Weźmiecie udział w konkursie?
20 lat "Mody na sukces" w Polsce
Nie jest to najlepszy pomysł na konkurs (te sobowtóry znów). Wolalbym np. konkurs na najbardziej oryginalny scenariusz.
No, ale cieszę się, że w ogóle TVP akcentuje fakt 20-lecia. Choć tyle.
Raczej nie wezmę udziału w konkursie, bo zbytnio nie dostrzegam u siebie podobieństwa do jakiejkolwiek postaci.
No, ale cieszę się, że w ogóle TVP akcentuje fakt 20-lecia. Choć tyle.
Raczej nie wezmę udziału w konkursie, bo zbytnio nie dostrzegam u siebie podobieństwa do jakiejkolwiek postaci.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
TVP chyba dość poważnie zabrało się do tego konkursu bo przygotowali film z tej okazji http://www.tvp.pl/rozrywka/v4rozrywka/v ... e/16582489
Może skoro użyli starej melodii, to pogrzebali trochę w archiwum i jednak 5 września zobaczymy coś w telewizji śniadaniowej albo Świat się kręci
Może skoro użyli starej melodii, to pogrzebali trochę w archiwum i jednak 5 września zobaczymy coś w telewizji śniadaniowej albo Świat się kręci
Przygotowałem krótki film z okazji 20-lecia i 6000 odcinków
https://www.youtube.com/watch?v=viKCIY1RUN0
Zdajecie sobie chyba sprawę, że w 50 sekund nie da się pokazać wszystkich wspaniałych rzeczy jakie oglądaliśmy przez te wszystkie lata. Selekcjonowałem sceny na zasadzie jakości obrazu (niektóre i tak mogłyby być lepsze), zależało mi też, aby miały logo TVP1. Chciałem zrobić taki mały przekrój przez te 20 lat
Zdajecie sobie chyba sprawę, że w 50 sekund nie da się pokazać wszystkich wspaniałych rzeczy jakie oglądaliśmy przez te wszystkie lata. Selekcjonowałem sceny na zasadzie jakości obrazu (niektóre i tak mogłyby być lepsze), zależało mi też, aby miały logo TVP1. Chciałem zrobić taki mały przekrój przez te 20 lat
- Adex-fan Brooke
Miałem okazję widzieć już przed premierą i powtórzę, że to jest rewelacyjne
Oczywiście ciężko ująć nasze ulubione momenty, ale jest masa super scen w pigułce, jesteś już mistrzem w tych video
Chyba żaden fan B&B na świecie nie robi takich dobrych montaży a zarazem takiej dobrej promocji serialu.
Teraz trzeba będzie to wszędzie rozprowadzić do czego wszystkich zachęcam jako dobra reklama naszego serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Świetne!
Piekielnie trudna robota. Wybrać tyle ciekawych momentów do tak krótkiego filmiku. Zupełnie zapomniałem np. o scenie wjechania przez Ridge'a autem w dom Morgan, a niegdyś ogromnie się nią jarałem. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Majstersztyk! Inaczej tego opisać nie można. Coś wspaniałego!
Oczywiście, że w 50 sekund nie da się zawrzeć 6 tysięcy odcinków. Zbyt dużo się działo w "MnS", części materiałów pewnie nie ma w necie, ani w archiwach. Nie ma sensu tworzyć dłuższej kompilacji, bo za długie materiały promocyjne też nie są zbyt mile widziane przez niektórych.
TVP powinna się wzorować na Twojej twórczości.
Oczywiście, że w 50 sekund nie da się zawrzeć 6 tysięcy odcinków. Zbyt dużo się działo w "MnS", części materiałów pewnie nie ma w necie, ani w archiwach. Nie ma sensu tworzyć dłuższej kompilacji, bo za długie materiały promocyjne też nie są zbyt mile widziane przez niektórych.
TVP powinna się wzorować na Twojej twórczości.
Formuła programu jest taka, że młynarska zaprasza około 5-7 gości związanych z tematem, którzy dyskutuja. Kogo miałaby zaprosić? Musiałyby to być albo twórcy serialu, albo osoby publiczne (celebryci).B@r pisze:Może napisz Mareczku do Świat się kręci, bo może nie wiedzą, a tak to jest trochę czasu i coś ogarną.
-
Dawidek
- Administrator
DeaconFanie, miło mi, dziękuję za te wyróżnienie.
Ciebie też dopisuję do listy.
TVP udostępnił własny spot z okazji 20-lecia "MnS" w Polsce. Zawarto w nim kilka archiwalnych perełek: http://modanasukces.tvp.pl/wideo/ekstra ... -16675263/ .
TVP udostępnił własny spot z okazji 20-lecia "MnS" w Polsce. Zawarto w nim kilka archiwalnych perełek: http://modanasukces.tvp.pl/wideo/ekstra ... -16675263/ .