z ich strony. Te odcinki znowu będą się ciągnąć w wolnym tempie a rok 2011 będziemy oglądać jeszcze przez ponad rok
Ale cóż no ważne, że w ogóle jeszcze Moda leci....
Aż nie chce mi się komentować tej beznadziejnej decyzji
To jest jawna kpina z tego wszystkiego co robiliśmy przez cały poprzedni sezon - jak widać nasz spam, maile, telefony docierają do Jedynki, ale nikt nie potrafi podjąć konkretnej decyzji. Nie dość, że godzina do niczego to jeszcze 4 odcinki w tygodniu
To jest jawna kpina z tego wszystkiego co robiliśmy przez cały poprzedni sezon - jak widać nasz spam, maile, telefony docierają do Jedynki, ale nikt nie potrafi podjąć konkretnej decyzji. Nie dość, że godzina do niczego to jeszcze 4 odcinki w tygodniu