20 lat "Mody na sukces" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Wydaję mi się, że ciągły "spam" udostępniany przez profil cmk ( https://www.facebook.com/pages/Chcemy-M ... 81?fref=ts ) mój fan page i komentujących widzów nie mógł zostać niezauważony :P

Weźmiecie udział w konkursie? ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie jest to najlepszy pomysł na konkurs (te sobowtóry znów). Wolalbym np. konkurs na najbardziej oryginalny scenariusz. :P

No, ale cieszę się, że w ogóle TVP akcentuje fakt 20-lecia. Choć tyle. :wink:

Raczej nie wezmę udziału w konkursie, bo zbytnio nie dostrzegam u siebie podobieństwa do jakiejkolwiek postaci. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja na pewno nie wezmę udziału w konkursie. :wink:

TVP w końcu przypomniała sobie o 20-leciu "MnS" w Polsce, ale taki konkurs nie dotrze do wielu odbiorców. TVP musiałaby zrobić więcej, by z informacja o jubileuszu dotrzeć pod przysłowiowe strzechy.
Awatar użytkownika
Mareczek

TVP chyba dość poważnie zabrało się do tego konkursu bo przygotowali film z tej okazji http://www.tvp.pl/rozrywka/v4rozrywka/v ... e/16582489

Może skoro użyli starej melodii, to pogrzebali trochę w archiwum i jednak 5 września zobaczymy coś w telewizji śniadaniowej albo Świat się kręci :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może napisz Mareczku do Świat się kręci, bo może nie wiedzą, a tak to jest trochę czasu i coś ogarną. :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Napisałem w prywatnej wiadomości na Fan Page'u i jeszcze dodałem komentarz pod dzisiejszym odcinkiem. Są jeszcze inne drogi kontaktu z nimi? :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Przygotowałem krótki film z okazji 20-lecia i 6000 odcinków :) https://www.youtube.com/watch?v=viKCIY1RUN0

Zdajecie sobie chyba sprawę, że w 50 sekund nie da się pokazać wszystkich wspaniałych rzeczy jakie oglądaliśmy przez te wszystkie lata. Selekcjonowałem sceny na zasadzie jakości obrazu (niektóre i tak mogłyby być lepsze), zależało mi też, aby miały logo TVP1. Chciałem zrobić taki mały przekrój przez te 20 lat :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Miałem okazję widzieć już przed premierą i powtórzę, że to jest rewelacyjne :) Oczywiście ciężko ująć nasze ulubione momenty, ale jest masa super scen w pigułce, jesteś już mistrzem w tych video :) Chyba żaden fan B&B na świecie nie robi takich dobrych montaży a zarazem takiej dobrej promocji serialu. :: bow :: Teraz trzeba będzie to wszędzie rozprowadzić do czego wszystkich zachęcam jako dobra reklama naszego serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Post autor: cmk »

Marek, do pracy muszę iść a Ty mi tu takie rzeczy pokazujesz :) !!!!
Genialne! Świetne zjazdy trzech czołówek, te plaskacze na końcu piękne :) Nigdy nie widziałem Stephanie boksującej Brooke :D
Forrester

Post autor: Forrester »

Świetna kompilacja scen! :)
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Świetne! :) Piekielnie trudna robota. Wybrać tyle ciekawych momentów do tak krótkiego filmiku. Zupełnie zapomniałem np. o scenie wjechania przez Ridge'a autem w dom Morgan, a niegdyś ogromnie się nią jarałem. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Majstersztyk! Inaczej tego opisać nie można. Coś wspaniałego! :: bow ::

Oczywiście, że w 50 sekund nie da się zawrzeć 6 tysięcy odcinków. Zbyt dużo się działo w "MnS", części materiałów pewnie nie ma w necie, ani w archiwach. Nie ma sensu tworzyć dłuższej kompilacji, bo za długie materiały promocyjne też nie są zbyt mile widziane przez niektórych.
TVP powinna się wzorować na Twojej twórczości. :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Może napisz Mareczku do Świat się kręci, bo może nie wiedzą, a tak to jest trochę czasu i coś ogarną. :P
Formuła programu jest taka, że młynarska zaprasza około 5-7 gości związanych z tematem, którzy dyskutuja. Kogo miałaby zaprosić? Musiałyby to być albo twórcy serialu, albo osoby publiczne (celebryci).
Awatar użytkownika
DeaconFan

mailo pisze:Kogo miałaby zaprosić?
Proponuję osoby najlepiej zorientowane w temacie: Mareczek, B@r, Adex, Dawidek, cmk... ::rad::
Dawidek
Administrator

DeaconFanie, miło mi, dziękuję za te wyróżnienie. :: bow :: Ciebie też dopisuję do listy. :wink:

TVP udostępnił własny spot z okazji 20-lecia "MnS" w Polsce. Zawarto w nim kilka archiwalnych perełek: http://modanasukces.tvp.pl/wideo/ekstra ... -16675263/ .
ODPOWIEDZ