A co do wczorajszego odcinka:
Jasiek Mela - trudno mi się wypowiadać. W porównaniu do innych zatańczył słabo, ale chyba nie da się go porównać do innych uczestników. W ogóle jego udział w tym programie trochę mnie zdziwił.
Tango Dziurmana niezbyt mi się podobało. Nic mnie w nim nie porwało.
Ania Wyszkoni rzeczywiście zatańczyła bardzo dobrze i widać, że taniec sprawia jej przyjemność.
Występ Mateusza bardzo mi się podobał, a jego zachowanie trochę przypominało mi mnie
Co do Agnieszki Sienkiewicz mam mieszane uczucia. Występ niby fajny, ale jednak dla mnie nie był to prawdziwy taniec, więc z oceną zaczekam do następnego tańca
Honey w ogóle mi się nie podobała. I również się zgadzam, że te stroje były kiczowate
Zdecydowanie zachwyciła mnie Agnieszka Kaczorowska. Ona naprawdę świetnie tańczy. Maślak tańczył raczej średnio. W ogóle to śmieszy mnie trochę ta jego szczerość i swojskie wypowiedzi
O Miśku nie mogę zbyt dużo powiedzieć. Myślałem, że się będzie bardziej wygłupiał.
Jive Millera nie podobał mi się. Te jego ruchy wydały mi się takie ciężkie.
Marcelina i Rafał - bardzo ładny taniec. Marcelina też wydaje się fajna. No i Rafała też oczywiście bardzo lubię
Pasodoble Marty Wierzbickiej nawet mi się podobało i ogólnie zrobiła na mnie raczej dobre wrażenie, mimo że wcześniej nie byłem do niej tak pozytywnie nastawiony.
Rumba Joanny Orleańskiej nie zachwyciła mnie, ale mam nadzieję, że w kolejnych tańcach będzie lepiej
Na dzień dzisiejszy kibicuję Agnieszce i Rafałowi, Marcelinie i Rafałowi, Mateuszowi i Hannie, Ani i Janowi i chyba Agnieszce Sienkiewicz i Joannie Orleańskiej.
Zdecydowanie na minus Honey i Miller.